Haku

joulukuuta 03, 2020

Dyr - Eläinoikeus-kuvituksen muut tuotteet

 Alkuperäiset eläinoikeus vesiväri työt olen tehnyt vuonna 2020. Näistä on tehty postikortteja, mistä voit lukea lisää täältä: Eläinoikeuspostikortit

Eläinoikeus-tarrat

Pari muuta merchiä mitä näillä eläinoikeuskuvituksilla on esim nämä tarrat! Kyseessä on neljän setti tarroja eli yksi jokaista kuvaa.

Aika makee lisä sun läppäriin tai bujoiluun - tuo esiin aatteesi, arvosi sekä eettinen kannanotto ihan vain lisäämällä kaunis värikäs tarra koneen takaosaan. Tarrat toimii myös kirjekuorien koristeena jos sellaista harrastaa! Itse olen tykännyt laittaa bujoilun merkeissä esimerkiksi kalenteriin eläintenoikeuspäivälle tälläisen tarran - tai kisujen synttärien kohdalle. 

Hinta: Neljän kuvan setti - 5,00€


Eläinoikeus-vihot

Oon ite aika vihko rakas, kun alotin avoimen yliopiston tammikuussa 2020 menin sinne penaalien ja vihkojen kanssa - oma joka luennolle. Olin yksi ainoita niiden läppärin tuhinoiden seassa mutta se on vain oma mukavuusalue. (Lue myös: Avoimeen yliopistoon

Tykkään että vihon kannessa on jotain pysäyttävää, taiteellista, kantaa ottavaa, söpöä tai kaunista. Olen tehnyt nämä eläinoikeusvesivärityöt ehdottomasti ilman syyllistävää sävyä - ei ole verta eikä kahleita, on vain eläimet keitä käytetään otsikon kuvaamassa asiassa hyödyksi - minkä on muututtava. Kannet vihoissa siis toimii kantaa ottavana mutta samalla taiteena sekä todella piristävinä sateenkaarineen!

Vihot myydään mieluiten setteinä, kahdessa eri kokoluokassa. Settiin kuuluu kaksi isompaa vihkoa (A5) ja kaksi pienempää vihkoa (A6). Ruutupaperilliset.

Hinnat: Iso vihko 15,00€ pieni 10,00€ ruutupaperi.
Yhteensä: 4kpl / 50,0€


Eläinoikeus-mukit

Eläinoikeus tuotesarjaa olen teettänyt muutaman eri vaihtoehdon. Tässä mukissa on kaikki neljä kuvitusta vierekkäin - muki on ns. perusmukin kokoinen! On ollut ihan lemppari aamukahville. Työ tulee suoraan sinulle tilauspaikasta, jotta vältämme turhat postikulut sekä rasituksen ympäistölle tupla-kuljetuksesta. 

Hinta: Mukin hinta on 20,00€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>