Haku

helmikuuta 14, 2021

Teepannu vai ompelurasia?

Olen laittanut Jowisfreelifen instagramiin oman osuuden projekteille mitä tulee tehtyä kaiken muun ohessa. Sieltä onkin joku saattanut bongata tämän teepannun, mikä ei oikeasti ole teepannu!


Ostin torista tämän teepannun, sen kannen sisäpuolelle kuumaliimasin kankaan jonka sisässä oli poismenevän tyynyn sisälmyksiä. Näin kannesta tulee neulatyyny jonka voi myös neulojen laiton ajaksi asetella pannun suuaukolle "nurinpäin". Sisäpuolelta teippasin jesarilla teeaukon siivilän ettei neulat tms mene sinne jumiin. Muutoin täytin pannun ompelutarvikkeillani mitä ei selkeästi ihan hirveästi ollut lähtökohtaisestikaan. 

Pannu on helppo ottaa esille kun sitä tarvitsen ja se sopii astiakaappiin piiloon. Tässä pannussa oli vielä puinen punottu kahva joten se oli ekstra hieno!

1 kommentti:

  1. Hieno idea! Mulla on ompelurasiana vanha peltirasia, joka jäi shampoosetin jäljiltä 10 vuotta takaperin. Hädin tuskin saa enää auki tai kiinni. Varmaan pitää etsiä joku muu idea ompelutarvikkeiden säilyttämiseksi.

    VastaaPoista

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>