Haku

toukokuuta 25, 2019

Utøya kutsuu

Elämä osaa olla välillä niin super siistiä ja jännittävää! Viime viikot viettänyt ihanaa lomaa Amsterdamissa unelmoiden siellä asumisesta ja oikein maistanut tuon kaiken vapauden mikä on niin ruoskittu meistä pois Suomessa. Sekä Helsingissä WWFn eläintenpelastus kurssilla oppinut olemaan avuksi jos öljykatastrofi tulee. Kesken loman kävi tieto että olisi lähtö Norjaan parin viikon päästä!


Kävi sellainen pulla että tulin ystäväni kanssa valituksi SommerSNU leirille kesäkuussa. Olemme osa Suomen Changemaker tiimiä ja liitymme sadan muun nuoren joukkoon tälle Norjan Utøyan saarelle. Tiedossa on luentoja, samanhenkisiä ihmisiä, vegeruokaa, kansainvälisyyttä, vaikuttamista, luontoa sekä tietysti matkailu yhteen lempimaistani. Tämä on todellakin uskomaton tilaisuus.

Voisi sanoa että elämässä on hyvä flow menossa, kun kotonakin riittää tilaustöitä tehtäväksi ja uusi pastaton-diettikin alkanut. Jos vielä ulkoiset tekijät kuten kuumuus ja alakerran poraukset jotenkin saisi neutralisoitua, olisi tässä täydellinen tilanne elämässä. Täydellistä en kyllä kaipaa, mutta onneksi ilmastointilaite menee asennukseen ensi viikolla. 

Utøyan saari on siitä erikoinen, että siellä oli Norjan suurin yhden ihmisen aiheuttama terrori-isku vuonna 2011. Tuolloinkin saarella oli kansainvälinen tapahtuma, kuten nytki. Onneksi iskun tekijä Anders Behring Breivik kärsii yhä tuomiotaan Ilanin erikoisvankilassa. 

Aloimme pohtimaan, että saarella mahtaa olla aikamoiset huonot energiat tapahtuman johdosta, joten haluan niitä yrittää putsata. Polttokuvioin käsittelemättömään puuhun puhdistavia riimuja, ja pidän pienen hetken siellä, auttaen energioita vaihtumaan. Puunpalan voi jättää saarelle, koska se ei sisällä mitään kemikaaleja/ epäluonnollisia asioita. 

Sielukas ja mielenkiintoinen reissu tulossa. Kirjoitan asiasta varmasti reissun aikanakin, sekä Changemakerin instaa kannattaa seurata.

Lue myös:
03.07.2019 Julkaisu: Utøyan saarella


NORJAAN!
5.6.2019 Korjasin tekijän nimen, oli typo! Thanks!

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Kuulostaa hurjan jännälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllä! Kirjoitan tästä vielä lisää reissusta / reissun jälkeen =)

   Poista
 2. Kuulostaa mahtavalta reissulta! P. S. Taisi iskun tekijä kuitenkin olla nimeltään Anders Behring Breivik, ei suinkaan "Behjing" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos hei korjauksesta, Sen verran keskittymishäröö että typot seuraa aina perässä :'D Korjasin tuon nimen, kiitos!

   Poista

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>