Haku

toukokuuta 09, 2020

Pukka-tee Day to Night -lajitelma

~ Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri ~

Sain ruohonjuuri-pakettini mukana paketin Pukan teetä ja vaikkei sen testaamisesta sovittu mitään halusin jakaa positiivisen kokemukseni teille lukijoille.

Omistan jo valmiiksi yli 15 pakettia teetä ja kun Pukan paketti napsahti hyllyyni tajusin että haluaisin myös nauttia niistä hiukan enemmän. Rakastan juoda teetä, mutta tämä iltarutiini on jäänyt vuosien varrella vähemmälle. Teet kertyy ja illoista uupuu kuuma juoma.. Huh, nyt palataan vähän vanhoihin tapoihin.

Huomasin että viime päivät on tuntunut siltä että Pukan ihanan makuiset teet on auttanut jaksamaan pitkien päivien ohi ja projektin intoihin vielä pikkutunneille asti. Tällä hetkellä ruokavaliokin on muutaman sataa kaloria kulutusta vähemmän joten teen juominen auttaa mielitekoihin! Teen juominen on auttanut syömään kun on nälkä ja juomaan teetä kun vain "tekee mieli jotain". Oma pakettini on Teelajitelma nimeltä Day to Night missä on kaksikymmentä pussia herkullista teetä. Tykkään siitä että paketin eri teet sopii erilaiseen mielitekoon. Laitan omaan teekuppiini pohjalle kuusenkerkkäsiirappia tai inkiväärisiirappia. Kun tee on muhinut lorautan sekaan myös Oatlyn ikaffea.

"Mukana teesekoituksessa komeilevat seuraavat makunautinnot:
Ginseng Matcha Green tea - vihreä tehotee, jossa mukana matchaa ja ginsengiä
Turmeric Gold -kurkumatee - kurkumaa, sitruunaa ja vihreää teetä sisältä terhakoittava terveystee
Revitalise -vitaliteettitee - kanelia, kardemummaa ja inkivääriä sisältävä, mausteinen makunautinto, joka todella tuo puhtia päivään!
After Dinner -tee - ruuansulatusta avittaavaa fenkolia, sikuria ja kardemummaa sisältävä luomutee-elämys, jonka vatsasikin valitsisi 
Night Time -iltatee- Höyhensaarille houkuttele yrttiteekimara, jonka tehoaineina temmeltävät kauranversio, laventeli ja limenkukka"

Osta Ruohonjuuren nettikaupasta: Pukka Teelajitelma

Kuvasin ekan teen koska huomasin sen sopivan pöydällä lojuviin saksiin ja päätin sitten kuvata kahden päivän teet väriluokissa :D
Pukka revitalise - vitamiiniporejuoma - fiskars sakset
Pukka After dinner - stabilo - B12 tabut
Pukka Gingseng matcha green - B poretabletit - Kookosvesi
Pukka Night time - Unicef cafesta lusikka - Indiska lautanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>