Haku

Makrametyöt


Päätuotteet sivullani ovat shamaanirummut, riimut sekä makrame seinäkoristeet. Muitakin tuotteita löytyy muut-osiosta. Makramee tai makramee-solmeilu on käsityötekniikka, jossa solmuja käyttämällä saadaan aikaan koristeellisia nyörejä tai pintoja. Makrame seinäkoristeet sopivat monenlaiseen sisutukseen, boheemiin, neutraaliin, minimalistiseen, retroon taikka jopa moderniin. Avaimenperät tai laukkukoristeet tuovat tyyliin salikassiisi, ja käsin tehdyllä makrame-joogamattokassilla olet varmasti bohoin likka joogatunnilla.

Myynnissä olevat yksittäiset tuotteet löydät parhaiten Etsy sivultani: 
Jowisfreelife

Makrame tilaistöiden hintaluokat täältä:
jowisfreelife.blogspot.com/2019/06/makrame-hintaluokat

Makrame materiaaleista tietoa täältä:
jowisfreelife.blogspot.com/2019/04/makrame-materiaalit

Hyväntekeväisyys makrametyöt löytyvät täältä:
jowisfreelife.blogspot.com/2018/12/hyvantekevaisyys-makrameet

Alla omie sivuja tietyille aiheille ja sitten tuotteita yksittäin!

Heti valmiit Makrame-tuotteet

Tässä julkaisussa on kaikki vapaana olevat yksittäiset makrametyöt, näitä saa myös tilaustyönä jos joku kerkeää ostamaan työn ennen sinua. Kuitenkin lähtökohtaisesti täällä olevat työt ovat ainutlaatuisia inspiraation kohteita:

Lapsi-tuotteet

Lapsi-aiheisiin tuotteisiin on oma julkaisu, siirry lapsi-aiheisiin tuotteisiin täältä: 


Hyväntekeväisyys tuotteet

Hyväntekeväisyys infoon, kokemuksiin sekä lahjoitus-tuotteisiin pääset täältä:

Joulu-tuotteet

Joulu-aiheisiin tuotteisiin on oma julkaisu, siirry Joulu-aiheisiin tuotteisiin täältä: 


Hää - Tuotteet

Siirry hää-aiheisiin tuotteisiin painamalla tätä linkkiä:


Tilaustuotteet:

Makrameseinätyöt


Athello makrametyöt
Tämä kuosi on nimeltään Athello. Se on sivuilta raskas mutta keskeltä kevyt. Työ tehdään kaksi värisenä, pääväri sekä köynnökseen eri väri jakamaan huomion. Athello on tämän kuosi-sarjan nimi, mutta jokainen työ omistaa myös oman nimensä, minkä näet sivun alaosasta. Työn eskellä on makrame-helminauha, siitä työ jatkuu erivärisellä köynnöksellä ja sivut hänellä on runsaat, kuten harjaskin mihin työ loppuu. Tehosteväriä tulee myös sivulle.

Hinta: M-hintaluokka 55,00€
Työn koko: 40-50cm x 60-80cm


Picano makrameetyöt
Picano väri pläjäys työt Redno & Greno ovat todellisia ekotöitä. Sen lisäksi että käytetty makramelanka on jo itsessään 80% kierrätyspuuvillaa, on nämä kyseisen palat jämäpaloja muista töistä. Kaikki hyötykäyttöön. Puupala pohjana on papalta saadut kiekot Jämsän mettästä. Tunnelma on värikäs sekä taiteeseen inspiroiva. 

Picanojen meininki sopii monenlaiseen sisustukseen, ilman että se vie huomion kaikesta muusta.

Hinta: 25,00€
Lue lisää: Picano makrameetyöt


Regnbue Sateenkaaret
Eri kokoisia makramesateenkaaritöitä. Sopii hyvin minimalistiseen sisustukseen, lastenhuoneisiin sekä toki saatenkaarien rakastajalle. Valmiit sateenkaaret postittuu nopeasti, mutta jos toivot saavasi työn valitsemissasi väreissä / koossa, otathan yhteyttä niin sovitaan jotain!
Vapaita kappaleita Etsyssä

Hinta: 25,00 - 40,00€


Ansuz makramehyllyt
Keskeltä kuvio on aukinainen, tippuva sekä alahelmaan raskas. Sivulla on kaksi lenkkiä, mihin voit asettaa hyllylevyn. Työ roikkuu luonnon oksalla, joka on maalattu työn värin mukaan. Kuviot ovat boheemeja. Työhön tuleva lauta tulee mukana.

