Haku

lokakuuta 20, 2020

Makeat ketoosiherkut - Kaupasta ja itse tehtynä


Okei, aihe mikä varmasti kiinnostaa myös maallikkoa, eli ketogeesieen ruokavalioon sisältyvät herkut silloin kun tekee mieli jotain arjesta poikkeavaa. Nämä herkut on helppo sisällyttää ketogeeniseen tai vähähiilariseen ruokavalioon - ja mikä parasta, ne on suoraan kaupasta kuten yleensä mieliteko-aikaan herkkujen pitääkin olla. Lisäsin toki muutaman kotona tehtävän herkun juuri sen takia, ettei aina kauppa ole saatavilla kun haluaa herkutella.


Suklaat

Itse olen suklaansuurkuluttaja, rakastan suklaata ylikaiken mutta en ole ikinä oikein hurahtanut tummiin suklaisiin. Kuitenkin tiedän että jotkut saavat makean himonsa täyteen myös tummalla suklaalla niin ehkä nämä ovat sinulle hyvät vaihtoehdot. 

- Lindt Excellence
En ole suuri tumman suklaan ystävä ja henkilökohtaisesti en tätä suklaata paria palaa enempää saanut alas, mutta koska haluan mainita kaikkia herkkuja mitkä mahtuu keto-kategoriaan niin mainitsen tämän teitä tumman suklaan ystäviä varten! J tykkäsi tästä todella paljon joten ei se mitään pahaakaan voinut olla - maku kysymys! Tätä saa Prismasta. 8,8g hh/100g

- Ruohonjuuren keep it.. RAW
Tässä valikoimassa riittää minilevyjä useassa eri maussa, mutta pienin hh määrä on 100 % cacao maussa. Yhdessä minilevyssä cacao makua on 3,1g hh/100g. Muista makuvaihtoehdoista pistaasi oli mukavempi kun ei ollut pelkkää tummaa, mutta omaan suuhun pistaasi maistuu kuitenkin kovin keinotekoiselta enkä siihen ihastunut yhtä suuresti kuin toivoin. Kuitenkin toisena vaihtoehtona oli kookos-vanilija missä hh oli myös todella vähäinen ja se maistui omaan makuelämykseeni jo paljon kotoisammalta! Muissa makuvaihtoehdoissa oli enemmän hh kuin kaakaossa, mutta ei kuitenkaan ihan hirveästi.


Jäätelöt

- Lohilot
Lohilo merkkiset jäätelöt on vähäkalorisia, ja kun kalorit on vähissä, on sokerit vähissä - ja kun sokerit on vähissä on myös hiilarit vähissä. Lohilolla on monta eri makua joista olen muutamaa maistanut enkä ole vielä tänä päivänä pettynyt. Pienimmät hht on tuotteessa nimeltä: Raspberry & Salty licorice eli vadelma-lakritsi maussa. Tässä koko pienessä purnukassa on yhteensä 12,2g hh sekä kaloreita 206 kcal. Tämän kanssa olisi siis hyvä muuten pysyä niissä pienemmissä hh-tuotteissa muun päivän, mutta itse esim syön max 35g/hh/pvä joten tämä mahtuu ketoosiin oikein hyvin pienen huolellisuuden kanssa.

Suklaahulluna saan suklaanhimon voitettua Lohilo-jäätelöistä Brownie sekä Chocolate Lover vaihtoehdoilla. Näissä on hiukan enemmän hiilaria muttei suuria lukuja satunnaisesti nautittuna.

- Muumi-eskimo
Olin ihan shokissa kun tästä puikosta kuulin, että voiko edes olla näin vähähiilarista herkkua mutta kyllä! Yksi puikko sisältää 4,4g hiilaria. Eli siis järkyttävän vähän. Oma makeanhimo lähtee kun syö näitä yksi tai kaksi kappaletta, eli alle kympin hht kuitenkin.

