Haku

marraskuuta 01, 2022

Makrame Oviseppeleet - RUBU & Renez

Valikoimasta löytyy useanlainen oviseppele mitkä esittelen tässä teille paremmin! Oviseppeleitä voi vaihdella pitäen lemmikkieläintietoa ison osan vuodesta, ja vaihtaa sesonkien mukaan talviteemaan tai pääsiäiseen virpojille.

Rubu

Suosituin näistä oviseppeleistä on ehdottomasti hittituote, Rubu. 

Tulipalon sattuessa pelkkä "asunnossa lemmikkieläimiä" teksti ei välttämättä kerro palopelastajille kaikkea siitä, kuinka monta ja mitä eläintä asunnosta tulisi pelastaa! 

Rubu-oviseppeleitä saat haluamallasi tekstillä, sekä huovutetuilla lemmikeillä jotta itse seppeleestä näkee minkä näköisiä elukoita asunnossa on. Jokainen Rubu on ainutlaatuinen työ koska kaikkien elukat ovat ainutlaatuisia! On silti suositeltavaa pitää myös tieto esim. väliovessa lemmikkien lukumäärästä, turvallisuus ensin.

Rubu sisältyy makrameköynnösrenkaasta, huovutetuista eläimistä sekä puun palasta missä on valinnainen teksti.

Seppeleessä on ostettuna rautarinkula minkä ympärille olen punonut makrameeta (80% kierrätyspuuvillaa) snakes kuvioinnin mukaan. Puunpalaan tulee haluamasi teksti esim "Minä vartioin täällä", "Kisukoti" tai "Asunnossa lemmikkieläimiä". Puunpalat on joko ostettu tai kierrätetty, riippuen mitä on löytökorissani.

Hinta: 24,00-34,00€
Tilaustyö A: 24€, Tilaustyö B: 29€, Tilaustyö C: 34€, Valmiit seppeleet 27€

Tehtyjä töitä, sekä valikoimasta löytyviä heti valmiita töitä:

Vapaa

Vapaa


Toinen isompi kategoria oviseppeleille on...

Renez

Makrameköynnöksellä taiteiltu oviseppele Renez sai alkunsa kotieläinmeiningeissä. Kanalan taikka Tipulan oveen muotoutui omat kappaleet. Makrame on näissäkin töissä 80% kierrätyspuuvillaa ja usein tekstipuupala on hyötykäytetty jämäpala. Eläimet on huovutettu ja tälläisen seppeleen saa myös muilla eläimillä, esim vuohella/lehmillä/lampailla tms.

Renez kategoriaan kuuluu myös muutama kierrätyskappaleita hyötykäytetty oviseppele oveen kuin oveen. Paljon unisieppareita tai muita osia!

Hinta: 28,00€

Tehtyjä töitä, sekä valikoimasta löytyviä heti valmiita töitä:


Kaikki Renezit vapaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>