Haku

helmikuuta 22, 2020

Arvonta 02-2020


Aika ensimmäille blogin arvonnalle! Tervetuloa!

Olen kirjoittanut tätä blogia nyt kolmen vuoden ajan. On Jowisfreelifen kolmivuotis-syntymäpäivä! Jee! Halusin muistaa lukijoitani tekemällä pienen arvonnan ja toivottavasti löytäisimme tämän kautta myös muita aiheistani kiinnostuneita! Koska mikään ei motivoi kirjoittamaan niin paljoa, kuin kirjoittaa ihmisille keitä kiinnostaa tarinani ja turinani :p

Jos olet uusi täällä, tässä infoa mistä kirjoitan ja muutama tykätty blogipostaus. Huomaa myös sivun oikeassa laidassa on joka kuussa Top5- kirjoitukset. Sivusta löytyy myös eri kategoriat aiheille kuten matkustus sekä painonpudotus. Sivupalkin otsikot kuvaavat varmaan parhaiten myös blogin sisältöä, eli..

Ekologisuus - Eletään hyvinkin ekologista elämää, mistä jaan tipsejä, tapoja toteuttaa, ajattelutapoja, haaveita ja kokemuksia. Olen ollut kasvissyöjä (omalla nimellä vege+) useamman vuoden, en aja autoa, kierrätän, en käytä kemikaaleja enkä shoppaile jne! Kaikenlaista ajattelua mutta myös ihan konkreettisia tapoja elää vihreämmin! Lue esim. Ekompi kahvinkeitin, #Lempivaatteeni sekä Ekotasot 1.

Oman tien kulkija - Olen elänyt lähes koko elämäni siellä boksin ulkopuolella, joten voisi sanoa että jaan sitä, miten elän. Näen useat asiat eritavalla muista, oli ne sitten työpäivät, työnteko, opiskelu, hengellisyys, suhde luontoon jne. Monessa asiassa tuntuu että edustan (happily) sitä erilaista ajattelutapaa. Lue esim. Iltaihminen aamujen maailmassa, Matkani shamanismiin sekä Ei meikkiä.

Painonpudotus - Olen ollut aikalailla koko elämäni painonpudotus matkalla. Lapsuuden anoreksiasta, teini-iän bulimiaan ja siitä lääkkeiden takia nousseeseen painoon ja sieltä alaspäin tulemiseen. Tähän liittyy paljon aiheita ja kerrottavaa matkalla itsensä rakastamiseen sekä terveisiin mittoihin. Lue esim. Nyt puhutaan kiloista, Teimpä kombuchaa sekä 5 vinkkiä tasaiseen laihdutukseen.

Matkustus - Olen päässyt ekaa kertaa ulkomaille vasta 23-vuotiaana, minkä takia lähes kaikki matkani on mietittyjä ja tärkeitä. Jaan näistä matkoista vinkkejä kohteisiin, budjetti nähtävyyksiä ja miten voi "Make the most of it!", eikä nyt puhuta parhaasta tavasta tuhlata rahaa tai olla geneerinen vaan miten nauttia siitä maasta missä olet. Lue esim. Series in Greenwich, Amsterdamin budjetti nähtävyydet sekä Utøyan saarella.

Käsityöt - Tätä ei löydy sivupalkeista, mutta usein kirjoitan tuotteistani omia postauksia. Tämä helpottaa tuotteiden linkkausta, kun voi liittää siihen "lue lisää" tekstin, eikä mahduttaa pieneen hinnastoon jokaiselle tuotteelle romaani-infoa. Käsitöihin liittyy myös tekstejä tilaustyön tekemisestä, ajankohtaiset tapahtumat sekä materiaaleista kertominen. Kuten Marin tyttäret sekä Joulutuotteet.

Tervetuloa siis tänne Jowisfreelife:lle eli jowin vapaaseen elämään, mitä se ikinä tarkoittaakaan ;)

Voit saada sähköpostiin aina tiedon uudesta kirjoituksesta kirjoittamalla sähköposti-osoitteesi viereiseen "Seuraa blogia" - osioon. Ei spämmiä!


Mitä arvontapaketti sisältää? 

- Kusmi tea on ranskalaista teetä, mitä ostin lomamatkalla Ahvenanmaalta (ei ihan pariisista) mutta oikein ihana maku Blue Detox - Pineapple flavored blend of Green Tea, maté and herbs.

- Oksin kortti. Mun yksi suosikki-artistin Oksin taide-kortti, On myös näistä kaikista korteista lempparini tuo ihana supikoira. Tämän kortin voi laittaa seinälle sinitarralla (kuten itsellä) tai lähettää läheiselle esim. synttärikorttina! www.etsy.com/shop/OksiKauppa

- Mytho-juomapullo. Eli oman yritykseni Jowisfreelifen tuote Mytho- lasinen, kierrätetty, makrame-juomapullo. Tämä arvontatuote on siitä erilainen kuin muut pullot myynnissä, että se lähtee kotelostaan myös kokonaan irti. Sinne voi siis laittaa oman pullon sisään tai ottaa pullon täysin irti pesua varten. Lasipullo on 0,33l ja upcycled! www.etsy.com/listing/716296894/mytho

- Postikulut Suomen sisässä.
Arvotun paketin arvo on siis ~27,00€


Kuinka osallistut arvontaan?

Lisäsin kuvan instagramiin arvotuista tuotteista. Tägää kommenteissa ystäväsi, joka voisi tykätä seurata blogia/ig-tiliä missä yhdistyy ekologisuus, erilaiset näkökulmat, taide, luonto, matkustus, vegeruoka ja terveellinen elämä! Muista myös seurata tiliä ollaksesi mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan kommentoijien kesken maaliskuun alussa! Voittajille ilmoitetaan erikseen.

Instagram ei ole arvonnassa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>