Haku

toukokuuta 07, 2022

"Open when..." Kirjepaketti

 

Pahoittelut kuvien laadusta, tein tämän kirjepaketin vuonna 2017 vanhalla luurillani minkä kuvalaatu oli sama kuin perunalla - sekä oikea käteni oli kipsissä joten kuvaaminen oli pienen tuskan takana! Mutta halusin jakaa "Lahjaideat" konseptini alla vihdoin nämä "Open when" tai "Avaa kun" kirjeet, mitkä voit tehdä DIY lahjana puolisollesi, tai modattuna ihan vain läheiselle ihmiselle elämässäsi. 

Ei ole mitään määrää kuinka monta voit tehdä tai mitä niiden sisässä lopulta on, kuitenkin vain sinä tunnet kohteesi tarpeeksi hyvin - mutta tässä mitä itse laitoin ja millaisia kirjeitä tein. En kaikkia laita koska ovat kuitenkin henkilökohtaisia mutta vähän esimerkkiä siitä mitä niiden sisään voisi laittaa.


Open when you can't sleep - sisällä meemejä, melatoniinia ja uniteen teepusseja.Open when you are sad - sisällä meemejä, tarinoita, lyriikoita meidän yhteisistä kappaleista, muutama muistutus siitä miten hieno ihminen puolisoni on ja iloisista hetkistämme yhteiskuvia.


Open when you need a reminder about our future - tämän sisään pistin vain kaikkea mistä olemme puhuneet kuten asuntoautoelämästä, koirista, matkustuksesta ja yhteenmuutosta.


Open when you are feeling lucky - muutama euroarpa ja massi, raaputusta varten kolikko sekä muutama onneen liittyvä teksti.


Open when you need to hear a few compliments - sisällä quotseja ja tekstejä missä kerron miten ihana hän on ja miten mahtava ihminen hän on. Open when we're in a bad fight - muutama muistutus siitä mitä kuitenkin on riidan toisella puolen & meemi tai pari keventämään tunnelmaa.


Tämän lahjan mukana tuli myös kirje, mikä oli ensimmäisenä ja siinä luki Open now! - kirjeen sisässä on ns ohjeet tämän lahjan kanssa. Kirjekuoret voi laittaa vaikka kenkälaatikkoon ja sen laatikonkin voi askarella edustuskuntoon ulkopuolelta, jos kirjeet kestää vuosia on ainakin nätisti esillä asunnossa vuosia. Pientä twistiä saa myös jos tekee kirjekuoriksi origami kirjekuoret. 

Tarvitset mieluusti tulostimen, liimaa, tusseja, kuvatilauksen esim. ifolorista ja muuta mitä vain keksitkään. Kaikkea saa mahtumaan kirjeisiin, jossain voi olla myös rankalle päivälle pullonavaaja tai "Bored" kirjeeseen laitoin sudokuja ja ristikoita kynän kanssa. Muista ettei kirjeen sisällön tarvitse olla vain paperista, mitä hän voisi tarvita siihen hetkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>