- Breyers Delights
Tämän jäätelön mistä en ollut ennen kuullutkaan - löytyi ihan oman Kmarketin valikoimasta (ainakin vielä kesällä). Tässä yhdessä tikkujäätelössä maultaan valkosuklaa & mustikat on vain 13 hh. Ei siis mikään mahdoton vhh sekä keto ruokavalioilla. 

- Ingmanin vadelma-vanilija
(Sokeroimaton). Tätä en ole päässyt maistamaan mutta pidä silmäsi auki! 

- Pingviini laktoositon jäätelötuutti
Saatavilla Prismasta. Tätä en ole päässyt maistamaan mutta pidä silmäsi auki! 


Maapähkinävoit


- Amona crunchy
Tää on mun ihan ykkös maapähkinävoi maun puolesta kaikista alle 10g/hh valikoimista. Tällä merkillä on muutama eri vaihtoehto ja näissä ei toki ole samat arvot vaikka merkki on sama. Eli niistä tämä crunchy versio minkä hh on 7,7g/100. Tämän vaihtoehdon löydät Prismasta.

Vihreä purkkinen maapähkinävoi
- En kuollakseni muista tämän nimeä tai merkkiä, mutta tämä on lähi K-kauppani antimia joten löytynee näistä pienistä k-kaupoista jos jostain. Omaan makuun ei ollut ihan yhtä hyvää kuin anoma, mutta hh on matala eikä maku ole mitenkään negatiivinen. Tätä tulee ehkä syötyä aina vain vähemmän koska ei syö sitä himoonsa (toisin kuin amonaa).

- Urtekram Smooth
Tässä pähkinävoissa on 7,7g hh/100g eli hyvät speksit. Se myös vie pähkinänhimon nopeasti pois joten kaloreita ei tule kerättyä ihan hirveästi. Maku ei kuitenkaan omaan suuhun ollut yhtä hyvä kuin esim amonassa!


Reseptillä


- Lakritsipirtelö
Todella helppo jälkkäri, nimittäin sekoita mantelimaidon (Alpron sokeriton) sekaan lakritsijauhetta. Hh on noin 2,9 /100g

- Kermavaahto
Tämä sopii esim tumman suklaan päälle, ketovohvelien päälle tai ihan suoraan purkista. On sen verran kevyttä tavaraa että hiilareita ei helposti kerry sekä niin makeaa ettei sitä paljoa voisikaan syödä.

- Kotitehty maitosuklaa
Kehittelin reseptin maitosuklaalle missä hiilarit on 5g /100g. Olen tästä aika uskomattoman innoissani mutta sen reseptin säästän kokkikirjaan jotta on jotain mitä odottaa sieltäkin! Pääset ennakkotilaajalistalle laittamalla mulle viestiä esim sähköpostiin jonna.jowi.sihvonen@gmail.com Kirjassa ketoruokia, herkkuja ja kotiruokaa vegenä ja vegaanisesti!


UPDATE 26.12.2020

Tää on ehdottomasti oman arjen pelastaja nykyään - tästä saa oikeesti suklaan makua. 5,2g hh /100g ! Hintavaa mutta toisaalta ei tuu tilattua ruokaa, syötyä pizzeriassa, ostettua mitään muuta herkkua...  Foodin Sokeroimaton Herkutella raakasuklaalevite. Pirun hyvää. 

lokakuuta 07, 2020

Miksi teen sukututkimusta?

Miksi teen sukututkimusta? Miksi teen sukupuuta? Eikö tämä ole nelikymppisten harrastus? Avaan vähän tätä hullunkurista sukua mikä meiltä löytyy ja puhutaan MyHeritagen palveluista. Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö. 


Tunnen olevani yksin, mutta miksi?

Lähiperheeni on pieni. Lähisukuni on pieni ja lähes olematon. Olen kasvanut isossa porukassa mutta silti yksin. Olen ollut rakastettu lapsi mutta silti niin hukassa. Minulla on neljä mummoa muttei silti ketään. Miten näin voi olla? 

