Haku

joulukuuta 11, 2018

Tetta Purulelu & Tiina Tuttihihna


Tetta - Purulelu


Lapsien kasvattaminen tässä nykymaailmassa voi olla todella pelottava kokemus. Kemikaaleja, myrkkyjä sekä haittoja tuntuu olevan joka kulmalla - joten miten hoitaa tilanne? Miten taata rakkaalle lapselle sitä parasta niin kasvun, kuin hyvinvoinnin saralla?

Lapsi alkaa puskemaan hampaitaan jo nuorella iällä, mikä on todella kutittava sekä epämukava kokemus. Valitettavasti iso osa lapsille tarjolla olevista puruleluista on muovia. Tuo iso ympäristö-ongelmamme yrittää siis hautautua myös sinun lapsesi suuhun. Muovista irtoaa mikromuovia mitä lapsikin siis pääsee sisäistämään näiden avulla jo pienestä pitäen. Sitten tulee eri muovivalmisteet ja mitkä on testattu millä ja missä tehtaassa ja minkä maan sertifikaateilla ja jossain vaiheessa on vain nostettava kädet pystyyn ja sanottava että "riittää!" - ja tällöin kuvioihin astuu vaihtoehtoisia tuotteita, kuten Tetta.



Tetan rengas on siis muoviton, BPA vapaa, kemikaaliton, ihana puinen rengas - mikä on tietenkin käsittelemätöntä puuta. Tästä purulelusta ei irtoa haitallisia päästöjä lapsesi suuhun. Sen helmana roikkuu upea makramee häntä, joissa on käytetty joko mopparia, minimoppia tai paulina punoskudetta. (Lue lisää materiaaleista: jowisfreelife.blogspot.com/2018/11/tilaaminen-seka-tuoteinfo)

Moppari on napakka kierrenaru, joka on valmistettu kierrätyspuuvillasta (80 % kierrätyspuuvilla, 20 % polyesteri). Paulina punoskude sekä minimop on Eko-puuvillaa (80 % kierrätyspuuvilla, 20% polyesteri) - langat on värjätty jämäpaloja käyttäen, ei siis vettä tuhlaten.

Kaiken tämän lisäksi ostamalla Tetta purulelun, tuet myös nuorta yrittäjyyttä, naisyrittäjyyttä sekä kevyt yrittäjyyttä. Todella monta hyvää tekoa pieneen hintaan. Tämä tuote toimii myös oikein hyvin lahjana, ihan pelkästeen taikka kootussa tuotepaketissa. Paketoinnin saa pyydettäessä kaupan päälle!

Lahjaidea odottavalle ystävälle: Tetta-purulelu, samaan teemaan Tiina-tuttinauha, kestovaippa ja lempi pilttisi. Tai Tetan kaveriksi liinoja ja käsintehty kuponki "Lapsivapaalle" missä tarjoat ruoan ravintolassa. 

Tettaa saa muutamassa vakikuviossa mutta kaikki onnistuu myös tilaustyönä. Perinteiset kuviot ovat snakes (dna-kiemura), lahnas (suora ja tasainen), timantti sekä random jos ei ole väliä mitä kuvioo postissa tulee! Etsyssä näet ajankohtaisesti vapaana olevat työt ja voit niistä halutessasi päättää omasi.



Tetta puruleluja voit ostaa minulta suoraan laittamalla viestiä Facebookissa tai Instassa (jowisfreelife), tai Etsystä. Suosittelen Etsyä, ellei tilauksesi sisällä useaa tuotetta / jotain valikoimasta poikkeavaa!

Hinta: 10,00€ kpl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>