Haku

Shamaani


Osa harjoitustani on luoda, ja toteuttaa polkuani. Tämä tapahtuu lukuisien asioiden sekä elämänkatsomusten lisäksi käsitöideni parissa, mitkä sinut on mahdollisesti tällekkin sivulle tuoneet. Jowisfreelife shamaanituotteeni on omaan ilooni sekä harjoitukseeni tehtyjä tuotteita, joita rakastan tehdä enemmän kuin mitä tarvitsen. Olen päätynyt siis näitä myös myymään, ja jakamaan tuotteiden tuomaa iloa & apua. Jokainen tuote on tehty ajatus selkeänä mielessä, rakkaudella sekä täysin by me.

Ymmärrän että monille asiakkailleni tuotteet ovat pelkästään esteettisiä, missä ei ole mitään väärää. Esteettisyys on tie mielen rauhaan, ja mielihyvää tuovien esineiden pitäminen ympäristössämme sekä kodeissamme on osa tätä. Iso osa asiakaistani myös käyttää tuotteita omassa harjoituksissaan, elämässään sekä hyvinvoinnissaan. Uskon siis tuotteideni kautta auttavani muita, oman toimeentuloni lisäksi. En vielä elä töilläni, mutta toivottavasti joku päivä.
Lue koko blogipostaukseni: Matkani Shamanismiin

Want to read about this in English? Follow this link: Shamanism products ENG


Holastafur
Shamaanirumpu kaulakoru.
Jokainen shamaani ei tarvitse rumpua, mutta voimme kylpeä sen energiassa pitäen sitä kaulallamme. Tämä on puinen, käsintehty shamaanirumpukaulakoru, joka muistuttaa meitä juuristamme. Holastafur on vanhaa kieltä ja tarkoittaa raa'asti käännettynä "To open Hills". Puinen & käsintehty!

Hinta: 10,00€

Shamaanikivi
Shamaanikivi toimii psykologisin menetelmin. Iso osa shamanismia on olla hetkessä, juurtua, tuntea itsensä ja olla läsnä asioissa mitä tekee. Tämä pätee myös nukkumiseen. Me usein katsomme telkkaria sekä puhelin-ruutuja juuri ennen nukkumista ja karkoitamme kaiken melatoniini pois kehostamme.

Pidä Shamaanikiveä makuuhuoneessasi, lähellä sänkyä. Ennen nukkumaan menoa pidä sitä hetki käsissäsi ja käy läpi päivän tapahtumat. Ei pelkkiä kohokohtia, vaan aamupalasta iltapalaan. Ole läsnä, ja suora. Kerro itsellesi kivi kädessä aikeistasi nukkua. Aikeistasi nukkua syvästi ja mahdollisesti nähdä unia. Pyydä alisen ja tämän hetken maallisen rajan häipyvän uniesi aikana.

Kiven tarkoitus on tuoda sinut tähän hetkeen, tietoisesti laittamaan kehosi lepäämään, ennen uuden päivän aurinkoa.

Hinta: 6,00€
Etsy: Shaman stone


Travis-helistin
Luonto on tärkeä osa elämäämme. Siksi tätä shamanistista helistintä varten valitsin kuoreksi saksanpähkinän ja sisälle Himalajan suola rakeita. Sointu on kevyt ja hellä. 

Travis nimi tulee sen käytännöllisestä travel-koosta. Isoa rumpua voi olla vaikea kantaa mukana, mutta iltakävelyä varten voit nipsuttaa Travis helistimen kaulakoruusi ja ottaa esiin paikan tullen.

Hinta: 21,00€
Lue lisää: Travis-helistin
Etsy: Travis raddle


Brann -tilaustyö
Sisäilman lämpömittari, käytännöllinen ja koristeellinen. Shamaanirumpukuviollinen puu missä mittari kiinni. Petsattu ja takaa löytyy koukku millä pysyy seinällä. Mahdollisimman muoviton kapine ja kaunis aidosti luonnollinen look! Puukiekko on papaltani Jämsän metsistä oheistuotteena tullut.

Hinta: 35,00€


Hyrrä Platé
Näitä hyrriä oli askartelukaupassa kahta erilaista ja otin tätä mallia kaksi kappaletta. Ne on petsattu ja sitten pihkasalvattu estämään kuivuminen. Niiden päältä löydät tuttuja shamanismin kuvioita ja alta lausahduksen luodolle. Tätä mallia ei saa enempää.

Hinta: 10,00€


Høyde hyrrä
Ajan tarkoitukseen olen käyttänyt hyrriä. Ne voi ajatuksen kanssa laittaa pyörimään ja samalla lausua pari sanaa. Pieni Hoyde hyrrä kulkeutuu mukana lähimetsään tai kukkulan päälle mietiskelylle mukana. Hyrrä on puinen ja petsattu, rasvasin sen pihkasalvalla ja piirsin sen täyteen haluttuja kuvioita. Tämä tulee omaan käyttööni ja sen alle kirjoitan vielä omat henkilökohtaiset "värssyni". Samanmoisen voi tilata tilaustyönä.

Hinta: 15,00€


Shamaanikuvioitu Pannunalunen / Mukinalunen
Polttikynällä tehty, shamaanikuvioitu pannunalunen (isompi puukiekko).
Aurinkokeskeinen maailmankuva. Tarpeeksi kookas esim. 4 litran kattilalle. 
Hinta: 23,00€
Etsy: Shaman trivets

Polttokynällä tehdyt, shamaanikuvioidut mukinaluset. Menevät paksuutensa puolesta myös pieninä pannunalusina. Aurinkokeskeinen maailmankuva.
Suomalaista katajaa, tuoksuu aivan uskomattoman hyvälle.
6,00 - 11,00€ kpl
Etsy: Shaman coasters


Rumpukuvioitu kangaskassi
Kangaskasseja rumpukuvioinnilla! 
Yksittäiset kassit kommenteissa. Kuva toisella puolen, toisella puolen saa pyynnöstä tekstin (+8e)

Hinta: 25,00€


Shamanreppu
Rumpukuvioitu kangaskassi, kahdella olkalenkillä ja kiristyy päältä (vanhan liikkakassin tyylinen!)
Käsinmaalattu, kokoa noin kangaskassin verran.

