Haku

lokakuuta 19, 2019

Joulutuotteet


Joulutuotteet! 

"Lumivaipan alla uinuu maa
hämy laskee ylle tienoon.
Luonto huokuu rauhan tunnelmaa
mielen johtaa Joulun viettoon.
Jouluaaton lempeä hiljaisuus
valaa iloa sieluillemme,
on lämmin yhdessäolon tilaisuus
jonka luomme rakkaillemme."
-Birgit Ahokas

Lumi tippuu ja sulaa maahan, yöllä se tiivistyy ja jää parvekkeen kaiteeseen kiinni. Yöt pimeät mutta valot ikkunoissa kirkkaat. Kuu hohtaa kuin katulamppu taivaalla ja kertoo, että talvi on tullut. On tämä aika vuodesta. Aika pimeyden ja juhlan, rauhan ja seuran. Vuonna 2018 tein joulu/talvi tuotteita mutta nyt tänä vuonna taisin jopa tuplata tuotemäärän. Mukana on siis vuosien 2018 sekä 2019 tuotteet. Joulukuusenkoristeita, ovikransseja ja joulupuita. Tervetuloa!

Tuotteet on myynnissä Etsyssä sekä Facebookissa. Jos kiinnostuit, voit ostaa sen suoraan Etsystä taikka laittaa minulle viestiä esim. Facessa. Joskus usean tuotteen tilauksissa postikulut ei mene ihan eurolleen, joten suosittelen olemaan yhteydessä <3 

Joulu & Talvi teemaiset tuotteet on listattu tänne. 
Päivitetty 19.10.2019

Joulupuu


Tämä on minimalistinen, käsityö joulukuusi joka sopii asuntoon kuin asuntoon. Itse kuusi muodostuu 4-6 luonnosta kerätystä oksasta (maasta - ei puista) jotka on sidottu makramee-taiteen avulla yhteen muodostaen kuusimaisen elementin. Joulupuu sisältää valot, joilla on oma tasku kuusen "jalassa". Jokainen Joulupuu on erilainen, jotkut sisältää runsaammin kuviointia ja jotkut ovat simppelimpiä.


Kuusen koko on aina yksilöllinen, noin 80 cm x 50 cm
Kokonsa puolesta saa roikkumaan seinälle helposti. Itse tykkään laittaa tämän talveksi lipaston päällä olevan taulun tilalle ja lahjat kerääntyy joulun lähestyessä kuusen alle, lipaston päälle.


Sen sijaan että kaadat puun tänä jouluna, osta kuusi joka kestää vuosia. Kestävä joulupuu mikä ei ole muovia! Kuusi on helppo pakata pois muiden joulutuotteidesi kanssa, kun ei vie paljoa tilaa. Valitse ympäristöystävällisempi vaihtoehto ja tue samalla yrittäjyyttä sekä nuoren naisen unelmia täällä Suomessa.


Jos olet kiinnostunut esim, tietyn värimaailman kuusesta, taikka mietit muita erikoispyyntöjä niin ota rohkeasti yhteyttä. Saamme tehtyä kyllä kuusen sinua varten. Valitse Festive juhlalliseen ja runsaaseen joulupuuhun. Valitse Minimalist tyhjempään kuuseen muutamalla koristeella. Valitse Natural harmaa-valkoiseen teemaan.

Hinta: 45,00€

Joulukuusen koristeet


Luonnollinen kosketus joulun maagiseen aikaan alkaa näillä kuivatuilla appelsiinin siivuilla. Ne roikkuu yhdessä metsistä kerättyjen käpyjen kanssa harmonisesti ja sopii täydellisesti vihreän kuusipuun oksille.

Kuivatut appelsiinit 

Appelsiinin siivut on kuivattu luonnolisesti, sallien kosteuden häipyä itsestään ajan kanssa. Itse todella pidän siitä ilmeestä minkä nämä antavat kuuseen. Ne muistuttaa glögin lämmöstä, tuo pirteyttä lumihankeen ja heijastaa valoa pimeydessä värillään. Oiva lahja myöskin heille, jotka voisi tykätä jostain erilaisesta ja luonnollisesta kuusessaan.

