Haku

helmikuuta 22, 2019

Tie Your Dreads


Tie Your Dreads

- Jowisfreelife tuote

Yksi ikuinen "ongelmani" rastojen kanssa on niiden sitominen. Ohuet ponnarit repivät ja aiheuttavat rastoihin hiertymiä kun taas pienet ponnarit eivät mahdu takkujen ympärille. Paksut vohvelipompulat toimivat, mutta tuntuu että samat kohdat takuissa alkavat ohentua. Usein nutulla pää myös painaa ja tuntuu että tukistan itse itseäni päänsäryn partaalle. En varmasti ole ensimmäinen joka on kekannut tämän rautalanka systeemin, mutta mighty goose! - Se toimii. Makramee-rautalanka kepit joita kutsun klassisesti nimellä Tie Your Dreads. Näitä vääntelemällä saat laitettua nuttusi huippukuntoon, ja korkalle ponnarille. Omalla kokemuksellani sekä asiakkaiden palautteiden mukaan ei revi tai tukista.

Materiaalina sisällä on ylijäämä raksa-rautalankaa mitä rakennusmestari äitini on kierrättänyt työmailta vuosien varrella. Ne on pesty kemikaalittomalla pesuaineella ja päälle olen tehnyt makrame-köynnöksen. Ei siis mitään askartelukaupan lankaa vaan tukevaa tavaraa. Pituus on kaikissa sama, mutta langan paksuus vaihtelee.

Koot: S, M, L, XL
Tyyli: Snakes & Lahnas
Mitta: noin 43cm, mutta heittelee muutamalla sentillä.
Hinta: 10,00€ kpl (Hinta saattaa päivittyä vuosien kuluessa, katso kotisivut päivitetylle hinnalle)

Kuvissa: Vaalea terra värinen M-Lahna sekä musta L-Lahna

Erikoisuutena äitini tekemiä, virkkatuja retroja Tie your Dreadseja saatavilla! (kuva alempana)

Huom. Kaikki tuotteet löytyy facebookistani, www.facebook.com/jowisfreelife

Siellä myös valmiit tuotteet, jos tilaat värillä mitä ei löydy kotoa, pitää lankaa ensin tilata mikä venyttää saapumis ajankohtaa. =)

Väri vaihtoehdot 

Koolle S: Valkoinen, luonnonvalkoinen, vaaleanruskea, beige, minttu, tummanruskea, vihreä, tummanvihreä, viininpunainen, vaaleanharmaa, harmaa, musta, keltainen, korallinpunainen, punainen, leijonankeltainen, pellavanbeige, laivastonsininen, fuksia, turkoosi, tummanharmaa, petrooli, vaalean punainen, kirkkaansininen.

Koolle M: Valkoinen, luonnonvalkoinen, vaaleanharmaa, punainen, tummanruskea, musta, keväänvihreä, vaalea terra, vaaleanruskea, mimosankeltainen, sininen, sinappi, roosa ja viininpunainen.

Koolle L: Valkoinen, luonnonvalkoinen, vaaleanruskea, kaakao, minttu, tummanvihreä, viininpunainen, vaaleanharmaa, harmaa, musta, leijonankeltainen, pellavanbeige, laivastonsininen, fuksia, turkoosi, tummanharmaa, petrooli, vaalea roosa

Koolle: XL: Musta, pinkki.

Näitä Die Your Dreads takkunaruja on myynnissä myös Kalma Dreads & Inkillä, ja pian myös verkkokaupassa asti.
https://kalmadreads.com/

In English

These wired macrame locksters are a great way to Tie Your Dreads! They can shaped to just hold your
hair, they don't pull it, they don't damage it. Bendable Dread for your messy bun.

For that messy dread look, you need something other than regular ponytails. You need to wrap it in style. You can choose from four sizes, S, M, L, XL and two different kinds; snakes and lahnas.

-Snakes are the twister ones, like the L sized brown one in the pictures, and the S sized yellow one in the pictures.

-Lahnas are the flat ones, like the S sized white one in the pictures and the M sized light terra one in the pictures.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>