Haku

tammikuuta 25, 2021

Lapset / tuotteet lapsille


Tässä julkaisussa on kaikki lapsille tehdyt työni. Lapsi ansaitsee kasvuympäristöönsä mahdollisimman muovittoman ja terveen alustan. Uniikkeja pehmoisia ystäviä sekä mahdollisimman kemikaalivapaata elämistä nyky-yhteiskunnassa. 

Makrametyöt

Makrameella saa aikaan kauniita luomuksia, monet elämämme muoviset asiat voi korvata taiteella, mikä on ekologista sekä luonnollista! Kaikki materiaali mitä käytän on ekopuuvillaa (80% kierrätyspuuvillaa 20% polyesteri), kaikki värit on värjätty jämäkankaita käyttäen eikä vettä tuhlaten, kotimaisesti Kauhavalta. Lue lisää: Makrame materiaalit


Tetta
Lapsien kasvattaminen tässä nykymaailmassa voi olla todella pelottava kokemus. Kemikaaleja, myrkkyjä sekä haittoja tuntuu olevan joka kulmalla, joten miten hoitaa tilanne?

Lapsi alkaa puskemaan hampaitaan jo nuorella iällä, mikä on todella kutittava sekä epämukava kokemus. Iso osa lapsille tarjolla olevista puruleluista on muovia, tuo iso ympäristö ongelmamme yrittää siis hautautua myös sinun lapsesi suuhun. Jossain vaiheessa on vain nostettava kädet pystyyn ja sanottava että "Riittää!" - ja tällöin kuvioihin astuu vaihtoehtoisia tuotteita, kuten Tetta.

Tetan rengas on siis muoviton, BPA vapaa, kemikaaliton, ihana puinen rengas. Huom, käsittelemätöntä puuta. Sen helmana roikkuu upea makramee häntä mikä on 80% kierrätyspuuvillaa.

Lue lisää: Tetta-purulelu
Hinta: 10,00€


Tiina
Tiina tuttinauha / tuttinaru on kierrätyspuuvillasta taiteltu makrameetyö. Uniikki, kotimaimen, kemikaaliton käsityö kappale pitämään tutin tiukasti mukana. Ei huku, eikä tule tutti-suru! 

Myynnissä usealla eri materiaalilla sekä värillä. Jos haluat tilaustyönä tietynlaisen, laita viestiä! Tuote sisältää klipsun mikä laitetaan kaulukseen, sekä osassa tuotteista on rengas mikä laitetaan tutin ympärille. Osa on täysin silikonittomia, eli eivät sisällä härpäkettä klipsin ympärillä eivätkä tutinrenkulaa (niissä pidemmät kaksi nauhaa mitkä sidotaan tuttiin kiinni)

Hinta: 10,00€ 


Tuotepaketti ROSA
Samasta kauniista minimoppi langasta sai täydellisen setin tehtyä. ROSA setti sisältää amppelin, kaksi vauvan purulelua sekä kaksi Tie Your Dreadsia. Tämä on siis täydellinen hemmottelu sinulle, joka olet takkupäinen äiti tai osta itsellesi ja pidä amppeli - anna takkuponnarit ja purulelut lahjaksi!

Rosalina - makrame amppeli on tehty rosa-väristä sekä kierrätetyistä kahdesta muusta langanpätkästä = sinapinkeltainen sekä koralli. Työ roikkuu kanelitangossa

Rosita - makrame takkuponnarit on takkuponnari sarjaani Tie Your Dreads. Molemmat kuosit Lahna sekä Snakes tulee setin mukana. S-kokoa. Pituus noin 43cm

Roseanne - makrame Tetta-puruleut. Kauniissa värissä kaksi erilaista purulelua, on hyvä olla vaihtelua / varalelu jos toinen hukkuu tai tippuu lätäkköön!

Huom, voit ostaa tuotteet myös erikseen.
Hinta: 40,00€
Osta koko setti Etsystä: ROSA set for mom with dreads

Seinätyöt


Jotain millä koristaa lastenhuoneen seiniä? Jotain kaunista, käsityötä mikä rauhoittaa pienokaisen unille ja mitä tuijotellessa mieli vain kasvaa ihmettelyään? Tottakai. Taide kuuluu ihan yhtälailla lapsille kuin aikuisillekin. Tässä muutama tilaustyönä tehty työ mitkä ovat löytäneet tiensä lastenhuoneisiin. Jos kiinnostuit, laita ihmeessä minulle viestiä esim Etsyssä tai Instagramissa.


Goodnight Moon 
Makrame-kuu esimerkiksi lasten huoneeseen, kehdon päälle tai oikeastaan mihin vain asunnon miljööseen sopien! Kuu sopii myös koristevalojen luokse ja kuparitähtien kanssa luo mahtavan meditaatio tilan. Mukaan saa lisäksi tilattua epäsymmetrisiä kuparitähtiä neljä kappaletta.

Hinta: 25,00€
Hinta tähien kanssa: 30,00€


Huwonos makrametyö
Huwonos on kaunis ja lempeä makrametyö mikä lepää puisen pilvirakenteen alla. Sen kuvio on täysi ja tehty @lankavayarnhouse :n uudella Matilda punoskuteella. Sopii täydellisesti lastenhuoneeseen, kehdon ylle tai omaan rauhoittumisnurkkaasi. Tuo lempeää energiaa ☁️

Vain tilaustyönä
Hinta: 40€

Mobilet

Vauvan kehdon päälle on tapana laittaa jonkinlainen mobile mitä vauva voi katsella ennen nukahtamistaan. Omat mobileni ovat muovittomia ja luonnollisia. Oli kyseessä sitten sateenkaarisillan maisema tai luonnonantimet kuten kävyt ja kuivatut appelsiinit - ovat nämä taidepläjäyksen hienoja mielikuvituksen kehityksen kannalle! Tilattavissa vain tilaustyönä, joten huomaathan että teko-aikaa kuluu muutamia viikkoja.

