Haku

marraskuuta 20, 2018

Herkuttele salaatilla

Joskus tekee mieli herkutella, mutta et haluaisi ihan koko diettiäsi heittää ikkunasta ulos. Mitä tällöin pitäisi tehdä? No itse kekkasin tälläisen enemmän tai vähemmän terveellisen ratkaisun, jota voisin suositella.

Tein ihan perus salaattipohjan eli saladee, kurkkua, tomaattia, paprikaa ja tällä kertaa fetaa. Tähän paistoin bitaria päälle ja jottei meno ole ihan kuiva niin pari ruokalusikallista pestoa joukkoon.

Noniin, meillä on salaatti, mutta missä se herkuttelu? Noh, lämmitin uunissa pakastepizzaa (omalla lautasella nyt Ikean vegepizzaa). Mutta sääntö onkin, älä ota koko pizzaa. Sadassa grammassa on 200 kaloria, eeeli jos tankkaat muutenkin salaatilla, voit hyvin ottaa siihen pari siivua, tai jopa puolikkaan pizzan, ilman että omatunto soimaa.

Avain onkin paloitella se pakkaseen valmiiksi, tai ostaa valmiiksi paloissa olevaa pizzaa (kuten tuo Ikean), niin näin et pysty antamaan itsellesi edes sitä mahdollisuutta miettiä "Hmm, pitäskö vaan paistaa koko lätty kerralla", vaan sillon kun salaatin kanssa tekee mieli vähän ekstraa, ota kaks pakastepalaa pakkasesta ja heitä uuniin. Maltti on valttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>