Lähinperheeni on ollut vain veljeni ja äitini. Isäni on lähtenyt elämästäni jo nuorella iällä jättäen ne maailmankuulut hylätyksitulemisen traumat - kiitti näistä. Isäni sisko ei ikinä saanut lapsia joten vaikka hän on minulle läheinen, ei sitä kautta tule muita sukulaisia. Mummuni menehtyi kun olin pari-vuotias ja pappani kun olin ala-asteella. 

Äitini suku onkin eritavalla monimutkainen. Meillä on ollut paljon serkkuja, tätejä ja enoja. Kaupungin hälskeestä päästiin lähes joka viikko pois maalle mummolaan missä oli iso tontti missä kaikki kaksitoista serkkua riehui keskenään. Tästä päästiin metsän poikki usean serkun luokse ja elettiin lähes sellaista omaa kommuuni elämää. 

Tämä suku ei silti valitettavasti ole meidän biologista sukua koska biologinen mummuni bolttasi Amerikkaan äitini ollessa lapsi. Tapasin hänet pari kertaa ennenkuin hän kuoli kaksi talvea sitten. Minulla on biologisesti vain yksi serkku, Joshua, kenen kanssa emme jaa edes samaa kieltä. Tottapuhuen kielimuuri ei onneksi ole ongelma koska englantini on todella hyvä, mutta veljeni joutuu näkemään enemmän vaivaa serkkumme kanssa jutteluun. Äitini isää en ole koskaan tavannut enkä hänestä juuri mitään ole tiennyt, en edes hänen nimeään. 

Elämässäni on siis ollut pappa keltä sai leluja ala-asteella, Amerikan-mummu tuolla jossain joka osti emo-jowille Hannah Montana paidan koska let's face it - emme tunteneet toisiamme sekä tämä ei-biologinen puoli missä taas serkkuja sekä sukulaisia riitti vaikka joka sormelle. 


Tämä kuitenkin jättää ulkopuolisen olon. Oma isä on poissa, oma mummu toisessa maassa ilman kovin hyviä sometaitoja, serkku toisessa maassa, täti joka ei puhu suomea ja suku keneltä en näytä, kenen hiusten punaisuutta en jaa sekä tavat ja maneerit mitä en koe. Mummola mikä ei kuitenkaan ole meidän ja omaisuus mitä en uskaltaisi rikkoa - eihän se minulle kuulu. Biologisuus itsessään ei ole ongelma, en näe että perheen tekisi biologisuus - mutta se selittää sitä miksi koin yksinäisyyttä lapsena. 

Lue myös: Miksi en halua biologisia lapsia

Olen muutenkin kokenut olevani lähiperheestäni kovin erilainen. Äitini, isäpuoleni sekä veljeni on kaikki raksapuolella kun itse olen lähtenyt eläinten ja ihmisten auttamisen maailmaan. Olen perheen ainoa vegeilijä ja ekana lopettanut tupakoinnin. Joten kun kylään menee on se "outo" joka ei mene mukaan tupakalle tai kenelle on omat ruoat tehty. Vaikkei nämä haitallisia asioita olekkaan, se lisää erillaisuuden tunnetta. 

Olen kuitenkin myös oppinut näkemään ne missä olemme samanlaisia. Esimerkiksi Kummini on näyttänyt hyvää esimerkkiä sillä ettei ole lapsia hankkinut - näyttäen että meillä naisilla on vaihtoehtoja. Myöskin kummillani sekä äidilläni on molemmilla kolme ammattia, kuten itsellänikin joten sieltä tullut varmasti vaikutteita. Äiti on kirjoittanut satukirjan kuten minäkin ja no, isäni oli kasvissyöjä joskus 80-luvulla mutta hänen kanssaan emme voi vertailla muistiinpanoja.

