Haku

Kirjat & Esseet


Siirry kirjailijan sivulleni: Jonna jowi Sihvonen


Kirjailijan ura on asia mistä olen haaveillut ylä-asteelta asti, ja vielä tänäkin päivänä ensimmäinen kirjani on yhä kesken. Hullun huiman mielikuvitukseni ansiosta pääni on täynnä mahtavia seikkailuja lasten kirjoihin ja juonikuvioihin. Romanttinen ja empaattinen shamaanipuoleni rakastaa työstää ensimmäistä romanttista tarinaani sekä runoilla menetyksestä ja saamisesta. Villi menneisyyteni tarjoaa tarinaa tarinan perään mistä kirjoittaa, ja pikkuhiljaa toteutan itseäni tätäkin kautta elämässä.

Tänne sivulle kerään kaikki kirjani, sekä kirjoitukseni. Jotkut kirjat ovat myynnissä fyysisinä versioina, joihinkin kerätään lisää ennakkotilauksia ja jotkut löytyvät vain E-kirjana. Kirjoitan blogin puolella välillä lyhyt tarinoita, ja esim kun haen kirjoituskilpailuihin saatan käyttää tekstejä täällä. Kirjoittaminen elää minussa, joskus enemmän ja joskus vähemmän.

Seitsemänpäivän satukirja 

Hyvän mielen satukirja viikon jokaiselle illalle. Kahdeksan eri kuvittajaa, yksi kirjailija.

Sadut ovat tärkeä osa lapsen kasvamista. Se on yhteistä aikaa vanhemman kanssa, se on rauhallinen hetki ennen nukkumaan menoa, mutta eniten, se on stimulaatio kehittyvälle mielelle sekä mielikuvitukselle.

Elämän huipuista oppiminen mielenkiintoisissa tarinoissa on parasta lääkettä kasvukivuille. Tämä kirja on kirjoitettu hyvän mielen pohjalta opettavaisilla ja rakkautta täynnä olevilla tarinaoilla.

Halusin jatkaa kirjan hyvän-mielen teemaa myös kuvitukseen, mikä johti minut hakemaan kuvittajia taiteilija ryhmistä. Ajattelin satujen eroavan toisistaan paremmin ja henkilökohtaisemmin, jos jokaisella sadulla on eri kuvittaja.

Jokaiselle artistille on valittu satu heidän kädenjälkensä perusteella, jokaisen omanlainen taidetyyli tuo sadut eloon.

Lue lisää: Toinen erä Seitsemän päivän Satukirjaa
Lue lisää: Kirjan kuvitukset
Lue lisää: My first book

Fyysinen A5 kirja
Hinta: 15,00 €

Voit ostaa tuotteen E-kirjana täältä:
Hinta: 8,00€

"I know, another guy in a coffee shop writing a novel, just what the world needs." -Patrick Logan
Olen kirjoittanut muutaman lyhyt tarinan, jotka olen julkaisut blogin puolella. Kirjoitukset ovat eri aiheista, ja kuten mainittu - lyhyitä! Tässä on linkkejä niihin.

Tuiskeessa 3/3

Tuiskeessa tarina on jaettu kolmessa osassa. Se kertoo nuoruuteni villistä menosta, ryyppyporukasta sekä kunnon skins-menosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>