Haku

marraskuuta 11, 2018

Jälleenmyyjät & Jälleenmyyjille


 Mahdolliset jälleenmyyjät suunnatkaa katseenne tännepäin! 


Kiitos. Jowisfreelife etsii aktiivisesti tuotteilleen jälleenmyyjiä. Valikoima sopii monenlaiseen shoppiin lahjatavaraliikkeistä - sisustuskauppoihin. Työt sopivat tuliaisiksi koska käytössä suomalaista materiaalia, sekä todella shamaaniset, skandinaaviset juuret. Isommat työt sopivat rusticin, boheemin, minimalismin sekä luonnollisen sisustuksen kokonaisuuteen.

Etsimme myös kahviloita, minne viedä töitä esille. Kaikenlainen yhteistyö on siis plussaa! Tuote listoja selatessa sivun ylälaidasta huomaat niiden sopivan upeasti monenlaiseen liikkeeseen myytäväksi. Jos olet kiinnostunut saamaan tuotteita myyntiin, otathan yhteyttä:

Tuotteitani pääset ostamaan jo seuraavista sijainneista: Kolmas silmä


Luonnonpakanan tuotteiden tekijä Kolmas Silmä on luontohenkisyyteen ja luontoperäiseen mystiikkaan erikoistunut pienyritys. Kolmas Silmän toimialoja ovat kirjoittaminen, puutöiden ja kulttuurikädentöiden suunnittelu, valmistus ja myynti, luontoyhteysohjaus, e-kirjojen kustantaminen, taittaminen sekä luontovalokuvaus.

Jowilta on One-of-a-kind Shamaanikivet myynnissä Kolmannella Silmällä. Jokaisessa on aurinkokeskeinen maailmankuva sekä tärkeät unien piirteet eli yöpymispaikka, metsä, koira sekä shamaani joka tuo kaiken eloon.


Herra Hieroja

Näsilinnankatu 34, 33200 Tampere

Tampereen paras hieroja on laittanut seinilleen Jowisfreelifen töitä! Paikalta löydät 1-3 makrametyötä ja jos näet jonkun minkä haluat kotiisi viedä niin laita minulle / Teemulle viestiä - tai heti viedä paikanpäältä sen pois! Aulassa myös luettavana jowisfreelife:n tuote-esittely!

JuliaMirjam / Darkside Ink


Julia on takkutaituri / tatujoija Seinäjoella keneltä on mahdollista ostaa Takkunuttu -kirjaani.

Marcela Helsingius


Marcela on yksityishenkilö joka osaa loihtia takkuja maailmaan - häneltä saat ostettua Takkunuttu- kirjaani.


Marras Dreads

Satamakatu 17 LH 7

Marras on Tampereella toimiva takkuihin erikoistunut yhden naisen alternative-henkinen pienyritys. Verkkokaupan valikoimasta löydät aitohius- ja kuitutakkujen lisäksi paljon oheistuotteita kuten koruja, wrappeja, asusteita, käsityötuotteita ja huoltovälineitä.

Custom aitohius- ja kuitulisäkkeitä voi tilata joka toinen kuukausi ennakkotilauspäivänä. Paikalla jowin tuotteista makrametakkuponnareita, Mytho-juomapulloja, makrametöitä sekä Takkunuttu-kirjaa. 

Flowers of your life

p. 0445253532

Tilauskukkasidontaa juhliisi, kukkakurssit, teemapäivät, juhlasuunnittelua, tilakoristelua yksilöllisesti sekä asiakasystävälliseen hintaan. Upeita kukka-asetelmia, todellista luovaa silmää, suositteluni.
Kyröskoskelta 60km:n säteellä toimitus tai nouto.

Paikan päällä on jowilta myynnissä amppeleita, erilaisia, erikokoisia sekä erivärisiä. Voit ostaa tuotteen shopista, tai inspiroituneena laittaa viestiä!

Amppeleista lisää voit lukea tästä blogipostauksestani: Amppeleita maailmalle

Metkunen

Tuomiokirkonkatu 36, 33100 Tampere

Metkunen on uuden ajan karnevaalikauppa ja vuokraamo, joka lähtee rohkeasti muuttamaan juhlakulttuuria entistä näyttävämpään suuntaan ja tekemään arjestakin värikkäämpää. Metkusen valikoimista löydät naamiaisasut ja asusteet monenlaisiin käyttötarkoituksiin, laadukkaat maskeeraustarvikkeet, vuokrattavat juhlakoristepaketit, suorastaan eeppiset bilevermeet sekä monenlaista muuta metkaa. 

Paikalta löytyy paljon käsityöläisten töitä, jowilta löytyy värikkäitä amppeleita, "asunnossa lemmikkieläimiä" -kylttejä, eläinaiheisia kangaskasseja sekä iso seinätyö.

Qii Souvenier Shop


Souvenier Shop & Kivikauppa Qii myy Suomalaista ja etenkin Lappi-teemaista käsityötä sekä lahjatavaraa. Tiloista löytyy täysi suolakivihuone sekä kauniita eri lajien kiviä. 

Jowin tuotteita löytyy myös paikalta. Mm. Nämä shamaanikuvioidut pannunaluset, kivet sekä pari rumputauluakin. Piipahda paikalle osoitteessa: Hämeenpuisto 17-19 B, 33210 Tampere (huom covid)


Laitapuoti - Galleria Rajatila


Hämeenpuisto 10, 33210 TAMPERE

Galleria Rajatilan yhteydessä toimivasta Laitapuodista löytyy laaja valikoima oma- ja pienkustanteisia julkaisuja runoista sarjakuviin. Monipuolinen kattaus elää tarjonnan ja sesonkien mukaan, ja monista teoksista on toteutettu vain pieniä painoseriä.

Puoti on siis oiva paikka käväistä galleriavierailun yhteydessä, tai vaikkapa kun etsinnässä on ainutlaatuinen lahja ystävälle.

Puodista löydät Takkunuttu kirjan sekä Eläinoikeuspostikortit.

Maukula Ry


Maukulan toiminta Tampereella on todella tärkeää ja olen iloinen että olen osa sitä. Koronan aikana ollaan pidetty rajoituksita kiinni joten oma osuuteni tän vuoden puolella on ollut lähinnä arpapalkintojen tekemistä ja lahjoitusta - mutta kaikki kannamme sen korren minkä voimme. Näyttelyiden aikaan voit ihailla töitäni tämän ikkunan läpi sekä tietty jos olet kiinnostunut, hakea itsellesi näyttelypaikkaa ikkunasta! 

Vaikka näyttely tuleekin jossain vaiheessa loppumaan, jatkuu yhteistyö eli voit löytää jowin tuotteita arpapalkintojen joukosta sekä kauttani lahjoittaa kissoille tavaraa!
Muut Tuotteet!


Tuotteitani on hankittavana tai nähtävänä myös muualla kuin jälleenmyynnissä. Olen lahjoittanut kortteja Eläinsuojelukeskus Tuulispäälle sekä erilaisiin hyväntekeväisyystempauksiin. 

Aktiiviset tapahtumat kuten näyttelyt sekä markkinat löydät parhaiten Facebookista mutta yritän päivittää myös Tapahtuma osioo: Tapahtumat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>