Lue myös: Toinen tilaus Seitsemän päivän satukirjaa

Olen myös onnekas siinä mielessä, että parhaan ystäväni kanssa olemme olleet hiekkalaatikolta asti erottamattomat ja olen mennyt hänen ja hänen siskonsa mukana heidän sukulaisilleen. Olen heidän isän ensimmäinen varatytär ja mummoloihin aina tervetullut. Tämä on auttanut, vaikka yhä onkin sama tilanne - en uskalla koskea, en uskalla rikkoa, en kuulu tänne - mantra pyöri lapsena päässä. Pelkäsin omassa mummolassa sekä Jämsän mummolassa sitä, että jos rikon jotain en saa sitä samalla tavalla "anteeksi" kuin heidän omat lapsenlapset saisivat. Koska en ole sukua. 


Haluan kuitenkin myös painottaa että koen ei-biologisen sukuni omaksi suvukseni, rakastan käydä mummolassa/enolassa kylässä ja serkkuni ovat serkkujani. Kuten myös rakastan Jämsän mummojani ja varaisääni. Tässä kirjoituksessa kuitenkin halusin tuoda esiin tuota puolta minusta, joka on kokenut ulkopuolisuuden tunnetta.

MyHeritage?

Kuitenkin tämä suvun puute työnsi minut sukupuun teon äärelle. Tiedän että äidilläni on jotain tietoja jenkkimummusta ja että kummini on tehnyt tätä Sihvosten suvun tutkimusta jo valmiiksi. Joten ajattelin että jos saisin ne tiedot koottua yhteen, voisin ehkä ymmärtää itseänikin vähän paremmin. Mistä geenini tulevat? Mitä sukunimiä suvussamme on? Ja niin edelleen. 

Lue myös: Miksi tein MyHeritagen Dna-testin? (Tulossa!)

MyHeritagen systeemi on laaja ja kattava. Ostin sieltä halvimman palvelun (Osittain siksi että saatiin se -60% hintaan ja maksettiin se kummini kanssa puoliksi niin vuosi maksoi ~25€) 

Eli kun lisään sinne ihmisen ja hänen tietojaan esim. syntymäaika, paikka, kuolinaika, paikka, tyttönimi, lapset, sisarukset jne - Saattaa sieltä tulla Smart Match jos jonkun muun sukupuusta löytyy näillä tiedoilla sama henkilö! Sitten katson manuaalisesti vaihtoehdot läpi ja jos on tarpeeksi samaa, lisään hänet ja uudet tiedot omaan puuhuni. Uudet tiedot lisättyä saa taas lisää tietoja ja lisää Smart Matcheja!

Tämä onnistuu vain koska MyHeritage on niin suosittu paikka, jos kyseessä olisi pienempi sukupuupaikka ei se välttämättä voisi tarjota näin paljon automaattista palvelua. Minulle tulee myös backup-versio sähköpostiin joka kuukausi päivitetyin tiedoin, mutta en jotenkin luota että tiedot löytyy varmasti myös sen jälkeen kun vuoden maksu on mennyt enkä sitä uusi - joten päätin että lopussa kokoan tietoni vielä omaan fyysiseen kansioon ja pidän sen näin pilvessä MyHeritagessa sekä kotona askartelupaskartelu kansiossa. Uus projekti, jee!

Tähän mennessä olen löytänyt Isäni äidin kautta yli 300 ihmistä. Minulla on tietoja seitsemän sukupolven taakse ja se on ollut mieletöntä. Rakastan sukunimeä mikä sieltä löytyi: Pusu <3


Isäni isän kautta ei tullut mätsejä, mutta sain pappani veljen kirjoittamat muistelot ja sitäkin kautta sain tietoja usean sukupolven taakse. Juttelin jopa yhden pikkuserkkuni kanssa MyHeritagen viestien kautta! 

