Haku

marraskuuta 21, 2018

Todella Pure!

Kun tarjotaan jo nimessä tietynlainen vihreys, oletat sen pitävän paikkansa. Puressa yli 50% tuotteista on luomua, kaikkea ihanaa teetä ja kahvia maailman makujen sylistä, tuotantolinjoja missä jokaista työntekijää on kunnioitettu tarpeeksi normaaliin toimeentuloon asti sekä vihreitä tuotteita mistä en ollut ennen kuullutkaan. Tämä on aina ollut tunnelmani Punnitse & Säästä ketjuista sekä siis nykyisistä it's pure kaupoista.
Kerkesin kuitenkin hämmentymään hetkeksi, kun punnituspusseihin oli ilmestynyt muoviset kurkistusikkunat. Mietin että toki, kurkistusikkuna auttaa myyjää tunnistamaan mikä kymmenistä tuotteista mahtaa olla sisällä, ja näpytellä kilohinnan sitä kautta (mikä on jo itsessään uskomaton supervoima) mutta nyt kuitenkin tässä todella vihreässä ketjussa, on muovi-ikkuna.

Yleisimmin olen kuitenkin todella sosiaalinen kaupassa kävijä, joten juttelimme siinä sitä sun tätä pallivahasta sekä suolattomista pistaasipähkinöistä ja kysäisin ikkunoista. Ne on siis biohajoavaa muovia, täysin heitettävissä kompostiin. Ei hätää!

Jossain vaiheessa itse pusseihin tulee toivottavasti tuo infoteksti myös, mutta vielä tällä hetkellä asia on kovin pimennössä. Halusin siis käyttää tämän Tullintori-kahviteluni kirjoittaakseni asiasta, koska mitä siis opimme? Eko kauppamme on yhä todellakin eko-kauppa, muovi on biohajoavaa ja pallivaha auttaa hinkkaukseen. Päivä pilvessä, lähetään vetää pulkkaa. 


Lue myös: Ekotasot - yksi
Kiinnostaako tavat auttaa? Kiinnostaako tavat parantaa omaa elämääsi ekologisempaan suuntaan? Ylempi kirjoitus kertoo tason yksi tavoista vaikuttaa omassa elämässäsi.

Sivun laidasta saat lisättyä itse sähköpostilistalle! Saat ilmon aina uudesta blogijulkaisusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>