Haku

elokuuta 22, 2024

Diy - Röntgentaulut

Uudelleenkäytettyjä, vuosia vanhoja röntgenkuvia eläinlääkäriasemalta. Ne muuttui tauluiksi, kehyksiin mitkä voi seistä itsellään tai ripustaa. Päädyin myymään nämä kaikki, kun olivatkin niin haluttuja. 



On kivaa ottaa jotain, mitä ollaan heittämässä pois ja tehdä siitä taidetta. Osa kuvista meni eläinlääkärien ja hoitajien lapsille leikkeihin, voivat ripustaa kuvia esiin nukkesairaalassa tai muissa leikeissä! Osan annoin ystävälle ja lopuista tein nämä. 



Kierrätys on iso juttu omissa taiteissa ja kevyt yrityksessä. Yritän aiina parhaani mukaan ottaa kaiken talteen (ylijäämä narut tai palat) ja tehdä niistä jotain muuta. Antaa asioille uusi merkitys ja pakata kaikki kierrätyspahveihin. Tästä tein viime vuonna videonkin Youtubeen, kanavalleni ilovelaso. Sieltä näkee vähän että miten tämä kaikki käytännössä tapahtuu! 

Youtube - Jowisfreelife kierrätys, jämälangat & uusiokäyttö







Kaikista kuvista on leikattu pois mitkään tunnistettavat tiedot ja lajiteltu sopimaan toisiinsa. Esim yksi työ on täysin beige kun toinen harmaa. Sitten oli sekatöitä kanssa. Jos sinulla on eläinlääkäri kontakteja joista näitä kuvia voisi vielä saada, otan lahjoituksena vastaan jotta saadaan lisää näitä myyntiin!