Haku

maaliskuuta 04, 2021

Taidenäyttely: Masennus

Olen kuvannut Gta V pelissä taidekuvia - etenkin viisi vuotta sitten kun peliin hurahdin ja pelasin sitä satoja, satoja tunteja. Nykyään olen aloittanut pelin uudelleen ja myös valokuvausintoni on säilynyt nämä vuodet. Haluan tehdä tänne sivuilleni "netti taidenäyttelyitä" jotka liittyy tiettyihin aiheisiin, kollaaseja jne! Jokaisesta postauksesta löydät linkit myös muihin näyttelyihin. 

Lue myös: Gta V - Elämässäni
Taidenäyttely vanhoista valokuvista: Kasiluokan taidekuvia
Taidenäyttely Gta V: Vähävaraisuus

Tämän päivän näyttelyn kuvien aiheena on "masennus", miten se näkyy, mitä se on klassisesti, mitä se on jos sitä ei oleta, miltä tunnetila voisi tuntua. Olen itse kärsinyt masennuksesta lapsuuden vuosista saakka - olen diagnoosien mukaan mennyt vaikeasta masennuksesta lievään sekä tähän tilaan missä olen nyt, missä en ole riski, en ole itsetuhoinen, en ole vaaraksi läheisilleni ja pystyn ottamaan aika paljon hiittiä niskaani ennenkö alan oireilemaan. Masennuksesta tuskin koskaan täysin parantuu, koska vähintään alttius jää - mutta vailla parempaa sanaa asialle, olen parantunut. Aiheista voit lukea lisää allaolevista linkeistä.

Lue aiheeni: Kasvanut masennukseen - Ja sen yli
Lue aiheeni: Alkoholisti, absolutisti, mikä lie
Lue lyhyt tarinat: Tuiskeessa 1/3Tuiskeessa 2/3Tuiskeessa 3/3

Nyt kuvien kimppuun. 


© Jonna jowi Sihvonen

9 kommenttia:

 1. Masennus on vaikea ja vaiettu aihe. Kuten jokainen paraneminen, se on pitkä prosessi. Tsemppejä sinulla tällä pitkällä tiellä! Tunnelmallisia kuvia, kiitos tästä!


  VastaaPoista
 2. Hyvä idea tämä taidenäyttely! Tästähän voisi tehdä jonkun isommankin tempauksen. Haastaa muitakin laittamaan pelissä otettuja taidekuvia esille aiheesta masennus!

  Masennus on aiheena tärkeä vertaistuellisesti, mutta myös siksi, että se auttaa meitä muita ymmärtämään masennusta ja masentunutta paremmin, joten tärkeän asian puolesta tämäkin postaus!

  https://www.lily.fi/blogit/i-dont-speak-polish/

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Pelimaailma on mulle ihan vieras, kiva oppia uutta! :)

  VastaaPoista
 4. Puhuttelevia kuvia. Itsekin sairastin yläkouluaikoina masennusta, mutta onnistuin onneksi paranemaan siitä. Toivottavasti se päivä koittaa joskus sinullekin. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hienoa kuulla :) Itsekin jo parantunut, aiheesta silti hyvä yhä puhua!

   Poista
 5. Puhuttelevia kuvia. Hienoa että olet tehnyt tämän aiheen myötä postauksen! Tsemppiä masennuksen kanssa!

  VastaaPoista

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>