Työn väri vaihtoehdot: Valkoinen, luonnonvalkoinen, vaaleanruskea, kaakao, minttu, tummanvihreä, viininpunainen, vaaleanharmaa, harmaa, musta, leijonankeltainen, pellavanbeige, laivastonsininen, fuksia, turkoosi, tummanharmaa, petrooli, vaalea roosa. 

Hinta: Alkaen 25,90€
Lue lisää: Makrame hintaluokat
Lue lisää: Ansuz makrameehylly


(BLM) Angela Bois
Kolme valikoimassa pysyvää työtä nimikkeen Angela Bois alla, ovat Floyd, Atatiana sekä Breonna. He ovat musta-harmaita makrametöitä, joista kaikista lähtee lahjoitus rasismin-vastaiseen työhön. Työ tukee aatetta Black Lives Matter:in takana, mutta lahjoitukset eivät lähde tälle järjestölle, vaan jokaisesta eri kohteeseen.

Hinta: 66,00€ / kpl


Juhan
Juhannusyönä valmistunut Juhan työ on sinapinkeltaisen sekä vaaleanruskean/beigen makramekuvion yhdistelmä. Käytetty lanka on 80% kierrätyspuuvillaa. 

Juhanin päältä menee kuivattujen appelsiinien tanssi ja hänellä on runsas helma. Roikkuu suomen metsien maasta kerätyllä oksalla.  MiniJuhan on kuosiltaan ja väriltään samanlainen mutta vain pienempi versio. Senkin edessä on kuivattujen appelsiinien riemu ja värit ovat maanläheiset. 

Hinta: MiniJuhan 150,00€ - Juhan 260,00€
Huomaathan että Juhan on tilaustyö ja täten sen valmistumisessa kestää.


Matilda
Matilda Pannunaluset on tehty 100% jämäpaloista. Aina kun trimmaan työn loppuun, säästän kaikki ylijäämät langanpätkät. Näitä käytän hyödyksi muissa töissä - kuten näissä Matilda pannunalusissa.

Matildaa valmistuu eri kokoisina, riippuen puualusten koosta mitä minulle toimitetaan. Jotkut heistä ovat kookkaita isommallekkin kattilalle ja toimivat myös kahvihetken tarjottimena. Kun taas jotkut ovat pienempiä ja hyviä vaikka tuikkualuseksi tai kahvikupille. Langat ovat 80% kierrätyspuuvillaa jo valmiiksi, joten ekoteko taattu.

Puun palat on pappani sahannut omasta metsästään muiden töiden ohessa, eli on puutkin omanlainen oheistuote. Käytetty puuliima kestää kuumaa. Kirjoituksessa lisää kuvia, myydyt yksilöt sekä valmiita kappaleita. Näitä on mahdollista tilata myös tilaustyönä tai toive-värimaailmassa.

Hinta: 24,00€ kpl
Lue lisää: *tulossa*

Huonekalu-osastoMakramee oviverho / ikkunaverho
Hieno lisä erottamaan kaksi huonetta toisistaan. Toimii myös tiheissä versioissa ötököiden kaukana pitäjänä. Käsityö minkä voi saada useassa eri hintaluokassa, tiheydessä sekä kuosissa. 

Hinta: Kolme eri hintaluokkaa (Rupert 90-120e, Soile 125-190e sekä Teereen 195€+)
Lue lisää hintaluokista sekä tilaustyön tekemisestä: Makrame Verhot Hintaluokat 


Makramee lamppu
Ainutlaatuinen makramee lattialamppu. Värinä on luonnonvalkoinen maksi makramelanka. Maksi on 75 % kierrätyspuuvilla ja 25 % akryylia. Kuvio on kokonainen sekä symmetrinen, alareuna on tuuhea ja trimmattu. 

