Haku

joulukuuta 19, 2020

Takkunuttu - Kaikki takuista - Toinen kirjani


Toinen kirjani nimeltä Takkunuttu - on valmis! Takkunuttu sisältää alatekstin mukaisesti "Kaiken takuista". Aloitin kirjan kirjoittamisen vuonna 2018 kun idea takkukampauskirjaan lähti rullaamaan. Otettiin Mimmin kanssa kampauksista kuvat ja ajattelin että lyhyt, nopea E-kirja valmistuu. Noh, tässä ollaan kaksi vuotta myöhemmin tämän opuksen kanssa!

Kirja on kookas, eli kokoa A4 jotta näet kampauksien teko-ohjeet hyvin sekä kauniit malliemme kuvat loisteliaasti. 

Kirjassa on noiden +10 takkukampauksen lisäksi mm. takkujen hoito-ohjeet, syväpudistusreseptejä, takkujen värjäysinfot ja aika paljon kaikkea muutakin! Kirjalle kertyi kokoa lähes 100 sivua ja sen tekemisessä mukana oli moni ihana ihminen.

Haluan antaa erityiskiitokset kaikille jotka tekivät minulle haastatteluita, kertoivat osaamisestaan tai antoi kuviaan käyttööni tätä kirjaa varten. 

Kiitos Henna, Jessica, Aku, Tatja, Alexandra, Marcela sekä Julia. Kiitokset myös Miralle kirjan taitosta & nahkani pelastamisesta.

Tämä kirja on omistettu parhaalle ystävälleni, Mimosa Harjulle. Vuonna 2018 Mimosa kuvasi takkukampauksien kuvat, eikä kirjaa olisi täten ikinä aloitettu ilman häntä. Ilman sinua, ei tämäkään projekti olisi ikinä lähtenyt lentoon. Kiitos.


Miten ostan?


Mieti hetki voisitko sinä tarvita tätä kirjaa? Onko lähipiirissäsi takkutukkia tai sellaisesta
haaveilevia? Kampaajia tai kampaamo-opiskelioita jotka hyötyisivät päivitetystä takkutiedosta? Kirjan kampauksethan pätee myös pikkulettien omaaviin koska ovat omanlaisia pötkylöitä!

Tämä kirja on ensimmäinen laatuaan Suomen markkinoilla - saat yksien kansien sisässä
takkukampauksia, värjäysohjeet, syväpuhdistusohjeet, avaamisohjeet, haastatteluita sekä tietoa takkutaitajista. Uskomaton A4-kokoinen tietopankki joka takkupään hyllyyn.

Kun olet päättänyt montako kappaletta kirjaa tilaat - laita mulle viestiä joko Facebookissa tai sähköpostiin jonna.jowi.sihvonen@gmail.com

Voit myös siirtyä suoraan Etsyyn tuotteen sivulle tästä: Etsy - Takkunuttu -Kirja

Lue lisää kirjasta kirjailijan sivuiltani: Jonna Jowi Sihvonen
Katso Youtubesta kirjan esittelyvideo: Takkunuttu - Kaikki takuista Esittelyvideo


Kampaaja / Opiskelija?


Oletko kampaaja opiskelija tai jo valmistunut kampaamo työntekijä / yrittäjä? Jos olet, sinulta mitä ilmeisimmin puuttuu nykyajan tieto takuista - onhan takkujen tekijätkin joutuneet itse itsensä näihin saloihin opettamaan. Takkuja tehdessä ei kosketa huovutusneulaan eikä permis-aineisiin. Suosittelen hankkimaan tämän kirjan ja oppimaan nykyaikaisista takuista, niiden värjäämisestä sekä hoidota. Voit siten auttaa takkupäisiä asiakkaita, vähintään tietoa tarjoamalla.

Jos tunnet jonkun alan tekijän, linkkaa tämä sivu hänelle!

Enemmän tietoa löydät kirjailijan sivultani!


Jos haluat Kirjan sekä Tie Your Dread takkuponnarin hiukan alennettuun hintaan, voit ostaa senkin suoraan Etsystä!

6 kommenttia:

 1. Hauska aihe. Teksi alussa kuvan kohdalla hieman vaikea lukinen ainakin puhelimella skaalautuu oudosti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään mobiililla skaalautui oudosti! Muokkasin sen <3

   Poista
 2. Olen lukenut sun takku-postauksen kuin kauhutarinaa :D Mulla on niin heikot juuret, että yksi pinni sattuu. Sellainen tuulihattu tukka. Mun hiuksista on helppo tehdä takku-kampaus: aamulla harjaa, illalla on taas yksi iso takku.

  Hienosti toteutettu tosin, kuvat on poskettoman hienot. Onnittelut!.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo ei taida takut ihan kaikille kuitenkaan olla - mun äidilläkin on tyyliin kolme hiusta niin saisi sellaisen yhden pötkön =)

   Poista
 3. Voe tokkiisa, kyllä nyt tuli tukkakateus! Punaiset takut ovat erityisen upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Joo tuossa on @tattie (ig) kuvassa, todella kauniit takut!

   Poista

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>