Haku

toukokuuta 25, 2019

Lara Green siivoussuihke

Yksi ihanimmista asioista mitä kevyt yrittäjyydessä olen päässyt kokemaan, on yhteisöllisyys muiden yrittäjien kanssa. Apua on aina tarjolla tyhmiinkin kysymyksiin ja jos pistät arvonnan pystyyn they will be there, antamassa tukeaan. On ihana olla molemmilla puolilla tätä kaunista elämäntyyliä, tukea yrittäjiä kun tekee ostoksia. Oli kyseessä sitten vanhan tilalle käsinmaalattu keittiöpyyhe, vaihtarina tehty tatuointi taitavalta artistilta taikka testiin kemikaaliton siivoussuihke, kuten nyt!

Lara Green on kotimainen yritys, jotka panostaa tuotteiden ekologisuuteen itse tuotteen sisällössä mutta myös sen teko-tavoissa. Tuotteen vihreys niin tuotantolinjoista-eläintenoikeuksiin sekä hiilijalanjäljestä-myrkkyaineisiin on itselleni todella tärkeä asia elämässä. Siksi tukkaani ei koske mikään muu kuin kemikaaliton palasaippua ja pyykkini hoitaa pesupähkinät. (Lue lisää: Eko-kylppärini). Minulla on kuitenkin jo pitkään ollut hukassa keittiössä siivoussuihke, joten kun tämän tuotteen sain hyppysiini, olinkin iloa täynnä.

"On yhtä tärkeää, että kalat saavat elää vedessä, ja linnut taivaalla, kuin että me ihmiset saamme elää." - Lara Green

Siivoussuihke on ekologinen, täysin vegaaninen, biohajoava ja kotimainen tuote. Voiko tähän enää mahduttaa enempää nostavia kehusanoja? Niin no tietenkin, yrittäjä-naisen loihtima. Tässä on tuote, mitä halaut tukea. Tässä on tuote, minkä käyttö tiputtaa omaa hiilijalanjälkeäsi aika reilusti, ja ympäristön terveyden lisäksi edistää omaasikin. Jos käyttää kemikaaleja pinnoilla, on aina riski saada ne esim. ruoanlaiton kautta takaisin kehoonsa.

No, jos tuote on sisällysluetteloltaan sekä kestävältä tuotantotavaltaan niin ylivoimainen, onko se toimiva? 
Pistin tuotteen oikein kunnolla testiin. En ole mikään siistein ihminen maailmassa, eli kun mä siivoan kämppää, niin täältä oikeasti löytyy siivottavaa, ja sotkut on oikeasti isoja. Ekana testattavana olikin paskainen hella.

Kuten kuvasta näkyy, Lara Greenin suihke putsasi kaikki hella tahrani oikein hienosti, ilman että alkaa kemikaalit pyörryttämään. Tuotteella olen pessyt myös lattialta likoja, keittiön pöydät, kissojen hiekkalaatikot, kissojen oksu kohdat lattioilta ja jopa tiskejä. Tämä todella on kaikenlaiseen siivoukseen tehty suihke, ja olen iloinen että pääsin sitä testailemaan. Suositteluni siis.

Lara Green Kotisivut: www.laragreen.fi
Lara Green Facebook-sivut: www.facebook.com/laragreen.clean
Lara Green Instagram: www.instagram.com/laragreen.clean

Lue Ekotasot - yksi - ensimmäisen kynnyksen tasoista mukauttaa elämääsi ekologisemmaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>