Haku

marraskuuta 02, 2018

Tilaaminen sekä tuoteinfo

Okei, tuotteet kiinnostaa mutta miten ihmeessä tilaan tilaustyön, tai just jonkun tietyn tuotteen? No tässä info siitä!

Facebook

Myynnissä olevat tuotteet löytyvät facebookista, eri kansioista. Esimerkiksi shamaanikaulakoruja, shamaanikiviä, riimuja sekä postikortteja voit tilata ilman yksityiskohtaisempia tietoja. (Toki jos kaipaat jotain kuvasta ja tuotetiedosta poikkeavaa niin tällöin voit tilata sen tilaustyönä) Eli katso sieltä tuotteet mitkä kiinnostaa ja laita viestiä.

Etsy

Etsyssä on myynnissä suoraan ostettavissa olevia tuotteita, joten voit myös toimia sitä kautta. Etsy on lähinnä suunnattu ulkomaan asiakkaille, koska ostaminen on helppoa, mutta siellä ei kaikkia töitäni ole töissä, isojen postikulujen takia. Kätevästi pystyt ostamaan esimerkiksi, riimupussit ja makrame-avaimenperät sieltä.

Tilaustyö


Lue lisää: Makrame hintaluokat

Jos mielessäsi on kuitenkin tietyn kokoinen ja näköinen makrametyö, parhaiten saat yhteyden esim siellä facebookin viesti-palvelussa. Suunnitellaan sitten yhdessä. Asioita mitä voit pohtia etukäteen:
-Koko? (s, m, l, xl) Lue lisää: Makrame hintaluokat
-Väri? Lue lisää: Makrame materiaalit
-Tyyli? Haluatko paljon kuvioo, vai enemmän roikkuvaa helmaa? Köynnöstä vai jotain tiettyä?

Tietenkin jos ostat useamman tuotteen voidaan katsoa joku sopiva hinta kaikille, tällöin kannattaa laittaa viestiä.


Jos susta tuntuu että oot nyt aivan liian pihalla edes miettiäkseks näitä eri tapoja, voit vain suoraan laittaa mulle sähköpostia. Katson sitä useasti päivässä!
jonna.jowi.sihvonen@gmail.com 

Kissatalous

Tuotteisiin lisätään 24% alv. Käytössäni on Ukko.fi laskutuspalvelu.
Huomaathan että kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä, jokainen on siis uniikki työ! 
Vaikka en kissojani töillä harjaa, on mainittava että valmistuvat saman katon alla kuin missä kaksi rakasta kattianikin majailee.

Makramee töissäni käytän yleisimmin kahta eri lankaa, Paulina punoskudetta, sekä mopparia. Nämä ovat kaksi ns. päämateriaalia mitä käytän.

Langat


Ensimmäinen päämateriaalini on Moppari-langat. Moppari on napakka kierrenaru, joka on valmistettu kierrätyspuuvillasta (sis. 25 % akryylia).

Toinen päämateriaalini on Paulina punoskude. Se on Eko-puuvillaa (80 % kierrätyspuuvilla, 20% polyesteri), ja värjätty jämäpaloja käyttäen, ei siis vettä tuhlaten.

Voit tutustua näihin lisää aikaisemmin mainitusta linkistä.

Mahdolliset jälleenmyyjät suunnatkaa katseenne tännepäin! 

Kiitos. Jos sinua kiinnostaa jälleenmyynti, ohjaan sinut tälle sivulle: Jälleenmyyjille tietoa.
Tuotteeni sopivat lahjatavarapuoteihin, souvenier shoppeihin, sekä käsityöliikkeisiin. Työni sopivat myös designereiden tuotekansioihin ja moneen muuhun mestaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>