Haku

joulukuuta 16, 2018

Hyväntekeväisyys makrameet

Tervetuloa hyväntekeväisyys osioon! Pitkään mietin miten voisin töitteni kautta auttaa, ja antaa takaisin. Kunnes kekkasin, että voin yhdistää makrametyöt (tai miksipä ei muutkin työt) sekä lahjoittamisen. Täällä myynnissä olevat työt ovat hyväntekeväisyystöitä, ja niistä menee ilmoitettu euro määrä, ilmoitettuun kohteeseen. Voit myös tilata räätälöidyn kohteen itsellesi missä hintaluokassa vain (s-xl), mille kohteelle vain, millä lahjoitusummalla vain. Kaikki on mahdollista.


Itsellesi saat itse työn, sekä söpön todistuksen ansiostasi tehdystä lahjoituksesta. 

 Myydään tällä hetkelläPride of Will
Täydellisessä maailmassa meidän ei täytyisi taistella tasa-arvoisuuden vuoksi, tai ihmisoikeuksien vuoksi. Voisimme antaa kaikkien kukkien kukkia rauhassa & puuttumatta muiden onneen. Mutta me emme elä täydellisessä maailmassa joten taistelemme sen saavuttamiseksi. Tämä (valikoimassa pysyvä) työ nimeltä Pride of Will on omistettu yhdelle parhaalle ystävälleni. Olet upea, olet rohkea & olet inspiraatio. Kiitos että olet elämässäni ❤️🧡💛💚💙💜

Bundle / Kimppu: Jos ostat Bundle vaihtoehdon, sinulle tulee kolme Pride of Will sateenkaari-amppelia sekä lähetän lahjoituksen työstä arvoltaan 10,00€ Helsinki Pridelle, sateenkaarierityiseen nuortentyöhön. Myöskin kun puhutaan läpinäkyvyydestä, aina kun näemme "Willn" kanssa vien hänet syömään mun piikkiin koska hän on Båst <3

Hinta: 1kpl 21,00€ - 3kpl 60,00€
Lue lisää: Pride of Will


(BLM) Angela Bois
Epätasapainoisessa maailmassa eläminen on usein tuskallista. Pallomme kärsii ekologisesti, taloudellisesti, ruoka- ja juoma varoista sekä tasavertaisuudesta. Täällä kärsii eläintenoikeudet sekä ihmisoikeudet. On etenkin yksi paikka missä inhimillisyys on kärsinyt jo vuosisatoja ja jatkaa epäreiluuttaan. 

Mulle on kaikki yllä mainitut asiat on tärkeitä ja kuuluu etiikkaan minkä mukaan elän ja teen töitä. Mietin pitkään mikä olisi paras tapa nostaa BLM esiin tässä lähteessä ja päätin tehdä musta-harmaita makrame töitä vakituiseen myyntiin. Mustanlangan synkkyys kertoo epätasapainosta. Jokainen työ on tilattavissa tilaustyönä eli työt eivät poistu valikoimasta. En ota kantaa BLM liikkeeseen, poliisien hakkaamiseen tai äärilleen vietyihin tekoihin, vaan epätasa-arvoon mikä näkyy yhä maailmassamme.

Kolme eri työtä joista kaikista lähtee erilliseen kohteeseen lahjoitus.

Hinta: 66,00€
Lue koko juttu: Angela Bois Makrametyöt


Hagalaz
Hagalaz on luonnonvalkoinen, kuusenjuureen muodostettu makrameetyö. Se on ohut ja pitkä, ja sen keskellä roikkuu kaksi shamaanikiekkoa. Luonnonläheinen, juurioksa on Suomen metsästä. Tämän työn tuotosta 10€ menee Hope:lle.

HOPE – Yhdessä & Yhteisesti ry on suomalainen hyväntekeväisyysyhdistys, joka avustaa vähävaraisia lapsiperheitä sekä huostaanotettuja ja laitoksissa asuvia lapsia useassa Suomen kaupungissa.

