Haku

Riimut


Päätuotteeni ovat makrameet, shamaanituotteet sekä riimut. Aikaisimmat riimumerkinnät mitä on löydetty ovat yli tuhat vuotta vanhoja. Riimuja on käytetty merkkijärjestelmänä Skandinaviassa, germaaneilla ja anglosakseilla. Riimujen nimitys juontuu sanasta raunen (saksa: kuiskata) ja rùn (iiri: salaisuus) eli ne merkitsevät salaisuutta tai kätkettyä.

Want to read about this in English? Follow this link: Rune products in ENG

Blood riimut

Burn riimut

Kivi riimut

Eli kolmea eri riimulajia löytyy!
Valikoimasta löytyy kolmea erilaista riimua. Kiviriimut mitkä on maalattu kiviin joista osa on Suomen luonnosta kerätty. Blood-riimut on puu-kappaleisiin tehdyt, punaisella maalilla maalatut riimut. Sekä kolmas vaihtoehto on Burn-riimut mitkä ovat puukiekkoihin poltto-kuvioidut riimut. Hinta vaihtelee materiaalin sekä työmäärän mukaan.

Tekemissäni riimuissa on 24 Elder Futharkin aakkoset sekä tyhjä riimu heille, ketkä käyttävät tyhjää riimua omissa piireissään. Riimuja käytetään ennustamiseen, kyselyyn sekä osana kartoituksia. Se minkälaiset riimut sopivat sinulle, riippuu täysin sinusta eikä ole "oikeaa tai väärää" kun valitset oletko kivi vai puuihminen. Voit kysyä minulta neuvoa esim instagramissa jos tulee kysyttävää tai mietit mikä olisi sinulle paras.

Suosittelen myös ostamaan "Riimujen merkitykset" tuotteen sähköpostiisti, etenkin jos olet ensikertalainen. Tällä hetkellä on myös voimassa alennus missä riimujen ostaja saa käsintehdyn riimupussin kaupan päälle.

Hinta: Stonet 28,00€, Bloodit 30,00€ sekä Burnit 33,00€

Suojelusriimu
Neljän kotia suojelevan riimun ketju, ripusta eteiseen kotisi oven läheisyyteen. 
Riimut: Kenaz (valo), Jera (tuotto), Wunjo (onni), Fehu (vauraus)

Hinta: 18,00€
Etsy: Protective runechain


Riimuolento
Voimaa tuova, söpö, ja ainutlaatuinen riimukaveri. Se on henkilökohtainen maskotti, tai amuletti mitä voit kantaa mukanasi. Jokainen Olento seisoo oman riimunsa takana, tuoden tämän riimun voiman, merkityksen sekä energian elämääsi.

Hinta: 12,00€
Etsy: Runic creature


Riimupussi
Käsinmaalattu riimupussi, merkki symboloi vapautta.
Sisään mahtuu kaikki 24 riimun setit. Rajoitettu erä, poistuva tuote.

Hinta: 5,00€
Etsy: Rune bag


Yksittäinen suojelusriimu
Käsinmaalattu yhdistelmäriimu, aseta jonnekkin kotiisi suojelemaan esimerkiksi kukkaruukkuun.

Hinta: 2,00€
Etsy: Single protective runerock


Riimujen merkitykset
Sähköinen "Riimujen merkitykset" -tiedosto. Sisältää ennustusohjeet sekä kaikkien 24 Elder Futhark aakkosten merkitykset. Saat tiedoston sähköpostiisi.

Hinta: 8,00€
Etsy: Riimujen merkitykset (suomeksi)


Beholve
Puinen takkuponnari. Rastat saat vedettyä sen läpi, ei tukista, eikä hinkkaa. Poltettuja riimukuvioita, käsittelemätön puu. Tehdään tilaustyönä.

Hinta: 6,00€


Shamaani-kartoitus elämän tasapainotukseen

Meditaation, shamaanisen perusteen, tarot-korttien sekä riimujen kautta yhdistyy tämä elämän tasapainottamisen kartoitus. Voit lähestyä kysymyksen kanssa, tai täydestä uteliaisuudesta. Sinulla saattaa olla edessä tienristeys tai muu iso päätös. Elämä saattaa valua samaa tyyntä jokea eteenpäin ja mietit pitäisikö kahlata rantaan - tällä kartoituksella nimenomaan katsotaan tuota elämää ja katsotaan mitä energioita kortit ja muut välineet meille antaa.

Riimutulkinta tehdään Elder Futhark puuriimuilla. Käytän kartoituksessa luonnon osia (kerättyjä) sekä taidetta. Kartoitus on vegaaninen sekä cruelty free.

Tämä kartoitus tapahtuu etänä. Vastaat ensin viestillä seuraaviin kysymyksiin jonka jälkeen teen kartoituksen. Lähetän sinulle sähköpostilla havaintoni joita voit mahdollisesti hyödyntää jatkaessasi elämän polkua.

Vastaathan rehellisesti ja selkeästi seuraaviin kysymyksiin ja lähetä ne sähköpostiini osoitteeseen: jonna.jowi.sihvonen [!at] gmail.com

Otsikko: Kartoitus Oma Nimi
1. Ikä, sukupuoli, synnyinmaa
2. Asia minkä kanssa haet vastauksia
3. Sen verran mitä koet tarpeelliseksi, omaa historiaasi sekä tulevaisuuden haaveita
4. Sähköposti-osoitteesi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>