Hinta: 5,00€ kpl

Kuivatut kävyt

Oikein sopiva lisä joulukuuseen on tietnekin kävyt! Käpy vaihtoehdot ovat aukinaiset tai sulkeutuneet kävyt. 

Hinta: 3,00€ kpl

Kombo

Kuivattuja käpyjä roikkuen kuivatun appelsiinin reunalta. Mukava kombo mikä piristää kuusesi, ja on oiva lahja ystävälle. 

Hinta: 8,00€ kpl

Jingle Balls

Jouluteemaisia koristepalloja joulukuusta koristamaan. Kuuseen mahtuu kaikenlaista, lapsien tekemiä arvokkaita härpäkkeitä, sukupolvia vanhoja enkelipatsaita ja palloja mihin tytär on saattanut lapsena piirtää kuulakärkikynällä kuvioita - no ainakin meillä. Tämä on yksi lisä kuuseen; Nuorta nais-yrittäjyyttä tukeva käsityönä valmistettu taidekappalle. Kotimaista tuotantoa.

Palloissa on kolmea eri kokoa. Palloja on kiiltopintaisia, glitterisiä sekä sumeita. Tämä setti sisältää yhden jokaista kokoa, random pinnalla. Päällä on makrameesta punottu kaunis kuosi, jonka väri vaihtelee.
Makramelankana on 80% kierrätyspuuvillasta tehty materiaali.

Hinta: 12,00€ - 3 kpl

 Othala koristeet

Nyt saatavilla kolmen makrameen setti koristeeksi joulukuuseen. Valittavissa usea eri värivaihtoehto mutta huomaa että jos tilaat materiaalissa mitä ei löydy - on toimitus pidempi. Laita viestiä väri toiveistasi.

Voit myös valita jokaisen eri värissä! Katso värit täältä ja laita viestiä.

Hinta: 10,00€ - 3 kpl

Joulu - Tuotepaketti Spruce

Tämä setti sisältää kaksi kuivattua appelsiinin siivua ripustimella, kolme käpyä (osa auki osa kiinni) ripustimella sekä kolme eri kokoista ja väristä joulupalloa makramee kuvioinnilla. Todellinen kuusisetti siis!

Kuusi on luonnon helmi, ja se ansaitsee päälleen luonnollisia koristeita. 😘🤶🏼❤️
Paketin arvo on 31,00€ - Säästät siis 6,00€

Hinta: 25,00€

Joulu - Tuotepaketti Home

Kolmen eri jouluteemaisen työn kokonaisuus setti, säästä ostamalla koko setti! Sisältää:
- Makramee Jingeballs joulukuusenkoriste pallot, 5 kpl - eri kokoisia sekä eri materiaalisia (sumeita, glitterisiä, kirkkaita). Jokaisen päällä komea makrame koriste (värit vaihtelee: Luonnollisen valkoinen, harmaa, vihreä)
- Makramee Othala joulukuusenkoristeet. 3 kpl, valitsemassasi värissä. Väri informoidaan tilauksen jälkeen, mutta täältä pääset tutustumaan vaihtoehtoihin (Moppari)
- Sekä talviteemainen seppele. Jera on kolmen lumen huuruisen huopalehden, sekä marjojen täyttämä makramee oviseppele.

Arvo 54,00€ Säästät 9,00€
Hinta: 45,00€

Muut Joulu Koristeet

Jera Oviseppele

Talven teema näkyy meillä elämässä myös siinä, miten pesämme laitamme. Jera on talviteemainen oviseppele, sen ympyrän muodossa on kaksi erilaista makrameepunottua seppelettä ja ylhäällä lepää jäiset lehdet ja marjat. Se on kotoisa ja tunnelmallinen.