Sinulle tulee itse työ, sekä kortti mikä kertoo päivän hyvän työsi.
Hagalaz nimi tarkoittaa raekuuroa sekä muutosta.
Se tulee kuin raekuuro ja ravistelee vanhat rakenteet hajalle. Riimu haastaa katsomaan omiin silmiin ja tunnistamaan ja muuttamaan tuhoavat tekijät.  
Hinta: 53,00€ sis alv


Tiwaz
Tiwaz on lila pitkä makramee, jonka luonnonpuuta koristaa yksi ilveksenpentu. Tämän työn tuotosta 10€ menee Suomen Eläinsuojeluun SEY:lle.

SEYn toiminnan kohteena ovat kaikki eläinlajit: tuotantoeläimet, harraste-eläimet, lemmikit, koe-eläimet, turkiseläimet ja luonnonvaraiset eläimet. Toiminta-ajatuksena on suojella parhaalla mahdollisella tavalla eläimiä kivulta, tuskalta, kärsimykseltä, pelolta ja haitalta.

Sinulle tulee itse työ, sekä kortti mikä kertoo päivän hyvän työsi. Tiwaz nimi tarkoittaa soturia. Se on voiton ja menestyksen riimu, tuo mukanaan oikeuden ja puolustaa oikeudenmukaisuutta. 
Hinta: 55,00€ sis. alv


Dagaz
Dagaz on pieni, musta makrameetyö minkä sisään on taiteiltu turkoosi unisieppari. Materiaalina on käytetty Mopparia joka on valmistettu kierrätyspuuvillasta (sis. 25 % akryylia). Unisieppari on kierrätetty.

Tämän työn tuotosta menee 10 euroa Naisten Pankille. Naisten Pankki on vapaaehtoisten verkosto, joka kerää varoja kehitysmaiden naisten toimeentulon parantamiseksi kestävän kehityksen periaattein. 
Hinta: 34,00€

Dagaz riimu valaisee päivän ja pimentää yön. Se on itsessään paradoksi, jonka valossa vaihtoehdot tuntuvat äärimmäisiltä. Kompromisseja on vaikea löytää. Daeg tuo parhaimmillaan elämään keskikesäisen auringon ja yöttömän yön huumaavan juhlan.


Myydyt tuotteet

Lisään tänne alas kaikki myydyt hyväntekeväisyystyöt jotta kaikki nämä ihanat työt pysyvät muistoissamme ja jos joku toivoo samankaltaista työtä kuin mikä löytyy valmiista töistä - voi täältä näyttää esimerkkiä!


Pride of Evie
Tästä työstä lahjoitettiin 20€ Pride of Helsingille.

Uskon että erilaisten ihmisten tunteminen nuorella iällä vaikuttaa siihen miten avoin ihmisestä kasvaa. On paljon asioita joita pidetään "normaalina" minkä on muututtava. Normaali, on se että me kaikki saamme olla mitä olemme, elää miten elämme - ilman väkivaltaa, uhkailuja, kiusaamista tai syrjintää. Oletuksien rikkojaksi tarvitaan vahvoja persoonia jotka jaksavat taistella tuulimyllyjä vastaan myös vastoinkäymisissä - Onneksi heitä löytyy. Valitettavasti moni menettää henkensä liian varhain ja sen takia tietoisuutta on tärkeä lisätä.

Lue lisää: Pride of Evie


Uruz 
Tämän työn hyväntekeväisyys osuus oli 10 euroa Roosa Nauha kampanjaan. 

Roosa nauha on Syöpäsäätiön kampanja, jolla tuetaan kotimaista rintasyöpätutkimusta. Siinä kerättyjä varoja ohjataan myös potilaille ja omaisille tarjottavaan neuvontaan.
Roosa Nauha kampajan tukemiseksi voit tilata itsellesi esim. pinkin makrametyön, mitä tahansa hintaluokkaa. (s-xl)

Uruz symboloi alkukantaista voimaa, kesyttämätöntä potentiaalia ja yhteyttä maahan sekä omaan seksuaalisuuteen. Uruz kehottaa tutustumaan avoimin silmin omiin valo- ja varjopuoliin, vietteihin ja vaistoihin. Riimu liittyy myös terveyteen ja jaksamiseen.


Sowilo
Tästä työstä on lahjoitettu 10 euroa Animalialle.

