Haku

Shamaani


Osa harjoitustani on luoda, ja toteuttaa polkuani. Tämä tapahtuu lukuisien asioiden sekä elämänkatsomusten lisäksi käsitöideni parissa, mitkä sinut on mahdollisesti tällekkin sivulle tuoneet. Jowisfreelife shamaanituotteeni on omaan ilooni sekä harjoitukseeni tehtyjä tuotteita, joita rakastan tehdä enemmän kuin mitä tarvitsen. Olen päätynyt siis näitä myös myymään, ja jakamaan tuotteiden tuomaa iloa & apua. Jokainen tuote on tehty ajatus selkeänä mielessä, rakkaudella sekä täysin by me.

Ymmärrän että monille asiakkailleni tuotteet ovat pelkästään esteettisiä, missä ei ole mitään väärää. Esteettisyys on tie mielen rauhaan, ja mielihyvää tuovien esineiden pitäminen ympäristössämme sekä kodeissamme on osa tätä. Iso osa asiakaistani myös käyttää tuotteita omassa harjoituksissaan, elämässään sekä hyvinvoinnissaan. Uskon siis tuotteideni kautta auttavani muita, oman toimeentuloni lisäksi. En vielä elä töilläni, mutta toivottavasti joku päivä.
Lue koko blogipostaukseni: Matkani Shamanismiin

Want to read about this in English? Follow this link: Shamanism products ENG

Shamaanirumpukaulakoru
Jokainen shamaani ei tarvitse rumpua, mutta voimme kylpeä sen energiassa pitäen sitä kaulallamme. Tämä on puinen, käsintehty shamaanirumpukaulakoru, joka muistuttaa meitä juuristamme.
Hinta: 9,00€
Etsy: Shaman necklace

Shamaanikivi
Shamaanikivi toimii psykologisin menetelmin. Iso osa shamanismia on olla hetkessä, juurtua, tuntea itsensä ja olla läsnä asioissa mitä tekee. Tämä pätee myös nukkumiseen. Me usein katsomme telkkaria sekä puhelin-ruutuja juuri ennen nukkumista ja karkoitamme kaiken melatoniini pois kehostamme.

Pidä Shamaanikiveä makuuhuoneessasi, lähellä sänkyä. Ennen nukkumaan menoa pidä sitä hetki käsissäsi ja käy läpi päivän tapahtumat. Ei pelkkiä kohokohtia, vaan aamupalasta iltapalaan. Ole läsnä, ja suora. Kerro itsellesi kivi kädessä aikeistasi nukkua. Aikeistasi nukkua syvästi ja mahdollisesti nähdä unia. Pyydä alisen ja tämän hetken maallisen rajan häipyvän uniesi aikana.

Kiven tarkoitus on tuoda sinut tähän hetkeen, tietoisesti laittamaan kehosi lepäämään, ennen uuden päivän aurinkoa.
Etsy: Shaman stone

Travis-helistin
Luonto on tärkeä osa elämäämme. Siksi tätä shamanistista helistintä varten valitsin kuoreksi saksanpähkinän ja sisälle Himalajan suola rakeita. Sointu on kevyt ja hellä. 

Travis nimi tulee sen käytännöllisestä travel-koosta. Isoa rumpua voi olla vaikea kantaa mukana, mutta iltakävelyä varten voit nipsuttaa Travis helistimen kaulakoruusi ja ottaa esiin paikan tullen.
Hinta: 21,00€
Etsy: Travis raddle

Shamaanikuvioitu Pannunalunen / Mukinalunen
Polttikynällä tehty, shamaanikuvioitu pannunalunen (isompi puukiekko).
Aurinkokeskeinen maailmankuva. Tarpeeksi kookas esim. 4 litran kattilalle. 
Hinta: 23,00€
Etsy: Shaman trivets

Polttokynällä tehdyt, shamaanikuvioidut mukinaluset. Menevät paksuutensa puolesta myös pieninä pannunalusina. Aurinkokeskeinen maailmankuva.
Suomalaista katajaa, tuoksuu aivan uskomattoman hyvälle.
6,00 - 11,00€ kpl
Etsy: Shaman coasters

