Haku

syyskuuta 26, 2018

ARVONTA TIME

Aika uudelle arvonnalle. 
Joskus katson töitäni, ja mietin että "Voikun voisin tehdä joitain hyvää näillä", kunnes tajuan että arvonnan avulla, voin antaa työn jollekkin joka sen todella haluaa, ja samalla saada lisää yleisöä tuleville give-awaylle. 

Moni meistä himoitsee joitain tuotteita, joihin meillä ei ole varaa. Tai on, mutta se ei kuulu sen hetken budjettiin yms. Ja vaikka materialismi itsessään on ongelma, esteettisyys, ja tietyt tuotteet voivat jopa edistää minimalismia. Sitten mukaan tulee arvonta joka voisi tämän sinulle tarjota. Mahtavaa. Eikä siinäkään mitään väärää ole, että saan itse näin lisää yleisöä, ja mahdollisuutta päästä jakamaan töitäni even more? Kuullostaa win win tilanteelta! 

Arvontoja teen tulevaisuudessa paljon jo ihan siitäkin syystä, että kämppä pursuaa töitä! Joten stay tuned ja käy alla olevasta linkistä osallistumasta tähän arvontaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>