Sihvonen-sukunimi on ollut ennen Sihvo, kunnes yksi Elias vempula laittoi perään "nen". Opin myös että pappani äitiä pyydettiin aina paikalle kun joku synnytti tai teki kuolemaa ja toimi omanlaisena auttajana näissä tilanteissa. Ehkä oma henkisyys liittyy tälle puolelle sukua? Köyhiä ollaan aina oltu mutta siinä ei ookkaan mitään uutta.

MyHeritagen tässä ensimmäisen tason tilauksessa sai myös palvelun millä vanhat valokuvat saa muokattua aika fresheiksi. Viereisessä kuvassa Isoisoisäni sekä isoisoäitini. Jännää on myös se että sukunimeä Pulkkinen löytyy niin isäni kuin äitini suvuista. Hui.

Äitini puolelta ei myöskään ole tullut mätsejä mutta olemme käsin laittaneet mitä on ollut tiedossa. Projekti on kuitenkin vielä aluillaan. 

Tuntuu että tässä ajassa jo on oppinut paljon - ei pelkästään sen takia mitä löydän sukupuun kautta vaan myös siksi että juttelemme nyt perheen sisällä myös suvustamme, niistä ikävistäkin asioista. Jäisivät parat muuten käsittelemättä ja menisi vain eteenpäin seuraaville sukupolville kunnes joku ne ongelmat avaisi. Tällä hetkellä odottelen vielä DNA-testiä mutta uskon senkin tuovan sitä itsetuntemusta kun tulokset vihdoin saapuvat. 

Tiedän että sukumme on täynnä alkoholi- ja päihdeongelmia, mielenterveysongelmia, joku on murhattu saksilla, joku tehnyt itsemurhan ja joku on vain kadonnut. On hylkäämistä, vararikkoa ja pimeetä viinaa. Kirjahan tästä kaikesta pitäisi kirjoittaa. Who knows, ehkä kirjoitankin. 

lokakuuta 05, 2020

Patreon yhteisöni: Aadrika

Aadrika-yhteisö


Olen jo vuosia haaveillut oman yhteisön luomisesta. Luoda paikka, missä samanhenkiset ihmiset voivat löytää toisensa, luoda ystävyyssuhteita, kumppanuuksia, pyytää- ja saada apua & vain jakaa tätä uskomatonta elämää, luontoa ja sen energiaa ilman vihaa, negatiivisuutta tai ulkopuolista pällistelyä. 

Olen tutkinut eri vaihtoehtoja ja kuullut teidän vinkit ja pyynnöt ja olen päätynyt tuplaratkaisuun. 

Olen avannut Patreon käyttäjän, ja kaikki tämän kautta mukaan tulevat pääsevät myös Patreons-only ryhmään Facebookin puolelle. Kuukausimaksu pienimmässä tasossa (missä on silti pääsy kaikkiin yhteisölle tarvittaviin piirteisiin) on noin 3,00€/kk. Tämä summa mahdollistaa trollien ja ikävää haluavien ihmisten pääsyn ja pitää kontentin luojan motivoituneena ylläpitämään ja aktivoimaan yhteisöään.

Tuplaratkaisu siksi, että kaikki eivät halua käyttää useaa alustaa sosiaalisuudelleen, joten jäsen saa toimia Patreonissa tai tässä Patreons-only Facebook-ryhmässä. Tämä yhteisö mitä kutsun Aadrikaksi kutsuu sisälleen samankaltaisia ihmisiä, ihmisiä ketkä jakaa samat arvot ja elämäntavat. Avainsanoja on: 


Ympäristötietoinen, ympäristötekoja, kierrätys, uusiokäyttö, uusiutuva energia, ekologisuus, kasvissyönti, vege, vegaanisuus, eläinrakas, eläintenoikeudet, ihmisoikeudet, kulutuskriittisyys, minimalismi, luonto, energia, kävelyt, vapaus, rentoutuminen, vaellus, ulkona oleminen, terveys, kehon terveys, mieleterveys, metsä, omavaraisuus, luovuus, kirjoitus, taide, sauna, uinti, metsän antimet.

