Haku

marraskuuta 08, 2018

Gopal näyttely

Minulla oli lokakuussa ensimmäinen näyttelyni. Sen sain pitää Cafe Gopalissa, Satakunnankadulla. Gopal on ihana vegaani ruoka/kahvila mesta, missä olen usein käynytkin. Sain viedä tuotteeni seinille kokonaisen kuukauden ajaksi. Mukanani vein myös vieraskirjan sekä hinnastoni.

To be honest, en ajatellut tapahtuman tuovan mitään muuta kuin no, iso kokemus itselleni henkilökohtaisesti, mutta bisnes mielessä lähinnä muutaman uuden seuraajan faceen/instagramiin. Joten voitte uskoa kuinka ihmeissäni olin, kun myin näyttelystä kaksi työtä, sain yhden tilaustyön sekä paljon kiinnostusta somessa! Ilo on yhä, sanoinkuvaamaton. Tuntuu että tämä näyttely oli iso steppi uralle, ja se tunne mikä valtaa koko kropan nähdessään omat työt ravintolan seinällä? Uskomatonta.

Toinen näyttely on myös mietinnässä, mutta katsotaan mihin askeleet johdattaa. Tiedän ainakin joka päivä olevani pidemmällä kuin edellisenä. Ei saa ikinä verrata toisten menestykseen, eikä toisten polkuihin. Aina pitää tuntea kiitollisuutta siitä mitä on saavuttanut, ja miten pitkälle onkaan jo päässyt. Olla tässä hetkessä läsnä ja arvostaa sitä. And oh, how I do.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>