Haku

kesäkuuta 19, 2020

Dyr - #SaveUs kangaskassit

#SaveUs


🌏#SaveUs kangaskassit ovat nyt täällä! Tämän sarjan aiheena on eläimet ketkä ovat uhanalaisia tai vaaraantuneita ja täten vaarassa hävitä kokoaan. Syinä on usein salametsästys, tilan puute sekä ilmastonmuutos. Kasseilla levitetään tietoa heistä jotka eivät voi uhastaan itse puhua. Kaksipuoleisen kassin toisella puolen on yksi #SaveUs eläin käsinmaalattuna ja uniikkina teoksena, kun taas toiselta puolen läydät tuon infoläjäyksen eläimen tilanteesta. Jokainen työ on käsinmaalattu ja siten on myös odotettavissa erilaisuuksia kassien välillä. 

🌈 Jokaisesta kangaskassista lahjoitetaan järjestölle 5 euroa. Lahjoituskohde on kassikohtainen.
Kultapanda & Mursu kassien lahjoituskohteena on WWF. 
Saiga antiloopin kassista menee lahjoitus Saiga Conservation Alliance:lle.
Ahma kassista menee lahjoitus Suomen luonnonsuojeluliitolle, uhanalaisille lajeille (liito-orava, ahma, hömötiainen)


Jokainen kassi on uniikki käsityö, joten huomioithan että tilaamasi tuote saattaa näyttää hyvinkin erilaiselta kuin kuvien maalaukset. Kaikissa on sama esitetty teksti ja sivuilla maaliläiskät. Mutta esim eläimen ilme ja koko riippuu vähän päivästä. Kuitenkin keskellä edustaa tuo valioeläin.

Voit myös ehdottaa omaa valitsemaasi #SaveUs sarjaan kuuluvaa eläintä kassiin ja saada näin alennuksen. Kun tilaat tietyllä uhanalaisella eläimellä, näin lisäät sen samalla valikoimaan!


Osta suoraan Etsystä: #SaveUs kangaskassi - totebag
Valittavissa olevat eläimet: Kultapanda, Mursu, Saiga-antilooppi, Ahma
Hinta: 25,00€ per kassi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>