Ensimmäinen ja halvin taso on kaikille yhteisöstä kiinnostuneille. Toinen ja kolmas taso sisältävät palveluita hinnastossaan, missä voit ostaa jatkuvan tuotteen itsellesi samalla liittyen yhteisöön. Toinen taso sisältää joka kuukautisen etä-riimutulkinnan ja kolmas taso joka viikkoisen etä-riimutulkinnan sekä joka kuukautisen tarot-luennan sekä Jowisfreelifen uutiskirjeen & joka kuukausi vaihtuvan alennuksen tiettyyn tuotteeseen.


Tervetuloa sivuilleni


Tämä on turvallinen paikka keskustelulle, kuvien jakamiselle, musiikille, videoille ja linkeille. Patreon on oiva tapa pitää trollit ja niiden aiheuttama negatiivisuus poissa, samalla tukien kontentin tekijää. Patreon ensimmäinen taso Tsintah antaa sinulle pääsyn patreonin chattiin, livestreemiin ja exclusive-kontenttiin mutta myös pääsyn suljettuun Patreons-only ryhmään missä tulee keskustelun aloituksia ja minne voi jakaa linkkejä ja mitä vain. Voit siis toimia joko täällä privaatti-chatissa tai Facebookissa.

Kokoamme pitkäkestoista suhdetta toisiimme joten liity mukaan jos tunnet että olisit löytänyt 'heimosi'. Pystymme samaistumaan ja avautumaan ihmisten kanssa ketkä jakavat samat arvot kanssamme, ketkä arvostaa samoja asioita ja elää samalla tavalla. Listasin ylemmäs avainsanoja mitkä puhuvat Aadrikan puolesta. Jos ne tuntuvat omilta, pysy mukana.

Täältä löytyy myös muutama Tieri, mitkä on tarkoitettu muille kuin yhteisön hakijoille. Haasidi sekä Beeso -tasot on tarkoitettu Jowisfreelifen tuotteista ja menosta kiinnostuneille. Lue lisää kuvauksista!
________

For international guests I can offer a newsletter and some extra merch! Check out tier Haasidi.

Yhteisön tierit




Tsintah - Metsä.
Niin kutsuttu ensimmäinen taso antaa sinulle pääsyn vain-patreon kontentille, turvallisen paikan puhua intron aiheista ja shamanismista, hakea omaa paikkaa, hakea apua ja olla osana kasvavaa yhteisöä.

Livestream mahdollistaa luonnosta nauttimiseen ja usein lähetys tulee olemaan päällä nimenomaan luonnon takia, jotta voit imeä sen energiaa missä vain oletkaan.

Tsintah tasolla chattailu on mahdollista, eli voimme jakaa ja tutustua syvemmin tähän maailmaan. Tsintah taso antaa sinulle pääsyn Patreons-only Facebook-ryhmään missä voi jakaa aihepiirin mukaisesti kuvia, linkkejä, videoita jne - ja osallistua keskusteluihin.

Tsintah perus-tasolla et näe aikaisempia postauksia tai niiden keskustelua.
Sisältää: Patreon only päivitykset, pääsy Patreons only Facebook yhteisöön, chat yhteisö, privaatti yhteisö, Striimit

Dzil - Vuori
Toisen tason patreonina pääset nauttimaan samoista eduista kuin metsä-tasoisena eli oikeutus patreon-only kontentille sekä suljetulle Facebook-kanavalle. Oikeutus livestriimiin täällä sekä Facebookissa sekä chatti mahdollisuudet. Jos kuitenkin kaipaat enemmän, on silloin Dzil ehkä sinulle paras vaihtoehto.

Dzil-tasolla saat käyttöösi kaikki aikaisemmat postaukset sekä riimu-ulkinnan kerran kuussa sähköpostiisi. Saat kertomuksen riimustasi, mutta et kädestä-pitäen ohjeita sen jatko tulkintaan, eli suositellaan henkilölle joka näistä vähän jo tietää!

