Haku

tammikuuta 29, 2022

Sateenkaaret (Regnbue) & Makramevyöt (Freya)


Sateenkaaria ja makramevöitä


Tämä voisi kuullostaa joltain lastensatukirjan otsikolta, taikka surullisen runon lopputoteamalta. Mutta tänään se kertoo vain esittelyaiheesta, missä haluan jakaa enemmän kuvia ja tietoa kahdesta tilaustyöstä mitä minulta saa.

Voit siirtyä näiden omille Etsy-sivuille suoraan tästä:

Tai jatkaa lukemista!

Regnbue sateenkaaret


Eri kokoisia makramesateenkaaritöitä. Sopii hyvin minimalistiseen sisustukseen, lastenhuoneisiin sekä toki saatenkaarien rakastajalle. Valmiit sateenkaaret postittuu nopeasti, mutta jos toivot saavasi työn valitsemissasi väreissä / koossa, otathan yhteyttä niin sovitaan jotain! 
Yleisesti tilaustyöt ovat hintavempia siksi, että materiaalia pitää hankkia mahdollisesti paljonkin ja koska tuotetta ei ole valmiina!

@jowisfreelife löytyy instagramista sekä facebookista. Blogipuolta voit seurata instagramissa nimellä @jowibarina. Kaikki työt on käsinvalmistettu Tampereella, Suomessa. Käytän luonnonantimia sekä kierrätysmateriaaleja, lisää näistä blogissa.


Greyta
Harmaansävyinen makrame sateenkaari. Usean sävyn omaava, keskikokoinen lanka-sateenkaari mikä käy erityisen hyvin neutraalien sävyjen rakastajalle. Tasainen latva.
Mitat: 20cm x 15cm
Hinta: 30€


Blueno
Sinisen väreissä tehty regnbue sateenkaari. Latvat 100% uudelleen käytettyä jämälankaa.
Hinta: 30€

Tiger - tilaustyö, myyty


Bobby
Massiivinen makrame sateenkaari omistaen kolme eri väriä. Punainen, sinapinkeltainen sekä beige. Hapsut ovat sekanarua, sisällä rautalankaa - muoto on vähän muokattavissa. Sopii täydellisesti värikkäseen sisustukseen, mutta toimii myös väripilkkuna harmaassa sisustuksessa.
Mitat: 27cm x 24cm
Hinta: 40€


Greeno
Vihreän eri sävyissä uiva makramesateenkaari. Latvat 100% uudelleen käytettyä jämälankaa.
Hinta: 30€

MiniBobby
Punainen yläkaari ja haaleammat alakaaret. Pyöreät latvat, tehty jämälangasta eli kierrätystä tukeva työ!
Hinta: 35€


Happy
Ekoologisena kaverina Happyn latvat on Bobbyn tavoin täysin jämälankaa mikä on hyötykäytetty kaaressa. Sen värimaailmassa on iloisia värejä ja sen tyyli on vähän sotkuinen - liian onnellinen välittääkseen latvamitasta!
Mitat: 20cm x 17cm
Hinta: 25€

Tilaustöiden hinnat alkaa 35,00€ ylöspäin.


Kranssi
Kolmen minisateenkaaren omaava oviseppele missä kirpparilta ostettu soitin keskellä. Makrame ympärillä on sinapinkeltainen.
Hinta: 45€

Freya makramevyöt


Makrame tekniikalla punottu vyö on todellinen yksityiskohta asussa kuin asussa. Se tuo positiivista huomiota käsityönä ja yksityiskohdillaan muttei varasta koko showta. Oiva lisä kesän meininkeihin taikka juhliin. Hieno asia makrameessa on sen monimuotoisuus ja soveltuvuus erilaisiin tilanteisiin ja asuihin. Ole luova asukokonaisuutesi kanssa ja sovella haluamallasi tavalla!

Tämä tuote on saatavilla tilaustyönä kaikissa mopparin, paulinan ja minimopin väreissä. Langan paksuus vaikuttaa vyön paksuuteen ja suosittelenkin eniten minimoppia. Kaikki vyönsoljet mitä olen käyttänyt ja käytän on kierrätetty Nextiili-pajalta. Lanka on aina 80% kierrätyspuuvillaa.

Alla vapaana olevia töitä ja hinnat.
Tilaustyön hintaan vaikuttaa niin moni asia että yhtä hintaa on vaikea antaa. Suddle
Ohut ja yksityiskohtainen Suddle vyö sopii S/M kokoisille parhaiten, etenkin vyötärövyöksi. On kuitenkin makukysymys kuinka korkealla sitä haluaa pitää ja se kuinka paljon "ylimääräistä" haluaa että vyönsoljesta roikkuu!

Mitat: Kysyttäessä
Hinta: 25€


Digimon
Olen ollut lapsesta asti ehdottomasti Digimon fani enemmän kuin Pokemon fani ja pitäähän tälläisella kolmeakymppiä lähestyvällä nuorella naisella olla oma digimon-vyö. Etsystä ostettu digivice ja kirpparilta pelastettu Gomamon. Vaikka toki Palmon olisi ollut oma lemppari, jostain pitää aloittaa. Vyö on makramekuviolla tehty Tuuli- kuviollinen taideteos. Chunkymoppia ja vyönsolkena on Nextiilistä kierrätetty puusolki.

Onko sinulla outo idea vyöksi? Voidaan ideoisa yhdessä.
Tilaustyöt alkaen 30€


Inner child
Tilaustyönä hankittava vyö, minkä idyllisessä maailmassa vyö solmitaan taakse kiinni, jättäen kuviollisen osuuden eteen näkyviin - ei solkea. Tässä kuviossa edessä on aukko mistä lähtee timanttikuviota haluamallasi kuosilla, kuvassa Tuuli kuvio.

Hinta määräytyy kuvion mukaan, alkaen 30€

Lisäkuvia:

Puusolki, Nextiilistä

Loput naruista auki solmimista varten

Myös metalliset vyönsoljet kierrätettynä Nextiilistä

Inner Child tilaustyö

Marin tyttäret meets Freya makramevyö! Vyölaukku. Vapaa.

Sidottava malli takaa

Violetti vyö missä painava värikäs latva. Vapaa.


4 kommenttia:

  1. Nämä ovat niin upeita töitä 😊
    Tykkäsin noista Bobby ja happy sateenkaareista

    VastaaPoista
  2. Me tehdään noita sateenkaaria nuorten kanssa töissä tällä hetkellä paljon :)

    VastaaPoista

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>