Haku

joulukuuta 13, 2020

Heti vapaana olevat Makrametyöt

Tässä julkaisussa on kaikki vapaana olevat yksittäiset makrametyöt, näitä saa myös tilaustyönä jos joku kerkeää ostamaan työn ennen sinua. Kuitenkin lähtökohtaisesti täällä olevat työt ovat ainutlaatuisia inspiraation kohteita. 

Erikseen on työt missä on hyväntekeväisyys-kohde kiinni, esim Angelas Bois sekä Pride of .. työt. Katso hyväntekeväisyysmakrameet täältä: Hyväntekeväisyys makamet


Trinity
Trinity on suurikokoinen makrametyö, minkä pääväreissä on luonnonvalkoinen sekä harmaan eri sävyjä. Sen sivuja koristaa lyhyet makrameripset ja symmetrisesti asettuva muoto tekee kokonaisuudesta kauniin, täyteliään ja syvän. Työllä on kokoa noin 97 cm x 97 cm plusmiinus pari senttiä. Työssä on käytetty Paulina punoskudetta, mopparia, chunkymoppia sekä minimoppia mitkä ovat 80% kierrätyspuuvillaa. Siinä on myäs käytetty kierrätettyä lankaa mitä kerään trimmatuista töistä jottei mitään menisi hukkaan. Olen kerännyt kepin Tampereelta ja onkin kaunis (terve) luonnon oksa.

Tästä työstä lahjoitan 10€ Animalialle eläintenoikeustyöhön.
Hinta: 290,00€
Mitat: noin 97cm x 97cm


Iron Mountain
Tämä 120cm pitkä ja 55cm leveä makramee seinäkoriste on todellakin nimensä veroinen. Tämä oli mun vuori, mun isoin työ ja niin peekuleen komia sellainen. 
Nimeän työt aina liittyen jotenkin olosuhteisiin missä ne teen, ja tämän työn nimi tulee suoraan anemiastani. Olin joulun välipäivinä rautatiputuksessa, minkä jälkeen oli _hiukan_ energisempi olo kuin normipäivänä ja tein tätä työtä kahdeksan tuntia putkeen kahden todella fyysisen työ-yön välissä, käytännössä siis vielä ilman yöunia. Sain pienen maistiaisen miltä pitäisi tuntua ja tämä työ muistuttaa aina siitä. Muistuttaa ottamaan rautapillerit!

Väreinä on ruskea sekä metsänvihreä. Makrameemateriaalit ovat kierrätettyä ekopuuvillaa. Työ roikkuu luonnon oksalla jonka olen kerännyt Nekalasta vuosia sitten, vasta kun aloin näitä töitä tekemään. 

Hinta: 210,00€


Mosah - tripla amppeli
Iso luonnonvalkoinen työ, lohenpunaisella sävy viivalla. Mahtuu yksi iso ruukku sekä kaksi pienempää ruukkua.

Hinta: 69.90€


Time-Turner
Oletko Harry Potter fani? Tunnistatko kuvassa näkyvän kaulakorun?
Se on elokuvassa käytetty Time Turner kaulakoru. Harry ja Hermione käyttävät sitä muuttaakseen kohtaloaan Harry Potter elokuvassa.

Teemaan sopiva maanläheinen skottiruutulanka on Nextiili pajan antimia. 
Kierrätettyä kangaslankaa.

Hinta: 39,00€


Copperium
Puolet työstä on kuparin väristä mopparia ja toinen puoli luonnonvalkoista mopparia, 80% kierrätyspuuvillaa. Kuvio on pallojen alta lenkkimäinen ja siihen on #upcycled /uusiokäytetty sulkakorvakorut. Itse rautajousi minkä varassa työ roikkuu on kaunis, ruosteinen sekä myös uusiokäytetty, sen on asiakas lähettänyt minulle jotta voin käyttää sen jotenkin töissäni.
asiakkaat best.

Hinta: 29,00€



Gilmore Girls
~Kaupallinen yhteistyö: Lankava~
Olen tilannut kaikki lankani viimeiset neljä vuotta Lankavalta, koska heidän materiaalit, tuotantotavat ja asiakaspalvelu on ollut kultaa. Yleisimmin käytössä onkin ollut Paulina Punoskude sekä Moppari, mutta nyt sain upean tilaisuuden testata Matilda punoskudetta ja siitä taiteilinkin kaksi työtä nimeltä Gilmore Girls. Matildan kuteet on 80% kierrätyspuuvillaa mikä on itselle todella tärkeä pointti. 

Taide ja ympäristön hyvinvointi kulkee kuitenkin käsi kädessä. Matilda on ollut helppo solmittava, kevyt muttei hintelä ja runsas muttei kasaantuva. Kaikin puolin olen tykännyt sen ulkomuodosta töissäni!