Sisältää: Patreon only päivitykset, pääsy Patreons only Facebook yhteisöön, chat yhteisö, privaatti yhteisö, Striimit, Riimutulkinta kerran kuukaudessa


Niyol - Tuuli
Korkein elementti Niyol on tosi kontentin hakijalle. Saat joka viikko valitsemanasi päivänä riimuluennan (etänä) mikä kertoo viikkosi meiningin, saat myöskin riimun käsittely ohjeen ennen tulkintojen aloittamista. Korkeamman tason palveluun kuuluu myös joka kuukausi Tarot luenta (etänä).

Niyol tasolla olet myös (tottakai) oikeutettu samoihin asioihin kuin aikaisemmilla tasoilla, eli aikaisempien postauksien näkemiseen, livestriimiin, chattiin sekä privaattichattiin ja Patreons-only Facebook-ryhmään missä jakaminen on vielä helpompaa.

Niyol-tasossa pääset myös Jowisfreelife-yritykseni uutiskirjeen listalle (kerran kuussa) sekä saat sen mukana tulevan alennuksen! Alennus vaihtuu joka kuukausi ja on voimassa sen oman kuukautensa. Tuotevalikoima mihin alet liittyy on usein ajankohtaisia sekä shamanismiin ja riimuihin liittyviä.

Sisältää: Patreon only päivitykset, pääsy Patreons only Facebook yhteisöön, chat yhteisö, privaatti yhteisö, Striimit, Riimutulkinta kerran viikossa, Tarot luenta kerran kuukaudessa, pääsy Jowisfreelife joka kk-alennukseen, Jowisfreelife uutiskirje

Muut Tierit




Tsintah - Metsä >> LATE
Ainoa ero tässä ja ensimmäisessä Tsintahissa on se, että tämä on tarkoitettu Matti Myöhäisille ja saavat lisäksi käyttöönsä kaikki vanhat postaukset sekä keskustelut.
____

Niin kutsuttu ensimmäinen taso antaa sinulle pääsyn vain-patreon kontentille, turvallisen paikan puhua intron aiheista ja shamanismista, hakea omaa paikkaa, hakea apua ja olla osana kasvavaa yhteisöä. Sinulla on oikeus livestriimiin niin täällä kuin Facebookissa sekä chatti-mahdollisuudet jakamiselle.

Tsintah taso antaa sinulle pääsyn Patreons-only Facebook-ryhmään missä voi jakaa aihepiirin mukaisesti kuvia, linkkejä, videoita jne - ja osallistua keskusteluihin.

Sisältää: Patreon only päivitykset, pääsy Patreons only Facebook yhteisöön, chat yhteisö, privaatti yhteisö, Striimit, vanhat päivitykset


Ha'asídí - Tukija (eng below)
Tämä Tieri ei ole osana Jowibarinan yhteisöä, vaan erillinen mahdollisuus Jowisfreelifen töiden tukemiselle. Saat kerran kuussa sähköpostiisi uutiskirjeen mikä sisältää behind-the-scenes meininkiä, kuvia, ilmoituksia, runoja, aatteita, mietteitä, tulevia tapahtumia, oikeita tunteita ja tietenkin joka kuukausittain vaihtuvan alennuksen. Tässä versiossa alennus on ison osan ajasta makrametöihin, mutta myös muita töitä tulee vastaan. Alennus on voimassa seuraavaan uutiskirjeeseen saakka.

Jos alennus ei ole sun juttu, voit ottaa myös vaihtoehtoisen lisän, eli joka kuudes kuukausi saat original-vesivärikortin postissa. Työ on A5 kokoa ja sen voi käyttää postikorttina, lahjana tai osana taiteellista sisustusta.

Tämä on oiva tapa tukea nuorta yrittäjää, mutta samalla saaden siitä itse iloa. Uutiskirje on kuin taiteellinen sanomalehti ja oivaa luettavaa aamukahvin/teen kanssa.

