Haku

marraskuuta 07, 2020

Keto Kolageeni +MCT testissä

 ~ Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri ~


Kokeilussa on ollut Puhdistamon Keto Kollageeni + MCT jauhe. Tämä tuote on nimenomaan lihasten kasvuun, reenin tueksi ja proteiinin lähteeksi oiva valinta. 


"Tämä tehotuote tukee muun muassa lihasten kasvua. Siksi se onkin erinomainen treenin tueksi ja sopii täydellisesti myös ketogeeniseen ruokavalioon. Voit lisätä sitä esimerkiksi kahvin tai muun nesteen joukkoon."

Otin tuotteen käyttöön meidän Frisbeegolf kierrokselle. Me kävellään ensin paikan päälle alkulämmöiksi 3km, heitetään rata läpi ja kävellään takaisin. Kylmässä ja usein sateesta märkänä sitä kuluttaakin ihan hyvin lenkin lisäksi. Yli 10km kävelyä on yleensä kävelty, mikä ketolla tuntuukin hiukan enemmän lihaksissa ja fiiliksessä.

Sekoitin jauheen kanssa inasen elektrolyyttijauhetta koska en halua kahta pulloa kantaa mukanani ja pullon täytin vedellä. Juoma oli oiken mukava juoda, teki mieli juoda enemmän ja auttoi kyllä pitkien kävelyiden kanssa! Jauheen oma maku on hyvin neutraali eikä puske täten veden ja elektrolyytin läpi mitenkään. 

Pullo on vaahterasiirapin pullo minkä olen pessyt ja ottanut käyttöön. Kierrätys kannattaa, mutta myös tämmöinen littana pullo on helppo kantaa mukana lenkillä ja tekemisillä. Tämä tuote menee jatkoon ja annan sille suositteluni. Muita käyttötapoja olisi ennen lenkkiä syödä tätä jugurtin tai muun seassa! 

Tätä tuotetta saa Ruohonjuuren sivuilta, tästä linkistä pääset lukemaan tuotteesta lisää:

1 kommentti:

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>