Haku

Etusivu


Mikä on Jowisfreelife, kuka on Jowi
ja mitä täällä tapahtuu?


Heipä hei vaan kaikille. Olen Jonna jowi Sihvonen, Tamperelainen kevyt yrittäjä. Aina massasta vähän eroavana tyyppinä olen etsinyt sitä omaa polkuani, sekä tapaani olla vapaa - mistä nimikin tulee. Minulle käsityöt - nämä maalaukset, kirjoitukset ja makrameet tuo paljon vapautta ja stressin poistoa mielelleni. Todellinen “Jowin vapaa elämä”, olisi joskus tehdä näitä töitä koko aikaisesti, eläen omavaraisesti jossain metsämökissä. Mutta tietenkin nauttien koko matkasta ennenkö sinne asti pääsee. Mitäs kaikkea sitä sitten tekee?

Jos puhutaan ammatti mielessä, niin olen käynyt ylä-asteen jälkeen opiskelemassa kokin sekä eläintenhoitajan ammatit. Olen myös käynyt monet kurssit liittyen eri aiheisiin liittyen eläimiin sekä yrittäjyyteen. Minulla on vartija-kortti ja opiskelen avoimessa yliopistossa psykologiaa sekä filosofiaa. Eläintenhoitajan töitä pystyn tehdä kevyt yrittäjyyteni kautta ja haaveilen vielä joku päivä perustavani jonkinlaisen kotieläinpihan & kokemusmaailman. Mutta as for the time being, Jowisfreelife meininkiin kuuluu...


Makrametyöt

Siirry sivulla kohtaan: Makrametyöt

Makrame seinäkoristeet sopivat monenlaiseen sisutukseen, boheemiin, neutraaliin, minimalistiseen, retroon taikka jopa moderniin. Töitä saa myös tilaustyönä esim. lastenhuoneeseen, hyllynä, oviverhona taikka usean kukan amppelina. Avaimenperät tai laukkukoristeet tuovat tyyliin salikassiisi, ja käsin tehdyllä makrame-joogamaton hihnalla olet varmasti bohoin likka joogatunnilla. Lasten hampaita varten löytyy kemikaalittomia ja muovittomia puruleluja sekä tuttihihnoja. Musikaaliselle populalle käsintehtyä kitaranhihnaa sekä komea oviseppele asuntosi oveen kertoen mahdollisille palomiehille montako ja mitä eläintä talosta löytyy - taidetta yksilö mielessä.

Facebook sivullani www.facebook.com/jowisfreelife löydät kuva-albumeista kategoriat tuotteille. Sieltä voi löytää "Laukut" kansiosta niin makramekäsilaukut, kuin muut kangaskassit. Siellä on myös "Lapset" kansio mistä löytyy kaikki lapsiperheen tuotteet. Tuotteita on tässä muutaman vuoden aikana pullahtanut iso kasa ulos, joten melkeimpä mitä vaan mitä mietit että "voisikohan tätä tehdä.." vastaus on aika varmasti että voi!
Shamaanityöt

Siirry sivulla kohtaan: Shamaani

Osa harjoitustani on luoda, ja toteuttaa polkuani. Tämä tapahtuu lukuisien asioiden sekä elämänkatsomusten lisäksi käsitöideni parissa, mitkä sinut on mahdollisesti tällekkin sivulle tuoneet. Jowisfreelife shamaanituotteeni on omaan ilooni sekä harjoitukseeni tehtyjä tuotteita, joita rakastan tehdä enemmän kuin mitä tarvitsen. Olen päätynyt siis näitä myös myymään, ja jakamaan tuotteiden tuomaa iloa & apua. Jokainen tuote on tehty ajatus selkeänä mielessä, rakkaudella sekä täysin by me.

Ymmärrän että monille asiakkailleni tuotteet ovat pelkästään esteettisiä, missä ei ole mitään väärää. Esteettisyys on tie mielen rauhaan, ja mielihyvää tuovien esineiden pitäminen ympäristössämme sekä kodeissamme on osa tätä. Iso osa asiakaistani myös käyttää tuotteita omassa harjoituksissaan, elämässään sekä hyvinvoinnissaan. Uskon siis tuotteideni kautta auttavani muita, oman toimeentuloni lisäksi. En vielä elä töilläni, mutta toivottavasti joku päivä.Riimut

Siirry sivulla kohtaan: Riimut

Yksi osio minkä olet varmaan huomannut kotisivuiltani on "Riimut". Niinsanotusti leikin riimuilla vapaa-ajallani ja luon tätä harjoitusta varten kaikenlaisia objekteja. Näitä teen myös myyntitarkoitukseen ja töitä saa tilattua tilaustyönä.

Riimujen nimitys juontuu sanasta raunen (saksa: kuiskata) ja rùn (iiri: salaisuus) eli ne merkitsevät salaisuutta tai kätkettyä. - Thuleian Tupa

Riimuja on kaikenlaisia - Kivestä sekä puusta on saatavilla harjoitukseen käytettäviä 24 kappaleen settejä. Kotiasi suojeleviä riimuketjuja sekä riimujen tulkinnan ohjeet. Jowi - Jowibarina Aadrika


Olen jo vuosia haaveillut oman yhteisön luomisesta. Luoda paikka, missä samanhenkiset ihmiset voivat löytää toisensa, luoda ystävyyssuhteita, kumppanuuksia, pyytää- ja saada apua & vain jakaa tätä uskomatonta elämää, luontoa ja sen energiaa ilman vihaa, negatiivisuutta tai ulkopuolista pällistelyä. 

Olen tutkinut eri vaihtoehtoja ja kuullut teidän vinkit ja pyynnöt ja olen päätynyt tuplaratkaisuun.

Olen avannut Patreon käyttäjän, ja kaikki tämän kautta mukaan tulevat pääsevät myös Patreons-only ryhmään Facebookin puolelle. Kuukausimaksu pienimmässä tasossa (missä on silti pääsy kaikkiin yhteisölle tarvittaviin piirteisiin) on noin 3,00€/kk. Tämä summa mahdollistaa trollien ja ikävää haluavien ihmisten pääsyn ja pitää kontentin luojan motivoituneena ylläpitämään ja aktivoimaan yhteisöään.

Tuplaratkaisu siksi, että kaikki eivät halua käyttää useaa alustaa sosiaalisuudelleen, joten jäsen saa toimia Patreonissa tai tässä Patreons-only Facebook-ryhmässä. Tämä yhteisö mitä kutsun Aadrikaksi kutsuu sisälleen samankaltaisia ihmisiä, ihmisiä ketkä jakaa samat arvot ja elämäntavat. Avainsanoja on:

Ympäristötietoinen, ympäristötekoja, kierrätys, uusiokäyttö, uusiutuva energia, ekologisuus, kasvissyönti, vege, vegaanisuus, eläinrakas, eläintenoikeudet, ihmisoikeudet, kulutuskriittisyys, minimalismi, luonto, energia, kävelyt, vapaus, rentoutuminen, vaellus, ulkona oleminen, terveys, kehon terveys, mieleterveys, metsä, omavaraisuus, luovuus, kirjoitus, taide, sauna, uinti, metsän antimet.


Ensimmäinen ja halvin taso on kaikille yhteisöstä kiinnostuneille. Toinen ja kolmas taso sisältävät palveluita hinnastossaan, missä voit ostaa jatkuvan tuotteen itsellesi samalla liittyen yhteisöön. Toinen taso sisältää joka kuukautisen etä-riimutulkinnan ja kolmas taso joka viikkoisen etä-riimutulkinnan sekä joka kuukautisen tarot-luennan sekä Jowisfreelifen uutiskirjeen & joka kuukausi vaihtuvan alennuksen tiettyyn tuotteeseen.

Lue lisää Aadrikasta: Patreon yhteisöni
Siirry suoraan Patreonin sivuille: Patreon.com/Aadrika


Niin paljon kaikkea muutakin


Olen myös kirjoittanut jo vuosia, blogi, lyhyt tarinat sekä muutama julkaistu kirja löytyy. Kokoajan on myös tekeillä muita kirjoitusprojekteja mitä voit seurata sivultani: Jonna Jowi Sihvonen

Teen myös töitä eläintenhoitajana. Olen ammatiltani eläintenhoitaja ja haenkin töitä aina palkkasopparilla sekä kevyt yrittäjänä. Voi siirtyä eläintenhoitajan sivuilleni täältä: Eläintenhoitajana

Ekologisuus tärkeänä osana


Kaikki työt aiheuttaa myös roskaa, tai monelle sitä ei-haluttua jätettä. Minulle kuitenkin ekologisuus on tärkeää niin elementtien valitsemisessa mutta myös jatkojalostuksessa. Makrametyöt aina trimmataan ennen valmistumista ja ne langanpätkät sijoitan kolmeen eri paikkaan. Pisimmät ja keskipitkät päätyy uusiin töihin kuten jämäpala-amppeleihin ja pannunalusiin. Pienen pieni nöyhtö ja pikkupala menee pehmusteisiin esim koristetyynyihin tai pehmoleluihin. 

Käytän välillä töissä figuureja, keppejä, kelloja ja vähän mitä vain (etenkin seppeleissä) ja nämä on aina kierrätetty joko jo-omistani asioista tai kirpputorilta. Figuurit on myös asiakaslahjoituksia. Kaikki kuivatut hedelmä koristeet olen itse kuivattanut ja huopatyöt itse huovuttanut. 

Katso videoni Youtubesta missä kerron ja näytän enemmän kierrätyksestä ja siitä miten hyödynnän jämälangat: Kierrätys, jämälangat ja makrameen teko


Postituksessa myös ekologisuus tulee hyvin esille. Pakkaan aina tuotteet uudelleen käytettyihin pahveihin ja pehmusteisiin mitkä säilön kotini "postissa". Säästän kaikki kirjekuorista isompiinin pahvilaatikoihin juurikin tuotteiden postitusta varten. Meillä on "ei ilmaisjakelua" lappu ovessa, mutta välillä mainos tai pari hukkuu luukkuumme, mistä ne päätyvät sitten pehmusteiksi paketteihin. Paketit eivät ole mitenkään kauniita, mutta pääasia onkin saada tuote perille, mieluusti vähän vihreämmällä jäljellä. Joskus tuntuu että itse pahvilaatikn teko on vaatinut enemmän luovuutta kuin itse työ!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kopioi viestisi koska jos se häviää bittiavaruuteen voit yrittää uudestaan! Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua - pidäthän viestisi asiallisena :>