Haku

Handpoke TatuoinnitHandpoke

Tatuointien tekeminen. Mikä jalo, ihana unelma mikä on käynyt varmasti useankin eri alan artistin mielessä. Olin juurikin se 18-vuotias kenellä oli omat kotikoneet ja väsäili mitä kauniimpia (kamalimpia) kuvia ystävien ja tuttujen iholle. Sekä tietty eniten omalle iholleni. Jotkut näistä on ollut aikamoisia suorituksia, ylösalaisin piirretty kuulakärkikynäkuva ja toteutus väreineen perään - aika hyvin. Toki jälki ei ole ollut kovin kaunista mutta jotkut kuvat olen säästänyt ilman korjausta tai peittelyä tuolta asti, niissä on sitä jotakin.

Opin kuitenkin mm. sen, että koneella tekeminen ei ehkä ole mun juttu. Ainakaan nyt. Ja vaikka lopetinkin nuo kuvien teot koneella jo vuosia sitten, niiden seasta nousi handpoke innostus mitä olen nyt muutaman vuoden vähän arasti lähtenyt toteuttamaan. 

Kuvia olen tehnyt lähinnä itselleni sekä niin sanotuille "matalan kynnyksen" kavereille ja läheisille, joilla on jo muutenkin jalka täynnä itse tehtyjä taideteoksia tai vaan pienet oletukset. Tai vähintäänkin realistiset odotukset! 

Jos joskus koen olevani tarpeeksi hyvä tekemään julkisemmin näitä ja julkaisemaan flässejä, se tulee tähän. Kuitenkin nyt löydät sivun alareunasta tehdyt kuvat. Jos sinua kiinnostaa tulla koekaniiniksi ilmaiseen minikuvaan, ota minuun yhteyttä esim. instagramin kautta @jowisfreelife


Välineet

Handpoketyökalu minkä sisään neula laitetaan, on käsin puusta vuollettu ja tehty. Sen olen ostanut Etsyn kautta HanaHonua nimiseltä pienyritykseltä, ketä myös seuraan somessa. Hänen työnsä ovat upeita ja niissä yhdistyy ne asiat mitä haluan tatuoimisessakin tuoda esiin. Kuten käsityö, muovittomuus (mahdollisuuksien mukaan) ja taide.

Kolme nestettä on lasipulloissa mitkä huolletaan välissä. Muste pysyy omassa pakkauksessaan. Pienessä käsityölompsassa on mustepurkit ja olen tehnyt savesta mustekupeille pidikkeen. 

Neulat on streliiseissä paketeissaan ja käytän Wild Horsen teriä. Rasvaan Hustle Butterilla, mutta hätätapauksissa (kuten silloin kun minut värvättiin sukulaisien luokse tekemään eikä "oikeaa rasvaa" ollut mailla halmeilla) on vaseliini korvaava - parempi kuin ei mitään, mutta ei ensisijainen aine mitä käytän. Hustle Butter on laadukas tatskarasva ja sitä suosittelen myös asiakkaiden ostavan joko netistä, tai laadukkaista tatskashopeista.

Tällä hetkellä Tampereen päässä voin tulla luoksesi tekemään, mutta joulukuusta eteenpäin minulla on mahdollisuus tehdä omilla kämpillä Siuntiossa. Tatuoinnit

Tähän alle laitan kuvia töistä mitä olen tehnyt. Olen todella yhä harjoittelija handpoke työssä ja toivon että töitä katsotaan se mielessä. Iso kiitos luottamuksesta ja positiivisesta palautteesta kaikille "asiakkailleni" keille olen saanut ideoita toteuttaa. Olen iloinen siitä, että te olette olleet tyytyväisiä tulokseen ja itsestäni olen ylpeä, kun olen lähtenyt toteuttamaan tätä miniunelmaa. 

Oma tarkoitukseni ei ole kehittyä niin hyväksi tai monipuoliseksi osaajaksi joka osaisi toteuttaa mitkä tahansa tatskapyynnöt ongelmitta - vaan lähinnä tehdä tietynlaisia kuvia omasta "flässivihosta" sekä pieniä toivekuvia mitkä ovat omalla osaamisalueellani. 

Loppusivu onkin tehtyjä kuvia, joko tuoreeltaan (*fresh) tai parantuneina (*healed). Olen kehitellyt myös dissosiaatiohäiriölle tietoisuutta lisäävän tatuoinnin, mistä voit lukea enemmän täältä: Dissotattoo, awareness tatuointi Dissosiaatiohäiriölle

Tehdyt kuvat:

"Not Pennys Boat" Lost tv-sarjasta samalla käsialalla kuin miten siinä tuodaan esiin. & koodi mitä heidän pitää näpytellä laitteeseen "4815162342" *healed

Postinumero *fresh

Onnennumero 7 *fresh

Onnennumero 7 *healed

Onnennumero 7 *fresh

Samalla nämä onnennumerot oli parisuhdetatuointi *fresh

Toinen numerosarja millä oli tärkeys 11:11 *fresh

Dissokuva *healed

Huilua soittava ukko filleri *healed

Dissokuva *fresh

Filleri *healed

Alien *fresh
Päivitetty: 19.10.2022

1 kommentti:

  1. Mun pitäisi mennä ottamaan uusi tatuointi. Kun vaan ehtisi....

    VastaaPoista

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>