Hinta: 27,00€

Mercita Joulu banner

Talven taikaa juhlistetaan esimerkiksi laittamalla pesää talvikuntoon. Kaikki joulu tuotteet ei ole vain joulukuun loppuun. Kuten tämä talviteemainen banner, voi olla hyvin esillä koko talvijakson ja vaihtaa sitten kesäisempään kun kelitkin lämpiää.

Bannerissa on harmaita viirejä, käpyjä sekä kuivattuja appelsiinin siivuja.

Hinta: 35,00€

Karawe-heijastin

Talvi on kävelijän vaarallisinta aikaa. Pimeys kestää kauemmin kuin valoisa aika ja ilman heijastinta autoilija ei huomaa sinua kuin vasta parin metrin päästä - jolloin voi olla jo liian myöhäistä. Karawe on puettavaa taidetta. Se on kaunis, maanläheinen koriste päivisin ja muuttuu heijastimeksi iltaisin. Karawen klipsut on kierrätetty Nextiilipajalta.

Hinta: 10,00€ kpl

Time Turner makrameetyö

Oletko Harry Potter fani? Tunnistatko kuvassa näkyvän kaulakorun?
Se on elokuvassa käytetty Time Turner kaulakoru. Harry ja Hermione käyttävät sitä muuttaakseen kohtaloaan Harry Potter elokuvassa.

Joskus arjessamme me kaikki mietimme sitä vaihtoehtoa, että voisi palata ajassa taaksepäin ja muuttaa asioita. Jättää tietyt asiat sanomatta, valita toinen vaihtoehto tai uudelleen miettiä muita elämän polkuja. Ehkä se mistä tämä maanläheinen työ muistuttaa, onkin siitä ettei asioita voi muuttaa. On opittava nauttimaan tästä hetkestä, ja annettava anteeksi niin itselle - kuin muillekkin menneisyyden virheet. Se muistuttaa elämään, ja rakastamaan katkeruuden sijaan.

Teemaan sopiva maanläheinen skottiruutulanka on Nextiili pajan antimia. Kierrätettyä kangaslankaa.
Keskellä oleva koru on käytöstä poistunut ja uuden elämän saanut #upycle
Työ sopii erityisen hyvin takan viereen, puupinnoille tai iloisten ihmisten läheisyyteen.

Hinta: 39,00€

Lahjakortti alennuksella
Arvo: 110,00€

Käytettävissä makrametuoliin taikka muihin tuotteisiini. Tämä on oiva lahja ystävälle. Ystävälle jolle tämä Taidetuoli olisi täydellinen - mutta mitäs jos se ei vaikka mahdukkaan kämppään? Jos et ole täysin varma, on tässä in-store peruutusturva. Hän voi vaihtaa sen valuutaksi Jowisfreelifen kauppaan!

Arvo on 110,00€ - mutta kustantaa vain 100,00€
Jos tuoli ei mene, saa hän 110,00 euron arvosta shoppailla tuotteitani.

Lahjakortti alennuksella
Arvo: 250,00€

Käytettävissä makramelamppuun taikka muihin tuotteisiini. Tämä on oiva lahja ystävälle. Ystävälle joka arvostaa taidetta ja käsitöitä. Mutta entä jos se ei mahdu asuntoon, tai tuli jo hankittua muualta lamppu? Jos et ole täysin varma, on tässä in-store peruutusturva. Hän voi vaihtaa sen valuutaksi Jowisfreelifen kauppaan!

Arvo on 250,00€ - mutta kustantaa vain 230,00€
Jos lamppu ei mene, saa hän 250,00 euron arvosta shoppailla tuotteitani.

2 kommenttia:

  1. Täällähän on joulun aarreaitta! :)

    VastaaPoista
  2. Oiva lahjaidea ja ihanat tuotteet! On se ihan eri asia saada jouluksi käsintehty lahja kui kiinalainen tusinatuote Aliexpressistä.

    VastaaPoista

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>