Itse jalka ja mukana tuleva lamppu on Ikeasta, ollut käytössä ja vaihdon tullessa päätin sen päivittää uuteen elämään. Kaupan mukana tulee siis koko höskä! Tilaustyönä tälläisen tilaava laittaa väritoiveista viestiä ensin.

Hinta: 250,00€


Taidetuoli
Paulina punoskude on jo valmiiksi 80% kierrätyspuuvilla, mutta vuosien aikana olen kerännyt jämäpalat säästöön tulevia projekteja varten. Picano puukiekkotyöt on yksi, ja tämä tuoli on nyt toinen. Jokainen pala käytetty, on pala pelastettu roskikselta.

Myös itse tuolin olen vuosi sitten pelastanut naapurilta ennenkö sen meinasi pois heittää uuden setin tullessa tilalle. Tuoli on istuttava, mutta aina tälläsissä on se riski että paloja lähtee irti kovan hankauksen tai esim kissojen raapimisen johdosta. Ilman suurempaa kulutusta kestää hyvin. Sopii hyvin esim eteiseen kenkien vaihtopenkiksi!

Hinta: 110,00€


Kepin kerääjä
Keppien kerääjä taikka esim halkojen keräykseen. Kätevämpi tyhjänä kuin kori. Sisään halot ja kepit läpi toisistaan. Kiristys muodostaa kahvan mistä ei luiskahda kepit läpi. Näppärää! 

Hinta: 20,00€

LaukutMarin tyttäret - Makramee-käsilaukut
Pieni, ihana makramee käsilaukku, saatavilla useassa eri värissä. Laukun takaosassa on lenkit, mistä sen saa esimerkiksi vyöhön kiinni. Käy siis myös vyötärölaukkuna taikka vyölaukkuna. Jokaiselle jotakin. Kaikki saatavilla olevat värit löydät täältä: Lankava.fi, kuvassa Vaalea Terra. 

Laukkuja on usea erilainen, kuvan laukku on Aino. Tiedot ja kuvat kaikista laukuista löydät tulevasta blogimerkinnästä, linkki tulee tänne.

Hinta: 25,00-65,00€


Veera-varakassi
ALENNUSTUOTE. Makrameekassi, hyvä kangastuotteille, ettei kamat tipu väleistä! Todettu käteväksi mm. Elokuviin mennessä vilttikassiksi tai rannalla pyyhekassina. Turkoosi värinä.

Hinta: 13,00€


Viinipuillo-kassi
ALENNUSTUOTE. Vinkku-pullolle makrameekassi. Ei muuten mene pullo rikki vaikka vähän kolhisi.
Värinä musta (jowinkoodi PAU)

Hinta: 19,00€

JoogaTogra
Joogamaton kantohihnat. Pähee tapa saapua joogatunnille, tällä käsintehdyllä one of a kind kantohihnalla. Makramee takaa pehmeän kannon matolle kuin matolle. Kiristys systeemi minkä tahansa maton ympärille.

Hinta: 35,00€
Eri kuoseissa ja eri väreissä saatavilla.


Niagra
Joogamatolle saa myös full-makrame kassin. Tämä on valikoimasta isoimpana pussina Niagra. Suuri, läpimatkalta tehty joogamaton pussukka. Sisään mahtuu vähintään 4mm matto, myös 6mm on testattu. Pukee siis average kaikki käytetyimmät joogamatot. 

Kuosi on neli-osainen, tiivis sisältäen tiimalasi kuosia ja hapsut pussin ala-osassa. Työ on automaattisesti yksivärinen, toivoessa saa kaksi värisenä.

Hinta: 190,00€


Guyard
Guyard kitarahihna on 1-3 värinen makrameesta punottu käsityö. Yksilöllinen ja kotimainen. Makramee on kierrätys eko puuvillaa, ja värjätty jämäpaloja käyttäen, ei vettä tuhlaten. Made in Finland (jowinkoodi: PAU-OST-KIR).

Ennen ostoa katso haluamasi värit ja lähetä ne oston yhteydessä minulle. Saat valita 1-3 väriä vaihtoehdoista. Värivaihtoehdot löydät täältä: Paulina punoskude

Maksimipituus on noin 130cm, säädeltävissä kahden puurenkaan avulla haluamaasi kireyteen. Kuosi on kaunis, ja makramee pehmeä olallesi.

Hinta: 45,00€

Asusteet


Freya Makramevyö
Makrame tekniikalla punottu vyö on todellinen yksityiskohta asussa kuin asussa. Se tuo positiivista huomiota käsityönä ja yksityiskohdillaan muttei varasta koko showta. Oiva lisä kesän meininkeihin taikka juhliin. Hieno asia makrameessa on sen monimuotoisuus ja soveltuvuus erilaisiin tilanteisiin ja asuihin. Ole luova asukokonaisuutesi kanssa ja sovella haluamallasi tavalla!

Hinnat alkaen 30€ - Tilaustyönä
Lue lisää: Freya Makramevyö


Kanes korvakorut
Yksi pari puurenkaista ankkuri kuvioinnilla, ja kaksi paria makramee avaimenperiä. Viininpunainen sekä musta vaihtoehtoina. Koukut ovat hopean väriset. 

Punaiset jäljellä
Hinta: 7,00€


Nori - Makramekaulakoru
Punottu makrame taideteos, chest piece - tyylinen kaulakoru. Vapaana olevaa mallia on yksi vaalea terra väri vapaana (kuvassa) mutta on saatavilla useassa värissä tilaustyönä!
Hinta: 9,90€


Makrame avainnauha
Avainnauhan ei tarvitse sisältää yhtiön logoja, muovinarua taikka massatuotantoa. Makrameepunonnalla jokainen on ainutlaatuinen käsityö. Valittavissa useassa eri värissä. Ei turvalukkoa, ei siis lapselle.

Hinta: 15,00€


Tie Your Dreads
Yksi ikuinen "ongelmani" rastojen kanssa, on niiden sitominen. Ohuet ponnarit repivät, pienet ponnarit eivät mene päähän. Paksut vohvelipompulat toimivat, mutta tuntuu että samat kohdat takuissa alkavat ohentua. Usein nutulla pää myös painaa ja tuntuu että tukistan itse itseäni päänsäryn partaalle.

Hinta: 10,00€ kpl
Neljä eri kokovaihtoehtoa, useita värejä
Lue lisää: Tie Your Dreads


Avaimenperä / Laukkukoriste
Käsintehtyjä makrameavaimenperiä, taikka laukkukoristeita. Avaimet eivät kehtaa hukkua näin päheellä charmilla. Tehty kierrätetystä puuvillasta, joten vihreät tarpeet on hoidossa.
Valittavissa useassa eri värissä ja kuosissa

Moon- sarjassa jokainen sisältää fimomassasta tehdyn kuusirpin. Coin-sarjassa on samasta massasta tehty kolikko ja kuosi vaihtelee. Charm-sarjassa on jokin elementtikoru ja muut ovat off-kategoria tuotteita. Jos et saa Etsyssä valittua haluamaasi, voit laittaa minulle ensin viestiä (esim etsyssä).

Hinta: 6,00€ kpl

Viirit / BanneritBeje Banneri
Beje Banneri sopii joka bohokotiin, sen voi ripustaa roikkumaan esim sängyn tai oven päälle. Tämä banneri sopii myös sängyn päälle, ikkunan yläreunaan taikka jopa juhlien keskelle. Huomaathan että Bejen narut kihartuvan ajan kanssa! Valittavissa useassa eri värissä.

Hinta: 30,00€ 
(Sisältää viisi lippua, lisä lipusta 5,00€ lisähinta)


Buckos Banneri
Buckos on neljän lyhyen bannerin pituinen roikkuva makrameetyö. Sen yläosaa koristaa pallurat, ja helmassa sillä on hapsut. Saatavilla useassa värissä, kuvassa Vaalea Terra.

Hinta: 30,00€
(Sisältää neljä lippua, lisäliput 5,00€ kpl)

Mercita Banner
Talven taikaa juhlistetaan esimerkiksi laittamalla pesää talvikuntoon. Kaikki joulu tuotteet ei ole vain joulukuun loppuun. Kuten tämä talviteemainen banner, voi olla hyvin esillä koko talvijakson ja vaihtaa sitten kesäisempään kun kelitkin lämpiää.

Bannerissa on harmaita viirejä, käpyjä sekä kuivattuja appelsiinin siivuja.

Hinta: 30,00€ kpl 

Oviseppeleet


Rubu-oviseppele
Tulipalon sattuessa pelkkä "asunnossa lemmikkieläimiä" teksti ei välttämättä kerro palomiehile (ja naisille) kaikkea siitä, kuinka monta ja mitä eläintä asunnosta tulisi pelastaa! Lemmikkieläin seppeleen saa omalla tekstillä sekä omilla lemmikeillä. Lemmikit huovutetaan ja hinta riippuu eläinten määrästä.

Hinta: 27,00 - 37,00€


Rubu-oviseppele
Tulipalon sattuessa pelkkä "asunnossa lemmikkieläimiä" teksti ei välttämättä kerro palomiehile (ja naisille) kaikkea siitä, kuinka monta ja mitä eläintä asunnosta tulisi pelastaa! Lemmikkieläin seppeleen saa omalla tekstillä sekä omilla lemmikeillä. Lemmikit huovutetaan ja hinta riippuu eläinten määrästä.

Valmis seppele kolmella kissalla sekä tekstillä: "Kämpäs kissei"

Hinta: 27,00


Rubu-oviseppele
Tulipalon sattuessa pelkkä "asunnossa lemmikkieläimiä" teksti ei välttämättä kerro palomiehile (ja naisille) kaikkea siitä, kuinka monta ja mitä eläintä asunnosta tulisi pelastaa! Lemmikkieläin seppeleen saa omalla tekstillä sekä omilla lemmikeillä. Lemmikit huovutetaan ja hinta riippuu eläinten määrästä.

Valmis seppele kolmella yksisarvisella sekä tekstillä "Asunnossa yksisarvisia"

Hinta: 27,00


Renez - Kanala & Tipula
Kanala oviseppele. Makrameköynnöksellä taiteiltu oviseppele kanalan taikka tipulan oveen. Makrame on 80% kierrätyspuuvillaa ja usein tekstipuupala on hyötykäytetty jämäpala.

Eläimet on huovutettu ja tälläisen seppeleen saa myös muilla eläimillä, esim vuohella/lehmillä/lampailla tms.

Hinta: 28,00€
Kaksi erilaista


Renez - Elda 
Tummanvihreällä makrameköynnöksellä koristellun Eldan sisällä on kierrätetty ruskea unisieppari ja ruskea makramenyöri. Ovikoristeeksi taikka muutenvain! 

Hinta: 28,00€


Renez - Joe
Poltettu oranssi makrameköynnös piristää kevään valossa ovikoristeena. Keskellä on kierrätetty unisieppari, mikä on beige muuten, paitsi mustat sulat.

Hinta: 28,00€


Renez - Sue
Aika talvinen seppele oveen. Suella on punainen makramerengas ja paljon yksityiskohtia! Kirpputorilta ostamani vanha kuparikello roikkuu keskellä ylhäällä ja sen sivuilla on kaksi kuivattua appelsiinia. Alaosassa  @nextiili pajan jämäkangasosastolta kaunista väriä rusettien muodossa. Runsas ja kaunis koriste oveen.Jera
Jera talvikranssi. Talven teema näkyy meillä elämässä myös siinä, miten pesämme laitamme. Jera on talviteemainen oviseppele, sen ympyrän muodossa on kaksi erilaista makrameepunottua seppelettä ja ylhäällä lepää jäiset lehdet ja marjat. Se on kotoisa ja tunnelmallinen.

Hinta: 27,00€


Chickipee -ovikranssi
Pääsiäis-teemainen oviseppele. Inspiraatio saatu Google kääntäjän epämääräisestä käännöksestä:
"Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuoeks, vitsa sulle palkka mulle -
Rhino toe for a fresh healthy future, fuck you pay me"

Työ on makrameesidonnalla tehty, ommeltu kiinni käpyjä luonnosta sekä pari huovutettua tipua. 
Huumorilla pääsiäiseen. 

Hinta: 30,00€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>