Hinta: 25,00€ / kpl


Reino
Oksana toimii Jämsän mummolasta puu, mikä on saanut luonnosta kuvionsa kaarnan alla tapahtuvasta elämästä. Reinon teema koostuu juuttinarusta sekä eko-puuvillasta tehdystä makramee osiosta. Värillinen yläosa on Nextiilipaja:n kierrätetty jämäpala. Hyötykäyttöön!

Hinta: 48,00€


Churro
Työ roikkuu puuvillaoksan helmana, farkunsinisessä sävyssä yhdessä puuvillan valkean kanssa symbolina vaateteollisuuden haittoja vastaan. Oksa kuvastaa kaiken alkua ja työn latvat sen pysähdystä ja kestämättömyyttä. Tämän työn materiaalit ovat Kauhavalta peräisin, värjätty jämäpaloja käyttäen eikä vettä tuhlaten - 80% kierrätyspuuvillaa.

Churron myötä voisin suositella lukemaan blogistani aiheet sivupalkista: "Ekologisuus", missä etenkin #Lempivaatteeni aihe sekä toinen #ranaplaza aihe liittyy tähän. Vaateteollisuudesta puuttuu kestävä kehitys, luonnonvarat käytetään pois ja myrkytetään elinkelvottomiksi. Ihmisoikeuksia tallotaan inhimillisyyden tuholla jo lapsesta asti, sukupolvesta toiseen ja eläinten elinolosuhteet tuhoutuu pois, lajit siinä samalla. Systeemi on rikki mutta moni ei sitä sisäistä? Ja kun kyse ei ole vaikeammasta aiheesta kuten ruoka, lämpö, tai koti - aihe on shoppailu, topin osto tai materialistinen ajatusmalli mitä meille on iskostettu jo pitkään. Mutta ei hätää, voit taistella omia käytösmallejasi vastaan ja kyseenalaistaa shoppailusi tarve, toppisi tarve sekä rahasi arvon. Mitä todella tarvitset? Mitä todella haluat? Ja millä hinnalla?

Hinta: 50,00€ 


Ratsu
Ratsu makrametyö. Tehty paksuun luonnonoksaan, värinä luonnonvalkoinen ja taustalla harmaa. 80% kierrätyspuuvillaa.

Hinta: 40,00€

Heti vapaana olevat hyllyt



Sunflower
Vain nouto kuivattujen kukkien takia!

Sunflower on kuivattuun auringonkukkaan tehty pikkuhylly. Hyllylevy on katajan oksan pala Jämsästä ja materiaalit makramepunonnassa on 80% kierrätyspuuvillaa. Hyllyn vieressä riippuu lasipullo missä on sisällä kuusenhavuja sekä himalajan suolaa.

Hinta: 40,00€ 
Vain nouto koska kukka ei kestä postitusta.


Spooner
Puulusikkaan tehty eukalyptuksen värinen makramehylly. Sointuu kauniisti keittiöön tai eteiseen avainten säilytykseen. Tuotepari myyty!

Hinta: 35,00€


Pitz-makramehylly

Kukat on kuivattu Naistenpäivä ruusukimpusta minkä sain Jltä <3 Taustalla oleva pitsi on uusiokäytetty retrokirpputorilta ja lauta on ystäväni takapihan kaadetun omenapuun antimia. Materiaali makramessa 80% kierrätyspuuvillaa 

Hinta: 45,00€ 
Vain nouto Tampereelta.


Ellie
Ellie- makramehylly onkin nyt erityistilanteiden johdosta erikoisalennuksessa. Ovh on 60euroa, mutta koska Ellie on loukussa Uudellamaalla vielä aika pitkän ajan - hän on myynnissä hintaan 30,00e +pk. Työ ostetaan ja maksetaan nyt mutta itse työ tulee postitse vasta kun aika sen näyttää. Erikoista, mutta ainakin on sit luvassa pieni yllätys postitse! Eli nyt sen saa puoleen hintaan sillä ehdolla että on valmis odottamaan sitä kauemmin kuin normipostia. Ei paha tarjous ollenkaan .

Ellie on tehty 80% kierrätyspuuvillasta eli paulina punoskuteesta. Värimaailma harmaan ja mustan sekoitus. Oksa on Kissanmaan metsistä kerätty ja lauta petsattu (paitsi päädyt!). Omassa mielessä kuvittelen Ellien esim saunakamariin taikka takkahuoneeseen.

Hinta: 60,00€ 30,00€



Woody
WOODY-hylly on S koon hylly vaikka itse lauta onkin isohko! Kuitenkin makrame minkä varassa se roikkuu on hyvin pieni ja minimalistinen. Hyllyllä on tärkeä pitää hyvä tasa-paino.

Hinta: 25,90e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>