Haku

Muut tuotteet sekä palvelut


Kolmen pää aiheeni lisäksi, mieleni lähtee välillä ulottelemaan muuallekkin. Ja kun se lähtee, sieltä tarttuu mukaan muut-kategoriaan kuuluvia tuotteita. Joten täältä löydät näitä muita aiheita, kuten
 maalauksia, kortteja sekä kirjoja.


Romanttiset postikortit
Kahta erilaista postikorttia saatavilla. Takana on osoiterivistöt.
Valinnat ovat: Alaska (vuoret) sekä Laos (turkoosi)

Hinta: 1,50 euroa yksi kortti, 5,00 euroa 4 korttia.

Lue koko vesivärityöaiheeni: Vesiväri työtJoulukortit
Kahta erilaista jouluteemaista postikorttia saatavilla. Takana on osoiterivistöt.
Valinnat ovat: Minnesota (klassinen joulu) sekä Berlin (pakanallinen joulu)

Hinta: 1,50 euroa yksi kortti, 5,00 euroa 4 korttia.

Lue koko vesivärityöaiheeni: Vesiväri työt


Eläinoikeuskortit
Neljä erilaista eläintenoikeuksiin panostavaa postikorttia. Takana osoiterivit. 
Valinnat: No Pills, No Amusement, No Coat & No Food

Hinta: 1,50 euroa yksi kortti, 5,00 euroa 4 korttia.
Lue lisää jokaisen kortin aiheesta: Eläinoikeuskortit


Eläinoikeustarrat
Värikäs lisä läppäriisi taikka vaikka bujoilun maailmaan.

Hinta: Neljän kuvan setti - 5,00€


Eläinoikeus-vihot
Kouluvihkoon taikka ajatuksien ylöslaittoon. Tämä vihko sanoo kaiken pirteällä ja kantaa ottavalla kuvituksellaan.

Hinta: 15,00 - 60,00€ kpl / setti


Eläinoikeus-muki
Tää on ollut ihan lempparijuttu aamukahvin pitäjänä. Kaikki neljä eläinoikeuskuvaa sisältävä muki, tilataan suoraan asiakkaan kotiin säästääksemme ympäristöä turhilta re-tilauksilla!

Hinta: 20,00€


Romanttiset tarrat
Vesivärikuvien väristyksiä. Aiheet tarrasetissä ovat yleisesti todella romanttiset, sisältää erilaisia sekä saattaa sisältää muutaman tarran kahteen kertaan.16kpl sekalainen lajitelma,

Hinta: 15,00€


SaveUs kangaskassit 
Tämän sarjan aiheena on eläimet ketkä ovat uhanalaisa, ja vaarassa hävitä kokoaan. Syinä on usein salametsästys, tilan puute sekä ilmastonmuutos. Jokainen työ on käsinmaalattu sekä uniikki, toisella puolella on tietoa lajista ja sen nykytilanteesta. Levitetään tietoa heistä, ketkä eivät voi uhastaan puhua. Jokaisesta kangaskassista lahjoitetaan 5€ WWF:lle. 
25,00€


Treffi-ilta / Date Night tuotepaketti
Yhdessä olo ja ajanvietto suhteessa on erityisen tärkeää. Joskus sekin arkistuu tai tuntuu että ideat loppuvat kesken. Tällöin on hyvä idea ostaa esim yhdessä tälläinen tuotepaketti, mistä löytyy joka kuukaudelle sopiva tekeminen yhdessä. 

Date Night tuotteen alla on kolme eri pakettia. Yleinen, Suupohja sekä Tampere edition. Paketissa on treffit suunniteltu puolestanne vuoden jokaiselle kuukaudelle. Sinulle tulee ostoksen mukana usea taidekortti mitkä voit käyttää hyödyksi sisustuksessa ja kortit voi käyttää uudelleen joka vuosi.

Hinta: 15,00€ kpl


Some markkinoinnin perusteet
-myös valokuvauksen, video editoinnin sekä sosiaalisen median perusteet.

Etenkin nykyään, kun kevyt yrittäjyyden ansiosta kaikenlainen yrittäminen on mahdollsita, löytyy joukostamme paljon porukkaa, keille tämä somen maailma ei ole tuttu. Faktahan on kuitenkin se, että ilman somea ei tässä nykymaailmassa saa aikaan yhtä sinnikästä yritystä, kuin somen kanssa. Se on ilmainen markkinointi väline, se on tapa löytää ihmisiä ja tulla löydetyksi. 

Tämän kaiken kanssa käsi kädessä kulkee oikeaoppinen kuvan ottaminen, sekä julkaisun kirjoittaminen. Ihmisille jotka sinut somen kautta löytää, pitää tarjota laatu katsottavaa. 

Näiden videoiden avulla ja ohjeella pääset varmasti perus levelille kaikissa näissä taidoissa. Tämä ei ole opas sataan uuteen seuraajaan, eikä tuhanteen tykkäykseen. Tämä on se perustaso kaikelle tälle, mihin rakennat yrityksesi tai palvelusi pohjan.