Rumpukuvioitu kangaskassi

Kangaskasseja rumpukuvioinnilla! 
Yksittäiset kassit kommenteissa. Kuva toisella puolen, toisella puolen saa pyynnöstä tekstin (+8e)

Hinta: 20,00€
Etsy: Canvas Totebag

Shamaani-kartoitus elämän tasapainotukseen

Meditaation, shamaanisen perusteen, tarot-korttien sekä riimujen kautta yhdistyy tämä elämän tasapainottamisen kartoitus. Voit lähestyä kysymyksen kanssa, tai täydestä uteliaisuudesta. Sinulla saattaa olla edessä tienristeys tai muu iso päätös. Elämä saattaa valua samaa tyyntä jokea eteenpäin ja mietit pitäisikö kahlata rantaan - tällä kartoituksella nimenomaan katsotaan tuota elämää ja katsotaan mitä energioita kortit ja muut välineet meille antaa.

Riimutulkinta tehdään Elder Futhark puuriimuilla. Käytän kartoituksessa luonnon osia (kerättyjä) sekä taidetta. Kartoitus on vegaaninen sekä cruelty free.

Tämä kartoitus tapahtuu etänä. Vastaat ensin viestillä seuraaviin kysymyksiin jonka jälkeen teen kartoituksen. Lähetän sinulle sähköpostilla havaintoni joita voit mahdollisesti hyödyntää jatkaessasi elämän polkua.

Vastaathan rehellisesti ja selkeästi seuraaviin kysymyksiin ja lähetä ne sähköpostiini osoitteeseen: jonna.jowi.sihvonen [!at] gmail.com

Otsikko: Kartoitus Oma Nimi
1. Ikä, sukupuoli, synnyinmaa
2. Asia minkä kanssa haet vastauksia
3. Sen verran mitä koet tarpeelliseksi, omaa historiaasi sekä tulevaisuuden haaveita
4. Sähköposti-osoitteesi

Saattaja

Tulossa * Lue lisää: Saattaja


Rumputaulut

Noitarumpu on šamaanin rumpu, jota käytetään arpomiseen ja transsin aikaansaamiseen. Tuotteeni noitarumpuja ei ole tehty poron nahasta, vaan ne ovat koristeelliset. Jokainen rumpu on erilainen toisesta, käsityönä kun tuotteet tulee, ne ovat aina ainutlaatuisia. Voit tilata halutessasi valkoisilla tai mustilla merkinnöillä. Valmiina löytyvät rummut teen mielialan mukaan =)
Rumputauluni ovat maalatut, ja koristeelliset.

Katso mitä shopista löytyy valmiina:
Facebook > Albumit > Shamaanituotteet
Tai paina tästä.

Pieni shamaani rumputaulu
Koko: 20cm x 30cm
hinta: 20,00€

Saatavilla tummalla pohjalla, vaalein kuvioin tai vaaleanruskealla pohjalla, tummin kuvioin.

Iso shamaani rumputaulu
koko: 30cm x 40cm
hinta: 25,00€

Saatavilla tummalla pohjalla, vaalein kuvioin tai vaaleanruskealla pohjalla, tummin kuvioin.
Etsy: Iso rumputaulu

Erittäin suuri shamaanirumputaulu
50cm x 60cm
Hinta: 45,00€

Saatavilla tummalla pohjalla, vaalein kuvioin tai vaaleanruskealla pohjalla, tummin kuvioin.

Pyöreä shamaani rumputaulu
Halkaisija alkaen 20cm, ja sen kasvaessa kasvaa hintakin. Esimerkiksi: 20cm - 20,00€, 30cm - 30,00€, 40cm - 40,00€

TILAUSTYÖ 
Voit tilata shamaanirumputaulun myös tilaustyönä. Päätä vain koko, haluatko aurinkokeskeisen vai kolmijakoisen maailmankuvan ja haluatko vaalean vai tumman pohjan. Laita viestiä esimerkiksi: Jowisfreelife

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti