Haku

maaliskuuta 24, 2020

Muutto 06/2018


Koronan lukinneena minut asuntooni viikoiksi, tuli mieleen että voisi taas karsia arkista kamaa läpi (kuten miljoona muuta ihmistä maailmassa) ja se muistutti tästä parin vuoden takaisesta muutosta ja päivityksestä minkä tein:

Siis voihan muutto.
Oon yks niistä harvoista ihmisistä, jotka rakastaa muuttoa. Saat pakata kaikki, laittaa turhan ja ylimääräisen tavaran pois ja sit ihan tyhjään ja siistiin asuntoon laittaa kaikki just eikä melkein.
Oon niin ylpee itestäni kun monta laatikollista saanut laitettua tavaraa eteenpäin uusiin koteihin ja aikansa nähneet kamat pois.

Tämän kesäkuussa tapahtuneen muuton yhteydessä tein myös sellaisen eron, että ne tärkeät muistojutut laitoin erikseen ja ne menee äitini varastoon. Näin en roudaa niitä aina paikasta toiseen mukanani.
Huomasin myös että olen parin vuoden minimalisti aloittelussa saanut karsittua todella paljon tavaraa pois. Vaikka laatikoita on, niistä puolet on täynnä käsityöjuttujani. :)

Ilon aihetta kaappeja siivotessa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>