Haku

syyskuuta 12, 2021

Shamaani-kartoitus elämän tasapainoon


Kartoitus / Luenta


Meditaation, shamaanisen perusteen, tarot-korttien sekä riimujen kautta yhdistyy tämä elämän tasapainottamisen kartoitus. Voit lähestyä kysymyksen kanssa, tai täydestä uteliaisuudesta. Sinulla saattaa olla edessä tienristeys tai muu iso päätös. Elämä saattaa valua samaa tyyntä jokea eteenpäin ja mietit pitäisikö kahlata rantaan - tällä kartoituksella nimenomaan katsotaan tuota elämää ja katsotaan mitä energioita kortit ja muut välineet meille antaa.

Luenta koostuu useasta eri tekijästä. Riimutulkinta tehdään Elder Futhark puuriimuilla. Käytän kartoituksessa luonnon osia (kerättyjä) sekä taidetta. Tarot kortit on olleet minulla käytössä useiden vuosien ajan ja intuitiokorteissa on taiteilija Oksin taidetta. Jos shamanismini kiinnostaa enemmän, voit lukea aiheeni: Matkani Shamanismiin.

Kartoitus on vegaaninen sekä cruelty free.

Tämä kartoitus tapahtuu etänä. Vastaat ensin viestillä seuraaviin kysymyksiin jonka jälkeen teen kartoituksen. Lähetän sinulle sähköpostilla havaintoni joita voit mahdollisesti hyödyntää jatkaessasi elämän polkua. Luenta on myös psykologinen / terapeuttinen väline katsatella elämää.


Miten saan luennan?


Vastaathan rehellisesti ja selkeästi seuraaviin kysymyksiin ja lähetä ne sähköpostiini osoitteeseen: jonna.jowi.sihvonen@gmail.com

Otsikko: Kartoitus Oma nimi
1. Ikä, sukupuoli/koettu sukupuoli, synnyinmaa
2. Asia tai asiat minkä kanssa haet vastauksia
3. Sen verran mitä koet tarpeelliseksi, omaa historiaasi sekä tulevaisuuden haaveita
4. Sähköposti-osoitteesi

Saat sähköpostiin kirjoitetun version missä kolmijakoinen luenta on tehty. Luenta alkaa lähtötilanteesta, sekä asioista mitkä sieltä vaikuttaa nykyisyyteen. Jatkuu tällä hetkellä ja sen vaikutuksilla sekä loppuu siihen mitä tuleva antaisi ymmärtää ja mitkä tekijät siellä vaikuttaa.

Voit ostaa luennan Etsystä tai laittamalla minulle viestiä. Hinta: 20,00€


Lue myös Shamaani tuotteistani niiden omalta sivulta:
Shamaani


Lue myös Riimu tuotteistani niiden omalta sivulta:
Riimut



Uutiskirje


Jos haluat tukea Jowisfreelifea ja samalla hyötyä siitä itsekin, liittymällä kuukausitukijaksi kolmella eurolla kuukaudessa saat valita yhden kolmesta vaihtoehdosta.

Lue lisää: https://www.patreon.com/Aadrika > Haasidi
3€ / kk

Uutiskirje
Saat kerran kuussa sähköpostiisi uutiskirjeen mikä sisältää behind-the-scenes meininkiä, kuvia, ilmoituksia, runoja, aatteita, mietteitä, tulevia tapahtumia, oikeita tunteita ja tietenkin joka kuukausittain vaihtuvan alennuksen. Tässä versiossa alennus on ison osan ajasta makrametöihin, mutta myös muita töitä tulee vastaan. Alennus on voimassa seuraavaan uutiskirjeeseen saakka.

Taidetyö
Jos alennus ei ole sun juttu, voit ottaa myös vaihtoehtoisen lisän, eli joka kuudes kuukausi saat original-vesivärikortin postissa. Työ on A5 kokoa ja sen voi käyttää postikorttina, lahjana tai osana taiteellista sisustusta. Saat itse esittää toiveen aiheesta, mistä haluat vesivärityön.

Luenta / Kartoitus
Jos uutiskirje tai taidetyö ei ole sun juttu, voit ottaa joka kuukautisen riimutulkinnan sen sijaan. Saat Elder Futhark riimuilla tehdyn luennan joka kuukausi sähköpostiisi ja alennuksen ylempänä esiteltyyn luentaan (Kuukausitukijalle 12,00€)

Tämä on oiva tapa tukea nuorta yrittäjää, mutta samalla saaden siitä itse iloa. Uutiskirje on kuin taiteellinen e-sanomalehti ja oivaa luettavaa aamukahvin/teen kanssa.



2 kommenttia:

  1. On varmaankin hyödyllistä kuulla, mitä luonnolla on sanottavaa juuri silloin, kun itse on elämän tienhaarassa. Ainakin omat ajatukset selkeytyvät.

    VastaaPoista
  2. Ihan uusia juttuja mulle, mielenkiintosta! Kiinostais kuulla mitä luonnon osia kartoitukseen kerätään :)

    VastaaPoista

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>