Hinta: 25,00€


Blank - Rumputaulu
Puukiekkoon maalattu rumputaulu. Puukiekko on Jämsän mummolasta ja se on petsattu, minkä jälkeen päälle on maalattu. Takaa löytyy pieni hakanen millä sen saa seinälle.

Hinta: 30,00€


Shamaani-kartoitus elämän tasapainotukseen
Meditaation, shamaanisen perusteen, tarot-korttien sekä riimujen kautta yhdistyy tämä elämän tasapainottamisen kartoitus. Voit lähestyä kysymyksen kanssa, tai täydestä uteliaisuudesta. Sinulla saattaa olla edessä tienristeys tai muu iso päätös. Elämä saattaa valua samaa tyyntä jokea eteenpäin ja mietit pitäisikö kahlata rantaan - tällä kartoituksella nimenomaan katsotaan tuota elämää ja katsotaan mitä energioita kortit ja muut välineet meille antaa.

Riimutulkinta tehdään Elder Futhark puuriimuilla. Käytän kartoituksessa luonnon osia (kerättyjä) sekä taidetta. Kartoitus on vegaaninen sekä cruelty free.

Tämä kartoitus tapahtuu etänä. Vastaat ensin viestillä seuraaviin kysymyksiin jonka jälkeen teen kartoituksen. Lähetän sinulle sähköpostilla havaintoni joita voit mahdollisesti hyödyntää jatkaessasi elämän polkua.

Vastaathan rehellisesti ja selkeästi seuraaviin kysymyksiin ja lähetä ne sähköpostiini osoitteeseen: jonna.jowi.sihvonen [!at] gmail.com

Otsikko: Kartoitus Oma Nimi
1. Ikä, sukupuoli, synnyinmaa
2. Asia minkä kanssa haet vastauksia
3. Sen verran mitä koet tarpeelliseksi, omaa historiaasi sekä tulevaisuuden haaveita
4. Sähköposti-osoitteesi


Saattaja

Tulossa * Lue lisää: Saattaja


Shamaanitonttu
Herttainen sisätilan shamaanitonttu tahtoisi kivuta uuden kodin hyllyille. Ei ole hinnalla pilattu kun adoptoituisi 15€ maksua vastaan. Nouto Tampereelta tai isossa paketissa pehmustettuna. Häntä ei ole lakattu, joten ulkotontuksi ei jousta. Vahtii mieluiten olohuoneen sekä vessan meininkiä.

Hinta: 15,00€ + pk

Shamaaniukko
Toinen shamaaniukko on tämä huovutettu pikku veijari. Hän on todella mini, ja viihtyykin hyvin kukkakipoissa sekä yllättävissä paikoissa. Manaa maailman käänteitä ja toivoo rauhaa sielulle. Hän adoptoituisi vaivaisen 12€ hinnalla uuteen kotiin. Postittuu mukavasti kirjeessä.

Hinta: 12,00€ + pk


Rumputaulut

Noitarumpu on šamaanin rumpu, jota käytetään arpomiseen ja transsin aikaansaamiseen. Tuotteeni noitarumpuja ei ole tehty poron nahasta, vaan ne ovat koristeelliset. Jokainen rumpu on erilainen toisesta, käsityönä kun tuotteet tulee, ne ovat aina ainutlaatuisia. Voit tilata halutessasi valkoisilla tai mustilla merkinnöillä. Valmiina löytyvät rummut teen mielialan mukaan =)
Rumputauluni ovat maalatut ja vain koristeelliset.

Soikeat rumputaulut on lopetettu, mutta pyöreitä rumputauluja voi yhä tilata. 
Lue lisää infoa täältä: Rumputaulut

Tilaa omasi Etsystä. Hinnat on nykyään kolmessa eri luokassa, Pieni/small, Keskikokoinen/medium sekä Iso/large joiden sisään mahtuu useampi koko. Päätä haluamasi cm ja tee tilaus sen kokoluokan mukaan (esim 35cm = Medium).

Vaihtoehtoina on yhä tummapohja vaaleilla kirjaisimilla tai vaaleapohja tummilla kirjaisimilla.
Hinnat uusissa pohjissa on monimuotoisemmat koska kokojakin on useampi. Pienin rumputaulu mitä on saatavilla on halkaisijaltaan 10cm, isoin 80cm.

Pieni: 10cm, 15cm, 20cm, 25cm / Hinta: 30,00€
Keskikokoinen: 30cm, 35cm, 40cm / Hinta: 50,00€
Iso: 60cm, 80cm / Hinta: 60,00€

Alla myös muutama heti vapaana oleva: 


Erittäin suuri shamaanirumputaulu

50cm x 60cm
Myynnissä Marras Dreadsissa
Saatavilla tummalla pohjalla, vaalein kuvioin tai vaaleanruskealla pohjalla, tummin kuvioin.


Pyöreä shamaani rumputaulu
20cm Hinta: 30€
Heti valmis pieni rumputaulu aurinkokeskeisellä maailmankuvalla.

4 kommenttia:

  1. Minulla on kaksi shamaani ystävää. Oli mielenkiintoista seurata aikanaan kun tekivät itse rummun.

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita käsitöitä! Olet kyllä taitava! :)

    VastaaPoista

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>