Haku

elokuuta 26, 2019

Marin tyttäret - Mary's Daughters - Makramee käsilaukut

Muotiin mahtuu montaa väriä, kuosia ja tyyliä. Kuitenkin yksi asia mikä sinne ehdottomasti kuuluisi kuulua jokaisessa päätöksessä on laatu & käsityö.

There are many ways to dress your personal style, and I'm all for that. There are lots of different shapes and sizes that help you bring your self to the table. But I do feel like there is one thing that should always be part of any personal style, and that is quality of handmade item. 


Töistäni ei ihan hirveästi löydy vaatteita, tai asusteita mutta laukut löytyy. Marin tyttäret-makramee käsilaukut ovat käsin punottuja laukkuja, jokainen yksilöllinen ja erilainen sekä tietenkin söpöjä ja pieniä. Sen saa lenkeistä kiinni esim vyöhön, jolloin sen saa muunnettua vyötärö -tai vyölaukuksi. Sen saa myös kuljetettua ihan kädessä juhlia varten. Olkahihnan lisäyksellä se muuntuu olkalaukuksi. Joissain laukuissa on renkaat tätä varten, joissain klipit voi laittaa suoraan punontaan kiinni. Makramee on reikäinen, joten en suosittele pienille itemeille, kuten korvakoruille. Joissain laukuissa on sisällä vuori.

Käsilaukkuja saa tehtyä myös tilauksesta, mutta tähän listaan vapaana olevat laukut. Jos olet kiinnostunut tilaustyöstä, otathan yhteyttä esim Face sivullani! www.facebook.com/jowisfreelife
Kaikki myynnissä olevat, on ostettavissa Facebookissa tai Etsy sivullani:

Etsy: Mary's Daughters - Macrame clutchbag - Marin Tyttäret

I don't do a lot of clothes in my store, but I do have these purses along with some jewelry. Mary's Daughters purses are handmade, each unique, different and super cute. You can attach them to a belt making it a fanny bag, or higher to your waist. You can put a leach on it to make it into a shoulderbag. The world is your oyster. 

Macrame has some holes in it, so I wouldn't keep the smallest of items in the bag, like loose earrings. These items are made with love in Finland Tampere. Small city in the grand scale of things. Choose the Custom - if you want a custom piece made. And message me the color.

These are the available ones, and visit Etsy to order a custom one:
Etsy: Mary's Daughters - Macrame clutchbag - Marin tyttäret

Henni

Herkän Hennin ulkomuodon on tarjonnut moppari niminen makramelanka mikä on 80% kierrätyspuuvillaa. Väreinä on ruosteinen kupari sekä läpässä kuparin kaveriksi tuli beige mukaan. Värit sointuvat keskenään oikein kauniisti. Edessä on kauniit hapsut ja takana menee lenkit mistä saa vyön läpi. Tilava!

Hinta: 60,00€

Aino

Tiheämpi kuosi kertoo meille että Marin tytär Aino on saanut komeaksi materiaalikseen Mopparin  (Materiaali: 75 % kierrätyspuuvilla, 25 % akryyli, Paksuus: tex 100x10x3). Ekologisen materiaalin väri on Vaalea Terra, ja se muistutaa vähän lohenpunaista, vaalenapunaisra sekä oranssia - kaikkia samaan aikaan, riippuen valosta. Päällä sillä on hapsuhelma ja takana paikat vyölle.

Hinta: 50,00€

Lotta

Paksumman paulina-kuosin (Materiaali: Eko-puuvillaa (80 % kierrätyspuuvilla, 20% polyesteri) omistava Lotta on värikkään sielun paras kaveri. Väri on mintun vihreä ja heleä silmille. Päältä löytyy valkoiset lumipisarat, sekä helma joka on juutilla punottu kiinni. Takaa saa myös vyön läpi ja laukun vyötärölle.

Hinta: 25,00€

Helga

Toinen mainitun paulina punoskuteen omistava kaunokainen. Tämä tytär viettää aikaansa tummemmassa - metsän tunnelmaisessa värikombossa. Pääväri on ruskea, ja sen keskellä ilahduttava harmaa. Tässä laukussa on renkaat sivuilla olkahihnaa varten, ja takaa on mahdollista laittaa vyö läpi vyötärölaukkua varten. Tämän laukun kuosi oli niin avonainen, että laitoin muurahaiskuvioisen kankaan tämän laukun sisään.

Hinta: 35,00€

Olga
myyty mutta saatavilla tilaustyönä

Oliivinvihreä Olga edustaa mopparin kierrätyspuuvillaa, ja pidempää kuosia. Matkaan mahtuu Mytho juomapullo, kotiavaimet, puhelin ja vähän ekstraa. Kätevä ilta kävelyille sekä sinne yökerhoon. Tässäkin mallissa on hapsut edessä, sekä vyölenkeille paikka takana.

Hinta: 50,00€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>