Tämä taso ei sisällä pääsyä yhteisöön, chattiin, livestriimiin eikä Facebook-yhteisöön.
Sisältää: Pääsy Jowisfreelifen joka kk-alennukseen, Jowisfreelife uutiskirjeeseen TAI postitse tulevaan taideteokseen. 
____________

Ha'asídí - 'support/guard'
This tier is perfect when you want to support Jowisfreelife. This doesn't include you into the community (because it's in Finnish), but gives you a newsletter every month in the language you choose and gives you acces to the monthly discount. If you live in a country where you may not get so much out of the discounts, you can swap that 'item' to getting a original watercolor artwork (A5 europe size) mailed to you in every six months. Artwork can be used as postcard, a gift or part of decor.


Béeso - Raha
Tämä Tieri ei ole osana Jowibarinan yhteisöä, vaan erillinen mahdollisuus Jowisfreelifen töiden tukemiselle. Saat kerran kuussa sähköpostiisi uutiskirjeen mikä sisältää behind-the-scenes meininkiä, kuvia, ilmoituksia, runoja, aatteita, mietteitä, tulevia tapahtumia ja oikeita tunteita.

Beeso-tasolla saat joka kuukausi 20-35 euron arvoisen tuotepaketin Jowisfreelifen tuotteista ja luovista luomuksista. Alkuun kartoitetaan millainen ihminen olet, mistä pidät, mitä harrastat ja ketä perheeseen kuuluu. Näin takkuponnarit ei mene suorahiuksiselle eikä tuttilelut lapsettomalle. Tuotepaketti saattaa olla yksi työ, tai kokoelma useammasta työstä. Tuotepakettiin vaikuttaa vuodenaika ja pyhät, sekä tietty toiveet mitä asiakas tekee.

Plussaa on se, että maksat vähemmän töistä mitä saat, ja ne on kustomoitu sinua varten. Miinuksena voi olla se, että jokainen tuote ei 100% ole aina se oma juttu - jolloin Lahjaidea-tuote onkin kätevä.
Uusi tuote mitä ei ole vielä missään esitelty on Lahjaideat, missä neuvotaan ystäville, perheelle ja työkavereille parhaan lahjan antamisessa. Tukeen kuuluu lahja-idea sekä mistä lahjan voi hommata. Jos jokin tuote ei mennytkään omassa kodissa, tuotepakettiin kuuluu tuki etsiä kanssasi oiva kohde kenelle antaa se lahjaksi.

Tämä on hyvä tapa tukea nuorta yrittäjää, mutta samalla saaden siitä itse iloa. Uutiskirje on kuin taiteellinen sanomalehti ja oivaa luettavaa aamukahvin/teen kanssa.

Tämä taso ei sisällä pääsyä yhteisöön, chattiin, livestriimiin eikä Facebook-yhteisöön.
Sisältää: Pääsy Jowisfreelifen joka kk-alennukseen, Jowisfreelife uutiskirjeeseen TAI postitse tulevaan taideteokseen. Sekä tuotepaketin. 


Näin mukaan


Yhteisö on vielä - ja tulee olemaan jonkin aikaa hyvin pieni. Tämä on pitkäaikainen suunnitelma & elämäntapa. Emme kiirehdi emmekä vertaa. Emme aiheuta negatiivisuutta vaan vain ja ainoastaan keräännymme yhteen luomaan tilaa mikä on täynnä samankaltaisuutta, positiivisuutta ja kaikkea muuta mitä yhteisö voi tarjota. Alkuperäisheimolaiset tulevat saamaan myös huojenteita kuukausimaksusta, koska pointti on yhteisön luominen ilman trolleja - kk maksu edistää tätä muttei ole joka kuukausi pakollinen.

Liity mukaan Patreon sivullani seuraamalla tätä linkkiä: https://www.patreon.com/Aadrika