Haku

elokuuta 27, 2021

Treffi-ilta / Date Night tuotepaketti

Date night / Treffi ilta paketti on joka kuukauden yhteinen treffi-ilta sinulle ja kumppanillesi.



Yhdessä olo ja ajanvietto suhteessa on erityisen tärkeää. Joskus sekin arkistuu tai tuntuu että ideat loppuvat kesken. Tällöin on hyvä idea ostaa esim yhdessä tälläinen tuotepaketti, mistä löytyy joka kuukaudelle sopiva tekeminen yhdessä. Tämä on myös oiva lahja esim jouluna taikka vuosipäivänä. Voit myös ostaa paketin yllätyksenä puolisolle. 

Date Night tuotteen alla on kolme eri pakettia. Yleinen, Suupohja sekä Tampere edition. Paketissa on treffit suunniteltu puolestanne vuoden jokaiselle kuukaudelle. Sinulle tulee ostoksen mukana usea taidekortti mitkä voit käyttää hyödyksi sisustuksessa ja kortit voi käyttää uudelleen joka vuosi. Taidekuvat on minun kuvaamiani!

Date Night Yleinen

Yleinen sisältää vuodenaikoihin sopivia yhteisiä puuhia, hiukan talvileikkejä ja piknikkejä. Treffit on ajateltu niin, että ne voi soveltaa lähes missä päin Suomea tahansa, sopivat myös autottomalle ihmiselle sekä moneen eri ruokavalioon. Treffikorteista saa ohjenuorat jotka sovelletaan omaan elämään. Hintatasot joka kuukaudelle vaihtelee - joinain kuukausina rahaa treffeihin ei kulu lähes ollenkaan, joskus enemmän.

Date Night Tampere

Tampere editon sisältää Tampereelle ja sen lähiympäristöön sopivia treffivaihtoehtoja, osa on tehtävissä kotona ja osa muualla esimerkiksi museoissa tai kahviloissa. Budjetit vaihtelee, joskus rahaa menee enemmän, joskus ei ollenkaan. Tämä on oiva paketti teille, jotka asutte Tampereella tai sen lähikunnissa.

Date Night Suupohja

Tekemiset sesonkien mukaan ympäri Suupohjan aluetta. Alue on "noin" Suupohja, koska aktiviteettia myös esim Kristiinankaupungissa. Pohjanmaa on niin isoa alue, että näissä treffeissä tarvitset auton. Paljon tekemistä ja yhteistä tärkeää aikaa myös pienemmissä kylissä. Budjetit vaihtelee, mutta suurin osa on edullisia tekemisiä.


Hinta: 15,00€ kpl
Etsy: Treffi-ilta / Date Night paketti


Osta omasi Etsystä, linkki ylempänä! Jokainen treffi-ilta paketti tulee origami kirjekuoressa, mikä helpottaa korttien säästöä seuraavaa vuotta varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>