Haku

marraskuuta 03, 2018

Tietoa hyväntekeväisyydestä

On olemassa monta eri tapaa auttaa, tässä esittelen yhden näistä. Ellet ole jo vieraillut välilehdessä: Charity, käy vilkaisemassa. Teen muiden töideni lisäksi hyväntekeväisyys-töitä, mistä lähtee aina mainittu summa, mainittuun kohteeseen. Näin pääset lahjoittamaan rahallisen lahjoituksen, sekä saat kotiisi kauniin työn!

Olen kerännyt lahjoituskohteisiin useamman vaihtoehdon, kenen toiminnan tueksi töitä teen. Mitä useampi kohde, sen enemmän voimme saada aikaiseksi! Naisten pankki kirjoitti jutunkin minusta ja meidän yhteistyöstä! Jutun pääset lukemaan painamalla tästä.
"Luonnonläheisyys ja tuotteiden kauneus saivat Jonna Sihvosen aloittamaan muutama vuosi sitten makramee-seinäkoristeiden, riimujen ja shamaanirumpujen valmistuksen. Sihvonen myy tuotteita Jowisfreelife -tuotenimellä ja luovuttaa osan myyntituotosta Naisten Pankille."

Lahjoitus kohteet, näille kohteille teen säännöllisesti lahjoituksen sisältäviä makrameetöitä:

- Animalia
- Naisten pankki
- SEY
- Kissojen katastrofi yhdistys KKY
- Maukula RY

Voit siis joko:
A) Valita tuotteen valmiista töistä, sivulta: "charity" tai facebook kansiosta "macrame". Tuotteessa lukee tiedot mihin kohteeseen tuotto menee, millä summalla ja kaikki. Tai,
B) Tilata tilaustyönä, halutulla lahjoitussummalla, valitsemallasi hinta-luokalla sekä ominaisuuksilla. Onko haluamassasi työssä eläin oksalla? Tietty väri? Keksitään yhdessä!

Miten olemme auttaneet?
Tähän alle kerron kaikista myydyistä hyväntekeväisyystöistä, ja päivitän tarvittaessa!

14.08.2020
Possufiguurilla varustettu Fehu niminen makrametyö josta ohjautui 10euroa Animalian hyväksi

13.05.2019
Raidho niminen työ meni arvonnan kautta uuteen kotiin ja omisti elämällään 5 euroa Hope Rylle.

19.11.2018
Femiininen työ myytiin amuvarhaisella. Kyseessä oli Nauthiz niminen värikäs makrameetyö, jonka baselauta on luonnon itse tekemää kuviointia. Ostoksen yhteydessä lähti myös 10 euron lahjoitus Naisten Pankille.

14.11.2018
Arktinen M-koon makrameetyö löysi uuden omistajan heti julkaisun jälkeen. Sen luonnonoksalla istahteli naali vanhempi sekä tämän pentu. Työstä lähti 10 euron lahjoitus SEY:lle turvaamaan eläinten hyvinvointia joka paikassa.

29.09.2018
Sowilo niminen oranssi-luonnonvalkoinen M-koon makrameetyö lähti uuteen kotiin. Sen luonnonoksaa koristi kaksi siihen kuumaliimattua kettu-figuuria, ja 10 euron lahjoitus meni Animalialle taisteluun turkistarhausta vastaan.

22.9.2018
Vaikka Syöpäsäätiö ei kuulu kohteisiin mihin teen tuotteita, jokaista hyväntekeväisyysjärjestöä saa tottakai tukea, meidänkin kautta. Olen aikanani feissannut syöpäsäätiölle kuukausilahjoittajia, joten järjestö ja sen toiminta oli tuttua jo entuudestaan. Vaaleanpunainen S-koon makrameetyö meni tukemaan Roosa Nauha kampanjaa 10 euron edestä.


Olin vuonna 2017 töissä SVHT:llä helmikuusta-toukokuun loppuun, eli kylmimmän ajan vuodesta, hence the thick clothing.
"Kylmän kangistaessa jäseniäni tajuan, että ei feissaaminen ole helppoa hommaa. Työ selvästikin kasvattaa luonnetta. Huomasin, että naiset ovat keskimäärin kohteliaampia ja hymyilevät varainhankkijoille enemmän kuin miehet."
Pääset lukemaan koko jutun painamalla tästä.

Keräsimme lahjoittajia Syöpäsäätiölle. Kaduilla feissatessa tuli käytyä monta hienoa keskustelua, kuultua monta kaunista sekä surullista tarinaa ja kerättyä iso kasa kuukausilahjoittajia, kiitos jokaiselle.
Nämä päivät ovat jo takana, eikä itselle paras tapa auttaa ollut kuitenkaan tuo face two face toiminta. Opin paljon, ja tein paljon ja olen kiitollinen tuosta ajasta elämässäni.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti