Haku

lokakuuta 05, 2020

Patreon yhteisöni: Aadrika

Aadrika-yhteisö


Olen jo vuosia haaveillut oman yhteisön luomisesta. Luoda paikka, missä samanhenkiset ihmiset voivat löytää toisensa, luoda ystävyyssuhteita, kumppanuuksia, pyytää- ja saada apua & vain jakaa tätä uskomatonta elämää, luontoa ja sen energiaa ilman vihaa, negatiivisuutta tai ulkopuolista pällistelyä. 

Olen tutkinut eri vaihtoehtoja ja kuullut teidän vinkit ja pyynnöt ja olen päätynyt tuplaratkaisuun. 

Olen avannut Patreon käyttäjän, ja kaikki tämän kautta mukaan tulevat pääsevät myös Patreons-only ryhmään Facebookin puolelle. Kuukausimaksu pienimmässä tasossa (missä on silti pääsy kaikkiin yhteisölle tarvittaviin piirteisiin) on noin 3,00€/kk. Tämä summa mahdollistaa trollien ja ikävää haluavien ihmisten pääsyn ja pitää kontentin luojan motivoituneena ylläpitämään ja aktivoimaan yhteisöään.

Tuplaratkaisu siksi, että kaikki eivät halua käyttää useaa alustaa sosiaalisuudelleen, joten jäsen saa toimia Patreonissa tai tässä Patreons-only Facebook-ryhmässä. Tämä yhteisö mitä kutsun Aadrikaksi kutsuu sisälleen samankaltaisia ihmisiä, ihmisiä ketkä jakaa samat arvot ja elämäntavat. Avainsanoja on: 


Ympäristötietoinen, ympäristötekoja, kierrätys, uusiokäyttö, uusiutuva energia, ekologisuus, kasvissyönti, vege, vegaanisuus, eläinrakas, eläintenoikeudet, ihmisoikeudet, kulutuskriittisyys, minimalismi, luonto, energia, kävelyt, vapaus, rentoutuminen, vaellus, ulkona oleminen, terveys, kehon terveys, mieleterveys, metsä, omavaraisuus, luovuus, kirjoitus, taide, sauna, uinti, metsän antimet.

Ensimmäinen ja halvin taso on kaikille yhteisöstä kiinnostuneille. Toinen ja kolmas taso sisältävät palveluita hinnastossaan, missä voit ostaa jatkuvan tuotteen itsellesi samalla liittyen yhteisöön. Toinen taso sisältää joka kuukautisen etä-riimutulkinnan ja kolmas taso joka viikkoisen etä-riimutulkinnan sekä joka kuukautisen tarot-luennan sekä Jowisfreelifen uutiskirjeen & joka kuukausi vaihtuvan alennuksen tiettyyn tuotteeseen.


Tervetuloa sivuilleni


Tämä on turvallinen paikka keskustelulle, kuvien jakamiselle, musiikille, videoille ja linkeille. Patreon on oiva tapa pitää trollit ja niiden aiheuttama negatiivisuus poissa, samalla tukien kontentin tekijää. Patreon ensimmäinen taso Tsintah antaa sinulle pääsyn patreonin chattiin, livestreemiin ja exclusive-kontenttiin mutta myös pääsyn suljettuun Patreons-only ryhmään missä tulee keskustelun aloituksia ja minne voi jakaa linkkejä ja mitä vain. Voit siis toimia joko täällä privaatti-chatissa tai Facebookissa.

Kokoamme pitkäkestoista suhdetta toisiimme joten liity mukaan jos tunnet että olisit löytänyt 'heimosi'. Pystymme samaistumaan ja avautumaan ihmisten kanssa ketkä jakavat samat arvot kanssamme, ketkä arvostaa samoja asioita ja elää samalla tavalla. Listasin ylemmäs avainsanoja mitkä puhuvat Aadrikan puolesta. Jos ne tuntuvat omilta, pysy mukana.

Täältä löytyy myös muutama Tieri, mitkä on tarkoitettu muille kuin yhteisön hakijoille. Haasidi sekä Beeso -tasot on tarkoitettu Jowisfreelifen tuotteista ja menosta kiinnostuneille. Lue lisää kuvauksista!
________

For international guests I can offer a newsletter and some extra merch! Check out tier Haasidi.

Yhteisön tierit
Tsintah - Metsä.
Niin kutsuttu ensimmäinen taso antaa sinulle pääsyn vain-patreon kontentille, turvallisen paikan puhua intron aiheista ja shamanismista, hakea omaa paikkaa, hakea apua ja olla osana kasvavaa yhteisöä.

Livestream mahdollistaa luonnosta nauttimiseen ja usein lähetys tulee olemaan päällä nimenomaan luonnon takia, jotta voit imeä sen energiaa missä vain oletkaan.

Tsintah tasolla chattailu on mahdollista, eli voimme jakaa ja tutustua syvemmin tähän maailmaan. Tsintah taso antaa sinulle pääsyn Patreons-only Facebook-ryhmään missä voi jakaa aihepiirin mukaisesti kuvia, linkkejä, videoita jne - ja osallistua keskusteluihin.

Tsintah perus-tasolla et näe aikaisempia postauksia tai niiden keskustelua.
Sisältää: Patreon only päivitykset, pääsy Patreons only Facebook yhteisöön, chat yhteisö, privaatti yhteisö, Striimit

Dzil - Vuori
Toisen tason patreonina pääset nauttimaan samoista eduista kuin metsä-tasoisena eli oikeutus patreon-only kontentille sekä suljetulle Facebook-kanavalle. Oikeutus livestriimiin täällä sekä Facebookissa sekä chatti mahdollisuudet. Jos kuitenkin kaipaat enemmän, on silloin Dzil ehkä sinulle paras vaihtoehto.

Dzil-tasolla saat käyttöösi kaikki aikaisemmat postaukset sekä riimu-ulkinnan kerran kuussa sähköpostiisi. Saat kertomuksen riimustasi, mutta et kädestä-pitäen ohjeita sen jatko tulkintaan, eli suositellaan henkilölle joka näistä vähän jo tietää!

Sisältää: Patreon only päivitykset, pääsy Patreons only Facebook yhteisöön, chat yhteisö, privaatti yhteisö, Striimit, Riimutulkinta kerran kuukaudessa


Niyol - Tuuli
Korkein elementti Niyol on tosi kontentin hakijalle. Saat joka viikko valitsemanasi päivänä riimuluennan (etänä) mikä kertoo viikkosi meiningin, saat myöskin riimun käsittely ohjeen ennen tulkintojen aloittamista. Korkeamman tason palveluun kuuluu myös joka kuukausi Tarot luenta (etänä).

Niyol tasolla olet myös (tottakai) oikeutettu samoihin asioihin kuin aikaisemmilla tasoilla, eli aikaisempien postauksien näkemiseen, livestriimiin, chattiin sekä privaattichattiin ja Patreons-only Facebook-ryhmään missä jakaminen on vielä helpompaa.

Niyol-tasossa pääset myös Jowisfreelife-yritykseni uutiskirjeen listalle (kerran kuussa) sekä saat sen mukana tulevan alennuksen! Alennus vaihtuu joka kuukausi ja on voimassa sen oman kuukautensa. Tuotevalikoima mihin alet liittyy on usein ajankohtaisia sekä shamanismiin ja riimuihin liittyviä.

Sisältää: Patreon only päivitykset, pääsy Patreons only Facebook yhteisöön, chat yhteisö, privaatti yhteisö, Striimit, Riimutulkinta kerran viikossa, Tarot luenta kerran kuukaudessa, pääsy Jowisfreelife joka kk-alennukseen, Jowisfreelife uutiskirje

Muut Tierit
Tsintah - Metsä >> LATE
Ainoa ero tässä ja ensimmäisessä Tsintahissa on se, että tämä on tarkoitettu Matti Myöhäisille ja saavat lisäksi käyttöönsä kaikki vanhat postaukset sekä keskustelut.
____

Niin kutsuttu ensimmäinen taso antaa sinulle pääsyn vain-patreon kontentille, turvallisen paikan puhua intron aiheista ja shamanismista, hakea omaa paikkaa, hakea apua ja olla osana kasvavaa yhteisöä. Sinulla on oikeus livestriimiin niin täällä kuin Facebookissa sekä chatti-mahdollisuudet jakamiselle.

Tsintah taso antaa sinulle pääsyn Patreons-only Facebook-ryhmään missä voi jakaa aihepiirin mukaisesti kuvia, linkkejä, videoita jne - ja osallistua keskusteluihin.

Sisältää: Patreon only päivitykset, pääsy Patreons only Facebook yhteisöön, chat yhteisö, privaatti yhteisö, Striimit, vanhat päivitykset


Ha'asídí - Tukija (eng below)
Tämä Tieri ei ole osana Jowibarinan yhteisöä, vaan erillinen mahdollisuus Jowisfreelifen töiden tukemiselle. Saat kerran kuussa sähköpostiisi uutiskirjeen mikä sisältää behind-the-scenes meininkiä, kuvia, ilmoituksia, runoja, aatteita, mietteitä, tulevia tapahtumia, oikeita tunteita ja tietenkin joka kuukausittain vaihtuvan alennuksen. Tässä versiossa alennus on ison osan ajasta makrametöihin, mutta myös muita töitä tulee vastaan. Alennus on voimassa seuraavaan uutiskirjeeseen saakka.

Jos alennus ei ole sun juttu, voit ottaa myös vaihtoehtoisen lisän, eli joka kuudes kuukausi saat original-vesivärikortin postissa. Työ on A5 kokoa ja sen voi käyttää postikorttina, lahjana tai osana taiteellista sisustusta.

Tämä on oiva tapa tukea nuorta yrittäjää, mutta samalla saaden siitä itse iloa. Uutiskirje on kuin taiteellinen sanomalehti ja oivaa luettavaa aamukahvin/teen kanssa.

Tämä taso ei sisällä pääsyä yhteisöön, chattiin, livestriimiin eikä Facebook-yhteisöön.
Sisältää: Pääsy Jowisfreelifen joka kk-alennukseen, Jowisfreelife uutiskirjeeseen TAI postitse tulevaan taideteokseen. 
____________

Ha'asídí - 'support/guard'
This tier is perfect when you want to support Jowisfreelife. This doesn't include you into the community (because it's in Finnish), but gives you a newsletter every month in the language you choose and gives you acces to the monthly discount. If you live in a country where you may not get so much out of the discounts, you can swap that 'item' to getting a original watercolor artwork (A5 europe size) mailed to you in every six months. Artwork can be used as postcard, a gift or part of decor.


Béeso - Raha
Tämä Tieri ei ole osana Jowibarinan yhteisöä, vaan erillinen mahdollisuus Jowisfreelifen töiden tukemiselle. Saat kerran kuussa sähköpostiisi uutiskirjeen mikä sisältää behind-the-scenes meininkiä, kuvia, ilmoituksia, runoja, aatteita, mietteitä, tulevia tapahtumia ja oikeita tunteita.

Beeso-tasolla saat joka kuukausi 20-35 euron arvoisen tuotepaketin Jowisfreelifen tuotteista ja luovista luomuksista. Alkuun kartoitetaan millainen ihminen olet, mistä pidät, mitä harrastat ja ketä perheeseen kuuluu. Näin takkuponnarit ei mene suorahiuksiselle eikä tuttilelut lapsettomalle. Tuotepaketti saattaa olla yksi työ, tai kokoelma useammasta työstä. Tuotepakettiin vaikuttaa vuodenaika ja pyhät, sekä tietty toiveet mitä asiakas tekee.

Plussaa on se, että maksat vähemmän töistä mitä saat, ja ne on kustomoitu sinua varten. Miinuksena voi olla se, että jokainen tuote ei 100% ole aina se oma juttu - jolloin Lahjaidea-tuote onkin kätevä.
Uusi tuote mitä ei ole vielä missään esitelty on Lahjaideat, missä neuvotaan ystäville, perheelle ja työkavereille parhaan lahjan antamisessa. Tukeen kuuluu lahja-idea sekä mistä lahjan voi hommata. Jos jokin tuote ei mennytkään omassa kodissa, tuotepakettiin kuuluu tuki etsiä kanssasi oiva kohde kenelle antaa se lahjaksi.

Tämä on hyvä tapa tukea nuorta yrittäjää, mutta samalla saaden siitä itse iloa. Uutiskirje on kuin taiteellinen sanomalehti ja oivaa luettavaa aamukahvin/teen kanssa.

Tämä taso ei sisällä pääsyä yhteisöön, chattiin, livestriimiin eikä Facebook-yhteisöön.
Sisältää: Pääsy Jowisfreelifen joka kk-alennukseen, Jowisfreelife uutiskirjeeseen TAI postitse tulevaan taideteokseen. Sekä tuotepaketin. 


Näin mukaan


Yhteisö on vielä - ja tulee olemaan jonkin aikaa hyvin pieni. Tämä on pitkäaikainen suunnitelma & elämäntapa. Emme kiirehdi emmekä vertaa. Emme aiheuta negatiivisuutta vaan vain ja ainoastaan keräännymme yhteen luomaan tilaa mikä on täynnä samankaltaisuutta, positiivisuutta ja kaikkea muuta mitä yhteisö voi tarjota. Alkuperäisheimolaiset tulevat saamaan myös huojenteita kuukausimaksusta, koska pointti on yhteisön luominen ilman trolleja - kk maksu edistää tätä muttei ole joka kuukausi pakollinen.

Liity mukaan Patreon sivullani seuraamalla tätä linkkiä: https://www.patreon.com/Aadrika

3 kommenttia:

  1. Enpäs ole ennen Patreonista kuullut. Mielenkiintoinen tieto:)

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista! Toivottavasti saat hyvä heimon kasaan! :)

    VastaaPoista
  3. Taiteilijakaverini ovat käyttäneet Patreonia. Lisäksi monien seuraamieni tubettajien videoissa pyörii kiitokset patreoneille. Kannattaa katsoa ideoita Patreonin käytöstä Evan & Katelyniltä

    VastaaPoista

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>