Hinta: 50,00€
Tilaustyö


Kaari🌈
Vauvamobile mikä juhlistaa värejä ja kauneutta! Kaari-mobile on pirteä, minimalistinen ja lapsesi mielikuvitus innostuu värimaailmasta. Se roikkuu puisen renkaan alla. 🌈


Kuu🌛
Nature -vauvamobile on kahden kepin varaan laskeutuva värikäs ihanuus. Oksat on kerätty luonnosta ja makrameköynnöksistä löydät fimoiltuja kuu-kuvioita sekä kuivattuja appelsiineja ja käpyjä. Tässä veijarissa on luonto ja kuun energia lähellä ja onnellinen vauva kuuluu sen alle 🌙🌲


Laidun🌾
Isompi makramemobile kulkee nimellä Laidun-mobile koska sen värimaailmassa näkyy oliivinvihreä sekä sinapinikeltainen. Nämä yhdistettynä olet kuin niityllä juoksemassa. Mobile on kokoa L.

Hinta: 50,00€

Muut työt

Makrame ei toki ole ainoa taide missä palloilen. Tähän alle listaan tuotteet mitkä liittyvät lapsiin tai on suunnattu lapsille - mitkä eivät ole makrametöitä. Mukana on pehmoja sekä kirja!


Seitsemän päivän satukirja
Sadut ovat tärkeä osa lapsen kasvamista. Se on yhteinen hetki sekä vanhemmalle että lapselle, se on rauhallinen toiminta ennen nukkumaan menoa, mutta ennenkaikkea – se on stimulaatio kehittyvälle mielelle ja mielikuvitukselle. Elämän huipuista oppiminen mielenkiintoisissa tarinoissa on parasta lääkettä kasvukivuille. Tähän kirjaan olen kirjoittanut hyvänmielen pohjalta opettavaiset ja rakkautta täynnä olevat tarinat.

Nyt on ilmottautuminen taas auki! Ensimmäinen erä kyseistä kirjaa myi loppuun melkein heti saavuttuaan ja ennakkotilauksista ne viimeisetkin ovat löytäneet tiensä kotiin. Kirjaa meni Californiaan asti, se innoitti lapsia keskustelemaan tärkeistä asioista ja siitä nautti isoin siemauksien teekuppi kädessä moni aikuinenkin. Teidän palaute on ollut minulle hyvin tärkeää ja innoittanutkin tekemään toisen tilauksen. Satukirjan tilaus vol 2 here we come.

Hinta: 15,00€


FIRST tuotepaketti
Oiva tapa saada kaikki kerralla. Tämä on täydellinen lahja odottavalle vanhemmalle taikka ostaa omiin tarpeisiin. Paketti sisältää Tetta purulelun, Tiina-tuttihihnan sekä lastensatukirjani Seitsemän päivän satukirjan. Arvo on 35€, mutta sen saa yhteishintaan 30€! (Säästät 5€). 

Voit lukea lisää kirjasta täältä: Seitsemän päivän satukirja - Kirjassa on seitsemän satua, yksi viikon jokaiselle illalle ja niissä kaikissa on jokin elämän tärkeä elementti mukana. Kirjan jokaisella sadulla on myöskin eri kuvittajat mitkä nostavat sadut eloon ihan omalla tavallaan!

Paketin saa myös valitsemillaan väreillä ja kuoseilla mutta täysin valmiita paketteja on kaksi. Toinen on punasävyinen pinkillä Tiinalla sekä terranpunaisella Tetalla. Toinen setti on vaalea, luonnonvalkoisella Tetalla sekä valko-viininpunaisella Tiinalla.

Hinta: 30,00€


Nerd pehmot
Kauniiseen kankaaseen tein pari epäsymmetristä ja täysin uniikkia hassuutensa takia -pehomolelua. Nämä eivät ole mitään ammatti-ompelijan töitä vaan täyden luovuus-pyrähdyksen tulos. He ovat söpöjä sekä melko minimalistisia. Ehdottomasti edustavat erillaisuutta eripari jalkoinensa ja eroavat toisistaan - lapset kiintyvät niihin erillaisuus tekijöihin leluissa.

Hinta: 30€ kpl, vain tilaustyönä
Asiakas saa päättää kankaan kuvioinnin toiveet, jokainen lelu tehdään erikseen.


Pingu
Täysin huovutettu ja kookas Pingu lelu vähän isomman lapsen leikkeihin, huopaa ei ole kovin hyvä saattaa suulla tutkivan lapsen suuhun! Pingulla on luonnonvaalea karva harmaalla silmäosuudella. Mustat silmät ja oranssi iso nokka. Hän on kevyt ja pehmeä. Pingun hinta on 25 euroa, mutta jos ostat sen Satukirjan kanssa saat ne yhteishintaan 35€ ja säästät 5 euroa.

Hinta: 25 / 35€


Lapsi-aiheisia kirjoituksia
Blogissa usein tulee aiheeksi lapset, kasvatus, tai muut koska pohdin paljon yhteiskunnallisia aiheita. Olen itse lapseton, mutta monen pikkuisen kummi ja siitä ylpeä. Tähän listaan lapsiin liittyviä blogipostauksiani.

Kummin päivä (tulossa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>