Haku

tammikuuta 26, 2022

Travis helistin - Jowisfreelife tuote


Luonto on tärkeä osa elämäämme. Luonnosta nostamme voimaa ja energiaa. Shamaanille ja sen harjoittajille on tärkeää käyttää erilaisia työkaluja jotta voimme selkeämmin olla yhteydessä siihen mitä teemme. Keskittyminen on luonnollisempaa työkalun kautta kuten rummun tai helistimen avulla. Luonto on kaikkein tärkimmässä osuudessa todellista luonnosta energiaansa hakevaa shamaania tai noitaa. Kun lähdin miettimään että miten tuon helistimeen luonnon osaksi, oli vastaus edessäni.

Tätä shamanistista helistintä varten valitsin ulkokuoreksi saksanpähkinän luonnollisen kovan seinämän ja sisälle Himalajan suolan rakeita. Sointu on kevyt ja hellä. Sen pieni koko kertookin sen, ettei sen ääni kuulu kauas mutta se riittää enemmän kuin tarpeeksi kutsumaan luokse ja käytettäväksi rituaaleissa.

Travis nimi tulee sen käytännöllisestä travel (matka)-koosta. Isoa rumpua voi olla vaikea kantaa mukana, mutta iltakävelyä varten voit nipsuttaa Travis helistimen kaulakoruusi tai ihan vaikka taskuun - ja ottaa esiin paikan tullen. Travis on aina itsensä värinen, klipsulla. 

Katso tuotteen esittelyvideo:

 
Tai siirtymällä Youtubeen: Travis-helistin

Voit ostaa tuotteen Etsystä: Travis-helistin
Hinta: 21,00€

_______________________________________

Nature is such a big part of our life and practises. Wr draw energy from nature and I wanted that to show in these raddles. That is why I decided to make the outside from walnuts and the sound on the inside from Himalayan salt rocks.

The sound is light and gentle. It wont carry to houses away but it is more than enough for your rituals.

Travis name comes from it's handy travel size. A big drum can be hard to carry around, but this small walnut you can just clip onto your necklace and go walk outside. Unclip and use when needed. Or just put in in your pocket!

Watch the product preview from above, or from here: Travis raddle
Buy the item from Etsy: Travis-helistin
Price: 21,00€

1 kommentti:

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>