Hinta: 22,00€~
Saat sähköpostiin linkit videoihin


Bohopehmot
TILAUSTYÖ
Kauniiseen kankaaseen tehtyjä, epäsymmetristä ja täysin uniikkia hassuutensa takia -pehomolelua. Nämä eivät ole mitään ammatti-ompelijan töitä vaan täyden luovuus-pyrähdyksen tulos. He ovat söpöjä sekä melko minimalistisia. Ehdottomasti edustavat erillaisuutta eripari jalkoinensa ja eroavat toisistaan - lapset kiintyvät niihin erillaisuus tekijöihin leluissa.

Kuvissa esimerkkilelut.

Hinta: 20,00€ kpl


Love in a bottle - Rakkautta pullossa.
Aika pirun söpö kaulakoru sinulle joka etsit rakkautta tai olet sen jo löytänyt. Pidä se mukanasi ja levitä sitä läheisillesi. Rakkautta kaikille ❤️ 

Hinta: 8,00€ kpl 
Osta Etsystä: Love in a bottle


Kolmen Spell-pullon setti.
Kaikki mahtuu kilisemään samaan kaulanauhaan, tai kiva kaverilahja kolmen kaverin/sisaruksen kesken.

Health - Mana - Stamina Myydään yhdessä.
Hinta: 23,00€


Jäniksenkäpälä
TILAUSTYÖ
Jäniksen käpälä tuomaan onnea. Tämä söpö tassu sopii hyvin avainnippuun ja kuten huomaat, se ei ole oikeasta pupusesta. Lapsikin voi saada tästä lelusta vaikka mitä irti!

Hinta: 6,00€ / kpl


Huopakurpitsat
Syksyn tuote, jonka vasta pääsin kuvaamaan on ihanan oranssit kurpitsat. Nämä myydään neljän erikokoisen setissä. Piristää sisustustasi urakalla - passaa myös lasten leikkeihin.

Myydään yhdessä.
Hinta: 30,00€


Mytho - Juomapullot
Ne omistaa monta hyvää tähteä ⭐Kierrätetty ⭐Muoviton ⭐Lasinen ⭐Makrameella pehmustettu 0,35 litranen juomapullo. Pesty luonnollisilla pesuaineilla - ei kemikaaleja. Pehmusteessa käytetty lanka on 75% kierrätyspuuvilla. Useassa eri värissä. 

Muovipullojen aika on ehdottomasti takana päin. Lasipulloja saa jo monenlaisissa mudoissa ja malleissa mikä on ihan parasta. Mytho juomapulloja on saatavilla useita erilaisia, pullot on aina kierrätetyt ja päällä on aina makramepunonta.

Hinta: 15,00€ kappale.
Osta Etsystä: Myhto Juomapullot


Tix - Tiskiainepullot
Oiva lisä muovittomaan keittiöösi on tietenkin tämä lasinen, kierrätetty tiskiainepullo.

Olen pessyt, kierrättänyt sekä koonnut nämä puolestasi. Ainoastaan kaatonokan päät ovat uudet. Lasipullot on kierrätetty eläinlääkäriasemalta, niissä on ollut suolaliuosta ennen (ei mitään toksista) - pullot on kierrätyksen sijaan päätynyt uusiokäyttöön! Lasi on kaunis, paksu ja siitä löytyy mitat kohotettuna. 

*Tiskiainetta riitää pidempään, kun lantraat sen veteen. Näin ei tule niin montaa muovipulloa ostettua kaupasta ja saat täytettyä yhtä pulloa kotona, ilman että tarvii mitään logoja keittiössä tuijotella.

Hinta: 10,00€ kpl
Osta Etsystä: Tix - Tiskiainepullot


Seitsemän päivän satukirja
Kirjoittamani lasten satukirja

Sadut ovat tärkeä osa lapsen kasvamista. Se on yhteinen hetki sekä vanhemmalle että lapselle, se on rauhallinen toiminta ennen nukkumaan menoa, mutta ennenkaikkea – se on stimulaatio kehittyvälle mielelle ja mielikuvitukselle. Elämän huipuista oppiminen mielenkiintoisissa tarinoissa on parasta lääkettä kasvukivuille. Tähän kirjaan olen kirjoittanut hyvänmielen pohjalta opettavaiset ja rakkautta täynnä olevat tarinat.

Hinta: 15,00€


Takkunuttu
Kirjoittamani kirja takuista

Kirja löydät kampausmallit nopeisiin, siisteihin sekä räväköihin takkukampauksiin. Tyylit sointuu bileisiin, juhliin sekä illanistujaisiin. Nämä käyvät kaikin puolin arkeen koulunpenkille, kauppareissulle ja kahville kaverin kanssa. Osa kampauksista on passeleita myös hääjuhliin, valmistujaisiin sekä muihin vähän "edustavampiin" paikkoihin. Nauti takuistasi kaikin voimin ja leiki niiden kanssa. Ota nämä tukka-reseptit kokeiluun ja jatka niitä vielä lisää omien tempauksisiesi kanssa!

Hinta: 24,00€


Jowisfreelife Lahjakortti
Sähköisen kortin saat suoraan Etsystä ja fyysisen postitse. Lahjakortilla saat enemmän kuin mitä maksat, 20,00€ lahjakortilla saat 25,00€ valuuttaa kauppaani.

Esimerkkejä:
40 euron lahjakortin arvo nousee 50 euroon. 50 euron lahjakortin arvo nousee 60 euroon. 60 euron lahjakortin arvo nousee 70 euroon. Ja pienemmissä: 30 euron lahjakortin arvo nousee 35 euroon. 20 euron lahjakortin arvo nousee 25 euroon. 15 euron lahjakortin arvo nousee 20 euroonKodn sisustus
Teen pienimuotoisia sisustajan palveluita. Aina ekologisesti, muovittomasti ja kierrätystä kunnioittaen. Sisustuksessa yhdistyy kätevyys ja esteettisyys.


YouTube
Mulla on ollut Youtube kanava sieltä 2007 vuosista alkaen, sisältäen kaikkia noloja videoita sekä ihme fanitusta - MUTTA se on viimeset vuodet ollut jopa "oikeiden" videoiden saattelema kanava. Elämäntapadietti videot löytyy sieltä ja myös vaatekaapin läpikäymis videoo, 4kk koronakotona videoo jne. Nick on ilovelaso koska tein kanavan seiska luokalla kun perheemme kissa Laso kuoli.Aadrika
Olen jo vuosia haaveillut oman yhteisön luomisesta. Luoda paikka, missä samanhenkiset ihmiset voivat löytää toisensa, luoda ystävyyssuhteita, kumppanuuksia, pyytää- ja saada apua & vain jakaa tätä uskomatonta elämää, luontoa ja sen energiaa ilman vihaa, negatiivisuutta tai ulkopuolista pällistelyä. 

Olen tutkinut eri vaihtoehtoja ja kuullut teidän vinkit ja pyynnöt ja olen päätynyt tuplaratkaisuun. 

Olen avannut Patreon käyttäjän, ja kaikki tämän kautta mukaan tulevat pääsevät myös Patreons-only ryhmään Facebookin puolelle. Kuukausimaksu pienimmässä tasossa (missä on silti pääsy kaikkiin yhteisölle tarvittaviin piirteisiin) on noin 3,00€/kk. Tämä summa mahdollistaa trollien ja ikävää haluavien ihmisten pääsyn ja pitää kontentin luojan motivoituneena ylläpitämään ja aktivoimaan yhteisöään.Kokki
Olen käynyt vuosina 2009-2013 Hotelli -catering ja ravitsemisalan perustutkinnon Ahlmanin ammattiopistolla, valmistuen Kokiksi.

Kokkipuolen olen käynyt ennen Eläintenhoitaja alaa, missä keittiön paineet tuli hoidettua
taidolla. Totuimme tekemään töitä kiireessä, paineen alla sekä harjoittamaan useaa eri
tehtävää samanaikaisesti, oli se sitten annosten valmistusta, misaamista taikka tiskin
pyöritystä.

Olen kiinnostunut tekemään kokin alaakin laskutuspalveluiden kautta. Olen vahvimmillani kahvilassa, taikka pienemmässä keittiössä. Tilausruokien tekeminen onnistuu myös.
Minulta löytyy hygieniapassi, työturvallisuuskortti, EA1 sekä hätäensiapukin on käytynä.

Kaikki vege & vegaaninen kokkaus onnistuu. Viestiä voi laittaa täällä tai sähköpostilla niin jutellaan lisää. Pystyn lähettämään myöskin CV:ni.


Eläintenhoitaja
Siirry eläintenhoidon, eläinoikeuksien sekä saattajan sivulle täältä: Eläintenhoitajan sivuni

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo love- pullot! Todella kauniita tekeleitä. Tuo kokkina työskntely laskutuspalvelun kautta on varmasti aivan hyvä idea. Minäkin olen miettinyt olisiko kevytyrittäjyys se juttu, mitä alkaisin työstämään. Itse pidän paljon pihan laittamisesta joten se voisi olla jotain puutarhoihiin liittyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tuo laskutuspalvelun käyttö avaa kyllä paljon ovia ensiaskeleena yrittäjydyen kokeilussa. Siinäkin omat plussat ja miinukset kuitenkin!

   Poista
 2. Tuo laskutuspalvelu on itselleni aika uusi käsitys, pitikin lähteä Googlettamaan lisää tietoa. Aika kätevältä vaikuttaa, kun voi omaa kiinnostuksen kohdetta harjoittaa ja ilmeisesti hyvä juurikin, jos ei se ole aivan jatkuvaa ja kokopäiväistä.

  VastaaPoista
 3. Kevytyrittäjyys on kyllä ilmeisesti kätevä, kun ei se niin sido siihen byrokratiaan. Tutun tytär on sitä miettinyt. Hän itse tekee paljon käsitöitä ja muita. Kiitokset tästä kirjoituksesta, on mukava lukea! Hienoja nuo tiskiainepullot. https://www.uuras.fi/

  VastaaPoista

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>