Sowilo on iso sinapinkelta-valkoinen kettutyö. Sitä koristaa kaksi kettuhahmoa, istuen luonnonoksalla. Tämän työn tuotosta 10€ menee Animalialle.
Animalian tavoite on eläinten oikeuksien tunnustaminen sekä eläinten hyvinvoinnin parantaminen yhteiskunnassamme
Sinulle tulee itse työ, sekä kortti mikä kertoo päivän hyvän työsi.

Nimensä Sowilo, tarkoittaa aurinkoa sekä iloa. Sowilo johdattaa valosta varjoon, ja jalostaa mielen positiivisia puolia.


Nauthiz 
Tästä työstä on lahjoitettu 10 euroa Naisten Pankille.

Nauthiz on värikäs, femiininen makrametyö. Sen tukipilarina toimii pala Suomalaista puuta, mikä on saanut metsässä luonnollisen kuvioinnin kaarnan alla.

Naisten Pankki kerää varoja kehitysmaiden naisten toimeentulon parantamiseksi. Varoilla tuetaan naisten ammatti- ja yrittäjäkoulutusta, työkalujen ja materiaalin hankintaa sekä naisten oikeuksien ja aseman parantamista.

Nauthiz-riimu liittyy elämän perusasioihin ja ihmisen alitajuntaan. Laajempi kehitys on mahdollista vasta, kun perusasiat on turvattu. Mikä elämänalue tarvitsee tasapainoon saattamista? Millaisia tarpeita olet laiminlyönyt?


Arktinen
Tästä työstä on lahjoitettu 10 euroa SEY:lle.

Sen luonnonoksaa koristaa kaksi kierrätettyä naalia, vanhempi sekä tämän pentu. Alempi kerros on kylmän valkoinen makramekerros, ja päällä lämpimän luonnonvalkoinen. 

Keskellä arktisuutta esiin tuova mintunvihreä vivahde.

SEYn toiminnan kohteena ovat kaikki eläinlajit: tuotantoeläimet, harraste-eläimet, lemmikit, koe-eläimet, turkiseläimet ja luonnonvaraiset eläimet. 

Toiminta-ajatuksena on suojella parhaalla mahdollisella tavalla eläimiä kivulta, tuskalta, kärsimykseltä, pelolta ja haitalta.

 

Raidho
Tästä työstä lahjoitettiin 5,00€ Hope:lle.

Riimu Raidho kertoo että edessä koittavat uudet seikkailut joko konkreettisen matkan tai uuden alun muodossa. Heitä Raidho tienristeyksessä ja se näyttää sinulle oikean polun. Raidho symboloi myös ohjattua muutosta.

Työ on pieni, söpö sekä värikäs. Oksa on kaatuneen kuusen juuri, mikä on pesty sekä harjattu. Oksaa koristaa kierrätetty Ponyo-hahmo.

HOPE – Yhdessä & Yhteisesti ry on suomalainen hyväntekeväisyysyhdistys, joka avustaa vähävaraisia lapsiperheitä sekä huostaanotettuja ja laitoksissa asuvia lapsia useassa Suomen kaupungissa.


Fehu
Tästä työstä lahjoitettiin 10,00€ Animalialle.

Kuusen oksalla tähystää pieni possu-figuuri ja sen alle helmaksi muodostuu makramee verho. Työ on aika kookas, väreinä vaalea roosa sekä luonnon valkoinen. Lankana PAULINA punoskude. Se on Eko-puuvillaa (80 % kierrätyspuuvilla, 20% polyesteri), ja värjätty jämäpaloja käyttäen, ei siis vettä tuhlaten.

Tämän työn tuotosta 10 euroa menee Animalialle taisteluun tuotantoeläinten puolesta. Animalian tavoite on eläinten oikeuksien tunnustaminen sekä eläinten hyvinvoinnin parantaminen yhteiskunnassamme.

Riimu Fehun avainsanat ovat karja sekä maallinen omaisuus. Karja oli ennen vaurauden merkki. Se merkitsi turvattua tulevaisuutta ja rikkautta. Tämä työ muistuttaa siitä miten ajat muuttuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti